2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

300 liraya aldım içinin uyku setiyle cibinliği falan. Antep ucuzdur bayağı...

kızlar şu kasılmalar yalancı sancılar nasıl oluor hiç bende olmadı ne zaman başlıyor ben direk doğum sancısınımı tadıcam

karnın hiç bi anda taş gibi olmuyormu, bebek bir yere toplanmış gibi, işte onlar kasılmalar.ağrılı olmaları gerekmezmiş.doktorum günde 4-5 kere olması normal daha fazla olursa gel dedi bana.gerçi bende 20 kere oluyodur herhalde

Ay o kasılmalar bende de oluyor dr o yüzden magnezyum verdi,Baya faydasını gördüm ama gün içinde saymayı unutuyorum baya oluyor heralde.

Hımmm o muymuş? Yaşasın bende oluyor. Yani buna sevineceğimi sanmıyodum hiç ama olsun. Herşey normal olsun...

bende de çok oluyoo saymadım ama akşama kadar 10 u geçiyodur.bugü randevum var sorcamm belki magnezyum verir hiç kullanmadım..

12 de çıkıyorum işten yaşasınn.....bakalım oğlumuz napıyoo.... size bol muhabbetler kızlarr...:1hug:

bilmam canım hç dikkat etmedim dikkat ederim bazen sert oluyor ama ben bebel poposunu dayadı sanıyorumkaydirigubbakcemile3

Ben de 80 veriyorum canım....
Bu arada yenibosna uzak kalıyor ama metrobüsle gelirse çabucak gelebilir yani, benim ev metrobüs durağına 5 dk... Memnun kalırsan haberim olsun...

Yok yok o kadar günüm kalmadı. Cetvelle baştan beri uyumlu değildi zaten... 3 hafta falan bişey var...

maşallah hadi bakalım :)
dr. bize 29 ağustos dedi.29 ağustosta 40 haftamızı dolduruyomuşuz..ama erkek bebiş geç geliyor diyolar canım sıkılıyor
en son kontrole gittiğimde 3-4 kişi vardı..birinin 41 haftalık birinin yine öyle..günleri dolmuştu..ama bebişlerinin gelmeye niyeti yoktu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…