Evet canım aslında büyüyen yatağı kullanıpta menun olan çok az.
Ne biliyim işte park yatakta kısa süreli mi olur ki diye düşünüyorum.
Ama senin aldığında mantıklı en azından park yataktan daha uzun süre kullanılır.
Kaça aldın canım yatağı ??
Fitil kullanırken ilişki sağlıklı olmaz bence...
canım bende çok düşündüm ve sallanan mobilya beşik aldım daha kullanışlı ve güzel geldi bana
bencede öyle ama dr. bişey demeyince merak ettim...
sen nasılsın, bebiş nasıl? tatil yaradı mı :)
kızlar şu kasılmalar yalancı sancılar nasıl oluor hiç bende olmadı ne zaman başlıyor ben direk doğum sancısınımı tadıcam
300 liraya aldım içinin uyku setiyle cibinliği falan. Antep ucuzdur bayağı...
karnın hiç bi anda taş gibi olmuyormu, bebek bir yere toplanmış gibi, işte onlar kasılmalar.ağrılı olmaları gerekmezmiş.doktorum günde 4-5 kere olması normal daha fazla olursa gel dedi bana.gerçi bende 20 kere oluyodur herhalde
Şimdilik herşey yolunda, tatil iyiydi. Doğum için gün sayıyorum...
karnın hiç bi anda taş gibi olmuyormu, bebek bir yere toplanmış gibi, işte onlar kasılmalar.ağrılı olmaları gerekmezmiş.doktorum günde 4-5 kere olması normal daha fazla olursa gel dedi bana.gerçi bende 20 kere oluyodur herhalde
Aaa sende mi ondan aldın şimdi Melke te aynı şeyi yazmış.
Peki sen kaça aldın canım.
38 günün kalmış :)
benimde vaktinde gelirse 35 :)
kızlar sigara içen varmı aranızda.. günde 1 tane bile olsada?
denizcğim bende senn gibiyim şuanda çok kadın değiştirdim gelen bi kaç defa temiz yapıyo ondan sonra bi sırtına bi, partına vurp gidiyolar bayarmda 2 hafta önce lacağım bende geçn arkadşım aradı biri var hem pratik hem temiz yapıyo diye onu arayacağım sanada gönderirim ama uzak kalıyo sana ben bahçli evlerdeyim kadın yeni bosnadan gelecek galiba ne kadar veriyosun günlük olarak ban yinde sölerim giderse bana gelsin memnun kalırsam ben 80 veriyom
bende karyola istiyorum..ama 500-600 lira..ben 300 lira filan olsun istiyorum ama nerden bulucam ki
bilmam canım hç dikkat etmedim dikkat ederim bazen sert oluyor ama ben bebel poposunu dayadı sanıyorumkaydirigubbakcemile3
Yok yok o kadar günüm kalmadı. Cetvelle baştan beri uyumlu değildi zaten... 3 hafta falan bişey var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?