internette belis mobilyanın vardı canım 300 tl yatağı yorganı içinde dışardada aynı fiyat satıılıyor ben görmüştüm araştırıken
Yok yok o kadar günüm kalmadı. Cetvelle baştan beri uyumlu değildi zaten... 3 hafta falan bişey var...
internette belis mobilyanın vardı canım 300 tl yatağı yorganı içinde dışardada aynı fiyat satıılıyor ben görmüştüm araştırıken
Son gittiğimizde bişey söylemedi ama daha önceden son 2 ay ilişki yasak demişti o yüzden bz de yasağı uygulamaya başladık... Acaba sorsamıydım ki, belki yasağı hafifletirdik :kedi:
İşte benimki ondan, herşeyi içinde...
Kocalar sabırlı çıktı valla, hihihihihkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay canım inş sağlıkla alırsın kucağına bizede yazarsın tecübelerini eşim ne bitmez 9 aymış diyor gün hafta saya saya bitiremedik inş. sağlıkla alırız inş. en az acı sancıyla yaparız doğumlarımızı hepimiz
evet onlarda çok güzeldi ama ben biraz büyüğünü almak istedim daha doğrusu kayınvalide aldı bize beşiği o büyük olsun istedi bebek rahat rahat yatacakmış o aldığı için sağolsun bende sadece beğendimzemuszemus
internettekine pek güvenemiyorum..acaba yakındanda aynı mı? kaliteli mi ?
gerçi dışarıdada çıkıp çok bakmadım..belki vardır aradığımız fiyatlarda..bi kaç yerde baktım sadece..
Sağlıkla uyusun bebeklerimiz inşallah... Allah hepimize sağlıkla günümüzü tamamlayıp doğurmak nasip etsin...
ben hep 30. haftaya gelince doğum yapıcam gibime geliyordu :):)
şu 30. hafta ne zaman gelicek diyodum..şimdi 35+1 deyiz oğlumla..
bakalım ne zaman gelicek :)
int . de satılanda aynıdır canım aynı marka çünki ben dışarda gördüm gayet güzeldi melek de almış aynısından oralardada vardır bebek mağazalarında int. araştır bulunduğun yerdeki belis mağazalarını git bak canım
bende hep erken doğum yapıcam sanıyordum ama gün geçtikçe 39-40 haftayı bulucam gibi geliyor ama ben 37- 38 haftalarda gelsin istiyorum kızım çok geç kalmasın en geç bayramda yada bayraman 2-3 gün sonra gelsin
haklısın inşallah bulabilirim şöyle güzel bir karyola...bebek doğacak nerdeyse ama daha bir sürü eksik var..kendi minik ama masrafları çok bebişlerin opuyorumnanaktan
kızlar bide yemek sorunu var ne yemek yapsam diye düşünmekten baygınlık geldi :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?