merhaba kızlar
bende yatak konusunda tıkandım kaldım
buyuyen yatagı basucundakı seyden dolayı ıstıyorum oda yapmayacagım o kadar esyasını nereye koycam kendı dolabımız bıze ancak yetıyor, kullananlarda buyuyenı tavsıye etmıyor :S hem cok buyuk hantalmıdır cıkıpda bakamadım bu zmana kadar
kucuk besık alsam dıyorum esyalarını nereye koycam kafam corba gıbı oldu artık:S
merhaba kızlar
bende yatak konusunda tıkandım kaldım
buyuyen yatagı basucundakı seyden dolayı ıstıyorum oda yapmayacagım o kadar esyasını nereye koycam kendı dolabımız bıze ancak yetıyor, kullananlarda buyuyenı tavsıye etmıyor :S hem cok buyuk hantalmıdır cıkıpda bakamadım bu zmana kadar
kucuk besık alsam dıyorum esyalarını nereye koycam kafam corba gıbı oldu artık:S
Biz odamızı Belisten aldık kuruldu gayette şık kaliteli duruyor belis bayileri vardır yakınlarında
ben senin bebiş odanı çok beğendim..Allah nazarlardan saklasın..güle güle kullansın paşan inşallah..ne kadara maal oldu...
ben şimdi karyola istiyorum ama bebek eşyalarını koymaya bi dolap yada şifonyerde lazım..benim odamda dolabımda bir iğne koycak yer yok..bilmiyorum ne yapıcaz :bbo:
Çok teşekkür ederiz teyzesi 1.250TL mal oldu ama belisten sadece karyola düşünürsen ucuz olur altta 6tane gözü var bence netten en yakın belis bayisini bul git çünkü netteki fiyatlarından daha aza alabiliyorsun..
yiki doğdun canım doğum günün kutlu olsun bebeğinle eşinle daha nice seneler diliyorum a.s. hihoyyytkızlar ben geldim.
bugün dogum günüm ama yalnızım
esim görevde. sabah süpriz yaptı işe gidiyorum diye cıktı bana hediye almıs gelmiş. simdi tekrar gitti
gece gec gelecek
benimde 23 günüm kaldı heyecanılım azcık herşeyimiz tamam birtek bebek arabasını almadık bebişimin onuda alırsak tamammmmmmmmmm gelsin bebeşim o zamanzemuszemus
Butterfly'mm Bizler varız Üzülme doğum günün tekrar kult olsun canım arkadaşım a.s.
yiki doğdun canım doğum günün kutlu olsun bebeğinle eşinle daha nice seneler diliyorum a.s. hihoyyyt
evet canınm alah izin verirse ağustos annesi olacam normalde eylül 2,3 gibi olacaktı hayırlısı sağlıklı olsunlarda başka birşey istemem kaydirigubbakcemile3canım seninde az kalmış dayan bişeycik kalmamış ağustos anneleri olacağız bu gidişle :))
öyle mi çikolatam ayy..dün çok fenaydım kasıldım ve kasıklarıma sancı girdi gece ara ara devam etti sağıma soluma dönemedim hastaneye gitmemek için direndim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?