kızlar ben geldim.
bugün dogum günüm ama yalnızım
esim görevde. sabah süpriz yaptı işe gidiyorum diye cıktı bana hediye almıs gelmiş. simdi tekrar gitti
gece gec gelecek
ceylan resım koydunmu sen, bende belısten alcamda bakayım senınkıne
cnm karnının tümü kasıldımı peki? yani tüm karnın taş gibi oldumu, eğer sadece bir bölgedeyse endişelenme
ankarada belis yok..adapazarı ve istanbulda var..kargo ücretsiz getiriyor ama görmedende alamayız ki..nasıl olucak..
selam kizlar biz geldik:=)) baya kaynatmissiniz:=)
bebe mobilyasindan konussmusunuz ay ne guzel abzen tr,yasamayi cok isterdim:=) ksimet iste
ceylancigim gecmis olsun:=( uzuldum aman dikkat et,
uras imi zamanli dunyaya getir canim,amin,
kizilcik bence butcene vede bebegin gelecek adina kullanmasina gor ebri yatak al,su park yatak dediniz nasil brisey anlamadim,
ben bir sepet aldim 8y kulanbilyiorum birde normal buyuk yatak aldim onuda 6yasina kadar kulana biliyor,salon iicnde oyun yatagi alacam onuda 4yasina kadar kulana biliyor,ama daha onu almadim,ikisini aldim,birde tr,de yatakalr baya pahalimi ne? bana cok pahali geldi melos g,antepteki cibindirik vs,300lira vermis ne kadar pahali ben burda kompile set aldim 30eu,hani oyle basit birseyde deiltr,parasiyla 60lira:=) enteresan demi kizlar, kizilcik en uygununu duusn yerin musaitse buyuk yatak al,ilk donem seninle zaten hemen zaman geciyor buyuyorlar,
canım vardır ankARA DA NERDESİN BULUYUM SANA KÜTAHYA DA BİLE VAR ..
masallahhhBiz odamızı Belisten aldık kuruldu gayette şık kaliteli duruyor belis bayileri vardır yakınlarında
mihri canim masallah az kalmisbenimde 23 günüm kaldı heyecanılım azcık herşeyimiz tamam birtek bebek arabasını almadık bebişimin onuda alırsak tamammmmmmmmmm gelsin bebeşim o zamanzemuszemus
kISMETİM BENİM HOŞGELDİN MESAJINI dÜN ALDIM ÇOK T EŞEKKÜR EDERİM KONTÖRÜM OLMADIĞI İÇİN CEVAP DÖNEMEDİM KUSURA BAKMA SORMA CANIM BU URAS ÇOK ACELECİ 2-3 HAFTA DAHA KALMASI GEREK SAĞLIKLI DÜNYAYA GELMESİ İÇİN ASLINDA YAVRUMUNDA SUÇU YOK AH O İDRAR YOLU ENFEKSİYONM YOK MU ..
ben ankara sincandayım canım...valla büyük sevaba girersin :)
dadlum ne bulamadın ankarada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?