2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben geldim.
bugün dogum günüm ama yalnızım
esim görevde. sabah süpriz yaptı işe gidiyorum diye cıktı bana hediye almıs gelmiş. simdi tekrar gitti
gece gec gelecek

yaş günün kutlu olsun iyiki doğdun kelebeğim
sevdiklerinle birlikte nice mutlu sağlıklı uzun ömürler dilerima.s.

slm kızlar ... valla geçmişi okuya okuya ancak geldim baya döktürmüşssünüz

öncelikle butterfly doğım günün kutlu olsun yeni yaşında anne olarak bebişin ve sevdiklerinle beraber güzel bir ömür geçirmen dileğiyle a.s.

kızlar yatak konusuna baktımda ben büyüyen yatak aldım mobilya yataklardan yani takımın sadece yatağını aldım henüz tabik kullanmadım ama ben şunu düşünerek aldım aldığım yata nerdeyse güzel kullanılırsa 8-9 yaşına kadar kullanılabilece ebata gelen bir yatak yandaki dolabı komidin oluyor yatak büyüyor ve içindeki parçalarıyla çalışma masası oluyor Allah nasip ederse 1 seneye kadarevimiz oluca o zaman saece şifonyer ve gardolabını alıcam ve çocuğuma oda yapmı olucam park yataklar daha az yaşa kadar kullanıldığı içn bana hiç cazip gelmedi

bu arada ölücem sıcaktan gece hiç uyuyamadım herkes uyumuş ama benim ev hamam mübarek bu arad nerdeyse 2haftadır omuzum ağıryor ölücem ağrısından bişide yapamıyoz eşim her gece masaj yapmaktan arap ve bitap düştü dikkat edin kızlar c ereyanda kalmayın bizler şuan çok terliyoruz ve o yüzden çarpılmamız işten bile değil

selam kizlar biz geldik:=)) baya kaynatmissiniz:=)
bebe mobilyasindan konussmusunuz ay ne guzel abzen tr,yasamayi cok isterdim:=) ksimet iste

ceylancigim gecmis olsun:=( uzuldum aman dikkat et,
uras imi zamanli dunyaya getir canim,amin,

kizilcik bence butcene vede bebegin gelecek adina kullanmasina gor ebri yatak al,su park yatak dediniz nasil brisey anlamadim,
ben bir sepet aldim 8y kulanbilyiorum birde normal buyuk yatak aldim onuda 6yasina kadar kulana biliyor,salon iicnde oyun yatagi alacam onuda 4yasina kadar kulana biliyor,ama daha onu almadim,ikisini aldim,birde tr,de yatakalr baya pahalimi ne? bana cok pahali geldi melos g,antepteki cibindirik vs,300lira vermis ne kadar pahali ben burda kompile set aldim 30eu,hani oyle basit birseyde deiltr,parasiyla 60lira:=) enteresan demi kizlar, kizilcik en uygununu duusn yerin musaitse buyuk yatak al,ilk donem seninle zaten hemen zaman geciyor buyuyorlar,

ANKARA (19 Kayıt )

AKAY TEKSTİL
İlçe : SAMANPAZARI
Telefon : 312-3110134
Adres: Saraçlar Çarşısı No:65 Samanpazarı/Ankara

AKINCILAR MOBİLYA
İlçe : SİNCAN
Telefon : 312-2702191
Faks : 312-2710796
Adres: Atatürk Mah. Öncü Sok. No:8 Sincan/Ankara

BUKET BEBE
İlçe : PURSAKLAR
Telefon : 312-3282499
Faks : 312-5271966
Adres: CUMHURİYET CD. NO:18/B

TOKER BEBE
İlçe : KIZILAY
Telefon : 312-3873808
Adres: ACTIY AVM İSTANBUL YOLU 5.KM 1. BODRUM KAT NO.112

GÜRBÜZ BEBE
İlçe : ETLİK
Telefon : 0312-3266201
Adres: GİRESUN CAD. 1/D AŞAĞI EĞLENCE

FAZİLET BEBE
İlçe : YENİMAHALLE
Telefon : 312-3360062
Adres: DEMETEVLER 12. CAD. 2/B

FAZİLET BEBE (ŞUBE)
İlçe : KEÇİÖREN
Telefon : 0312 359 58 38
Adres: ULUDAĞ BEBE KIZLARPINARI CAD. 112/A

ÇALIŞKAN MOBİLYA
İlçe : HAMAMÖNÜ
Telefon : 312-3111594
Faks : 312-3127104
Adres: Talatpaşa Bulvarı No:79

EVYAP MAĞAZALARI
İlçe : ETİMESUT
Telefon : 312-3152727
Faks : 312-3436465
Adres: 30 AĞUSTOS MH. ŞEHİT HASAN ÖZTÜRK CD.NO:11

TOKER BEBE (ŞUBE)
İlçe : ERYAMAN
Telefon : 312-2810365-66
Adres: Optimum alışveriş merkezi No:95

PEMBE PRENSES ÇOCUK MAĞAZALARI
İlçe : MERKEZ
Telefon : 312-3097742
Adres: ELVANKENT 14.CAD. NO:52

ÖZELCAN BEBE
İlçe : ULUS
Telefon : 312-3112165
Faks : 312-3244017
Adres: KONYA SOK NO:37/D

AKIN EVKUR
İlçe : BEYPAZARI
Telefon : 312-7630545
Faks : 312-7632745
Adres: KURTULUŞ MAH.TÜRKEŞ BULVARI NO:22

YEŞİL BOLU ÇOCUK DÜNYASI
İlçe : POLATLI
Telefon : 312-6220856
Faks : 312-6235102
Adres: CUMHURİYET MAH. NECATİ BEY CAD. NO:45/B

LİBAS BEBE
İlçe : ÇANKAYA
Telefon : 312-4331385
Faks : 312-4318744
Adres: ATATÜRK BULVARI 69/F

DİLARA BEBE
İlçe : KEÇİÖREN
Telefon : 312-3600455
Faks : 312-3600200
Adres: KIZLARPINARI CD.NO:61/B

BEBEĞİM BEBEK ÜRÜNLERİ
İlçe : SÖĞÜTÖZÜ
Telefon : 312-2191877
Faks : 312-2191876
Adres: YAŞAM CAD. 7/3

LİLA BABY KİDS
İlçe : ŞEREFLİKOÇHİSAR
Telefon : 312-6870806
Adres: ANKARA CAD.N:251

BOTTİ BEBE
İlçe : MERKEZ
Telefon : 312-3954579
Adres: AĞAÇ İŞLER SİTESİ 30 CAD.27/3 İVEDİK SAN.BÖL.

gunaydin kizlar ben geldim arkadaslar park yatak 2 sene anca kullaniriz sonrada mobilya aliriz en azindan cocugun tarzi belli olur yani su an mobilya alsak bebek mobilyasi 4 yasinda begenmicek bebek isi dicek en azindan 2-3 yaisnda daha duzgun bir sey olur arabali falan iste daha uzun yillar kullanir iki is olmaz diyorum bencede :)

butterfly canim merhaba iyiki dogdun,nice guzel saglikli neseli gunlere
a.s.iyki dogdun cicine anne:=)) bak yalniz deilsin bebisinde karninda oda kutluyor eh dogal oalrak bebisin teyzeleri de kutluyor,,:=) uzulme yalniz dielsin!!

kISMETİM BENİM HOŞGELDİN MESAJINI dÜN ALDIM ÇOK T EŞEKKÜR EDERİM KONTÖRÜM OLMADIĞI İÇİN CEVAP DÖNEMEDİM KUSURA BAKMA SORMA CANIM BU URAS ÇOK ACELECİ 2-3 HAFTA DAHA KALMASI GEREK SAĞLIKLI DÜNYAYA GELMESİ İÇİN ASLINDA YAVRUMUNDA SUÇU YOK AH O İDRAR YOLU ENFEKSİYONM YOK MU ..

Biz odamızı Belisten aldık kuruldu gayette şık kaliteli duruyor belis bayileri vardır yakınlarında
masallahhhallahim nazarlardan saklasin gule gule kullansin uras im,amin,
benimde 23 günüm kaldı heyecanılım azcık herşeyimiz tamam birtek bebek arabasını almadık bebişimin onuda alırsak tamammmmmmmmmm gelsin bebeşim o zamanzemuszemus
mihri canim masallah az kalmisallahim bir nefeste kurtarsin,bencede biz bu gidisle agustos analari olacaz:=))) gule gule kullansin elelrine emegine saglik canim

ceylan cim hic onemli diel tahmin ettim sorun yok canim,,ille cvp vermende gerekmyior ,
ay gecmsi olsun guzel insan valalhi bende sancidan bayilacam gece buyana var suandada kasikalrimda var,lavoboya gidiyorum birsey yok:=) anlamadim bugun dogurmasam baska gun dogurmamkaydirigubbakcemile3
aman saglikli olsunlar da sorun yok,agustosta gelsinler:=)

ceylan kutahya dedikce sen aklima o yoncali kaplicasi o donen restorant gelyior tepedeki,ben baya gezdim kutahyada altintas simav vs,merkezdeki o surahiye caydanlik varya hmm super kiz salvarim bile var cok genis ozel piko el yapimi yaptirdim dugunelrde giyiyorum boyle yanan donen renk:=)) kismet olursa birgun yien gelecem kutahyaya cok guezl yer hele merkezi superr,,,,benim yerime hashasli ekmek ye:=)) hmmm bayiliyorum onlarin ymeeklerine ayy canim cekti simdik,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…