saadet cigim canim hosgeldin ,,,
KİSMETCİM ne haber nasılsın özledik baya bir gimemiştin siteye
belis in mağazasını...
Ama ceylan sağolsun buldu..
Çok çok teşekkür ederim ceylancığım...bu hafta gidip bakıyım inşallah
çikolata ne dedi dr dün
geçmişi okumadım belki yazmışsındır
Kısmetim bu kankiler birbirini bekliyorlar desene dün gece aynıydım bir elim devamlı altımı yokluyordum suyum geliyor mu biraz daha dursunlar valla kızacağım hee ben urasa diyorumki annem bak tadını çıkar karnımın sonra bir daha söz içeri sokmayacağım
tümü kasıldı çikolatam taş gibi
ceylan kutahya dedikce sen aklima o yoncali kaplicasi o donen restorant gelyior tepedeki,ben baya gezdim kutahyada altintas simav vs,merkezdeki o surahiye caydanlik varya hmm super kiz salvarim bile var cok genis ozel piko el yapimi yaptirdim dugunelrde giyiyorum boyle yanan donen renk:=)) kismet olursa birgun yien gelecem kutahyaya cok guezl yer hele merkezi superr,,,,benim yerime hashasli ekmek ye:=)) hmmm bayiliyorum onlarin ymeeklerine ayy canim cekti simdik,
sen ankara da ne arıyorsun da bulamadın
ahh bi ankara da olsam talan ederim heryeri gezmekten:)))
herşey yolunda paşamında keyfi yerindeymiş canım :ecrin_bebek:
canım bebek eşyası almak için yer arıyorsan ulus samanpazarına git orda çok çeşit var uygun fiyata sadece samanpazarı değil ulus u da gezersen çok şey bulursun çok bebek mağazası var orda
kızılay da olan mağazalar biraz pahalı oluyor
hemen yazayım kızlar gene gitcem hastaneye.
saat 9 da gittim nst ve ultrasona gönderdiler.
önce nst ye gireyim kimse yokken dedim.
20 dk dan fazla tuttular beni gelip gidip bakıyolar vs.
meğer bebekte sancı çıkmış.
doktor apar topar muyene edicem seni dedi odayı hazırladılar çatala yattııım((((((
el muayenesi yaptı oh iyi açılma yok dedi.
hemen serum hazırlayın dedi..
yatırdılar serum verdiler (damarımı bulmakta zorlandılar delik deşik kollarım en son elimin üstünden verdiler elimin üstü şişti)
serumdan sonra nst ye tekrar bağladılar bu sefer normaldi herşey.
ayyy bu sıpa beni öldürecek bi gün stresten...
sonra aşşağıya indim tabii yemeğe gittiler kapalı oda bende eve geldim yemeğimi yedim birazdan çıkıyorum gidip ultrasona girecem...
doktor diyo 3 hafta sonra hiç korkma bebekler erken gelmeye çalışırlar 3 hafta sonrada gelmemek için direnirler diyor...
ya bide bu havalarda 5-6 litre su iç dediler gözlerim böyle :1shok: oldu.
ben çok su içemiyorum ki 2,5-3 lt bile zorla içiyorum of ya offff.....senağlamasenağlama
neyse hastaneye gitcem ben öptüm sizi kızlar gelince yazarım gelişmeleri...
evet kızılay biraz pahalı..ulus samanpazarına hiç gitmedim..en iyisi haftasonu ankarayı bi talan etmek..sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?