2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Maşallah ayşecim.Bende merak ediyorum.36.haftada gidecem 32 de 2 kg idi acaba 36da 3kg olurmu

ayşem.20 maşallah kuzum benim 2 hafta önden gidiyor ama dr.um ona bağlı diyor sata bağlı diyor anlamadım valla

canım benim bildiğim sata deil haftasına bağlı yani ultrasonda büyük gösteriyosa heran doğabilir miadını hızlı tamamlamış olabilir

ipekyol51, zeyneparzu, Ezberbozan, cikolata86, saadet81, ayse.20, gulbe_seker, melek.boz, ysm_ysm, badeze, makbus78, dadlummm, Ceylan, madeofhonor, mavi1000, Mopsy, hndcyln
Maşallah bugün bayağı kalabalığız

gecmis olsun cikolatacigim ..

benimde su kaburga batmam deli ediyo yatmakla zaman gecermi heleki bana dinlemiyorum buda basliyo malum uff ya

şubeden bir arkadaşımla görüştüm o da 32+5 te 2500 gr mış kızı, maşallah, dr 2 hafta önce alıcakmış ne güzel erkenden kavuşacak :))

canım benim bildiğim sata deil haftasına bağlı yani ultrasonda büyük gösteriyosa heran doğabilir miadını hızlı tamamlamış olabilir

Emin misin ayşe.anki o sadece gelişimi açısından önemli.Doğum vaktini etkilemiyor diye biliyordum

mopshy benim esidme elimde sopayla beklicem hele esmer olursa burda basimiz cok agrir diyo herkes sarisinya burda :) guluyorum vallahi ne yapicaz bilmem ...
mopshy senin bebegin dogum tarihi kacti simdi doktor ne zaman verdi size ?

canım bize dediği tarih 20 ile 30 ağustos arası.....

kızlar doğum hikayelerimizi de yazacağız inş. neler yaşayacağız o günleride görmek okumak kısmet olur inş.

çikolatam bende ikiside var hem iltihap hem kaburga batması (
bu gece uyuyamadım zaten hava sıcak bide kaburgam battı durdu sanki diken üstünde uyudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…