ceylancım ben bsk da doğurcam yüksek ihtimal
selam kızlar nasılsınız? benim göbeğim hala kaşınıyor onun dışında iyiyiz...
hehehe olcak tabi.... oğlum olcak seni kızın sevgilisi.... Babası da hiç bişii yapamıycak.....
Amann kızlarr daha bunları düşünmeye çooook var, şimdiden kendinize dert etmeyin....
Beni eşim de şimdiden tuttrmuş oğlumla çapkınlığa çıkıcaz diyo sinir ediyo beni....
Ben de diyorum oğlum çapkınlık yaşına geldiğinde sen andropozlu yaşlı başlı adam olcan seni istemz oğlum, onla çıkıp ona ayak bağı olursun diyorum, ben de onu sinir ediyorum...
kızlar alyanslarınızı çıkardınızmı?
benimkisi hala parmağımda...acaba doğumda şişlikten çıkmazsa diye düşündüm şimdi siz ne yaptınız??
melek senin ayakların şişmi hala..benimki buhafta çok şişti..ayakları bırak baldırlarım bile şişti.şişlikten karıncalanıyor..inermi acaba
benimkisi hala parmağımda...acaba doğumda şişlikten çıkmazsa diye düşündüm şimdi siz ne yaptınız??
melek senin ayakların şişmi hala..benimki buhafta çok şişti..ayakları bırak baldırlarım bile şişti.şişlikten karıncalanıyor..inermi acaba
saadetcim sende kaburga batması bende iltihapbitsin bu çileeeeeeeeee kaydirigubbakcemile
canim kotu haber catlamaya baslaidn bol bol yaglan kasinmasi buna delalet
sezeryan kesin de
epidural mi genel mi karar veremedim bu gidişimde konuşucam dr
sen
bende kesin sezeryanda...aynen senin gibi tereddütteyim...
günlerdir epidurali düşünüyorum....yapmak istiyorum ama yapabilirmiyim.öyle canlı canlı ayık kalabilirmiyim ....geneldende korkuyorum ayılması falan çok ağrılı oluyormuş...
epidural ağırlıklıyım aslında.....galiba epidural yapacağım.doktorumda onu ercih ediyor bebeğinide düşün falan diyor...
bari normal yapamıyorum epşdural yapayım bi cesaret diyorum...
inan dün akşam kandilde bütün gece bunun için dua ettim...allah kabuletsin inşallah.rahat epiduralli bir doğum olsun diye:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?