2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar alyanslarınızı çıkardınızmı?
benimkisi hala parmağımda...acaba doğumda şişlikten çıkmazsa diye düşündüm şimdi siz ne yaptınız??
melek senin ayakların şişmi hala..benimki buhafta çok şişti..ayakları bırak baldırlarım bile şişti.şişlikten karıncalanıyor..inermi acaba

babası şimdiden diyor ben kızımı evlendirmem diye
ben sanki babamın kızı değildim kendisi benimle evlenirken iyiydi

benim de yeni yüzüğüm olmuyor nişan alyansım oluyor dışarı çıkarken takıyorum
evde takmıyorum

Ben çıkardım hastanede kaldığım dönemden beri hiç takmıyorum ozamanlar serumdan şişiyordu bende şimdi denemiyorum bile ..

alyansım duruyo allaha şükür ellerimde bi şişme olmadı kızlar,ayaklarım şişiyo benimde bide gece yatarken bel ağrısıyla uyanıyorum

ohoooo çoktan çıkarttım bende alyanslarımı ellerim ayaklarım bu aralar iyi şişti

sezeryan kesin de
epidural mi genel mi karar veremedim bu gidişimde konuşucam dr
sen

bende kesin sezeryanda...aynen senin gibi tereddütteyim...
günlerdir epidurali düşünüyorum....yapmak istiyorum ama yapabilirmiyim.öyle canlı canlı ayık kalabilirmiyim ....geneldende korkuyorum ayılması falan çok ağrılı oluyormuş...
epidural ağırlıklıyım aslında.....galiba epidural yapacağım.doktorumda onu ercih ediyor bebeğinide düşün falan diyor...
bari normal yapamıyorum epşdural yapayım bi cesaret diyorum...
inan dün akşam kandilde bütün gece bunun için dua ettim...allah kabuletsin inşallah.rahat epiduralli bir doğum olsun diye:Saruboceq:

kızlar çatı muanesi olan var mı yada kaçıncı haftada yapılıyor acaba? kuaföre ona gire gidicem ki dogumda ona göre ayaralama yapıyım

Yaa kızlar benim şiliğim bi garip... benim ayaklarımda falan hiç şişme yok ama 6. aydan itibaren yüzüğümü takamıyorum ellerim şiş.... Herkesin ayakları şişer benim ellerim şişiyor....
Aslında alyansım kalın olduğu için rahatsız ediyor galiba... Tek taşımı takıyorum ölçüleri aynı ama o rahatsız etmiyor.. Ama alyansı takınca sanki parmağımı boğuyormuş gibi geliyor....

ben de senin gibi düşünüyorum
orda olanları bilicem nasıl durucam ama birşey de hissetmiyorsun diyorlar
genelde de ayılırken sancı oluyormuş
epiduralde de bebeği hemen görebiliyorsun
acayip kafam karışık eşimin dayısı dr onunla konuşcaz bakalım hangisini tavsiye edicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…