Yaa kızlar benim şiliğim bi garip... benim ayaklarımda falan hiç şişme yok ama 6. aydan itibaren yüzüğümü takamıyorum ellerim şiş.... Herkesin ayakları şişer benim ellerim şişiyor....
Aslında alyansım kalın olduğu için rahatsız ediyor galiba... Tek taşımı takıyorum ölçüleri aynı ama o rahatsız etmiyor.. Ama alyansı takınca sanki parmağımı boğuyormuş gibi geliyor....
ben de senin gibi düşünüyorum
orda olanları bilicem nasıl durucam ama birşey de hissetmiyorsun diyorlar
genelde de ayılırken sancı oluyormuş
epiduralde de bebeği hemen görebiliyorsun
acayip kafam karışık eşimin dayısı dr onunla konuşcaz bakalım hangisini tavsiye edicek
benim erkek kardeşim geçen sene fıtık ameliyatı oldu epiduralle oldu....
o bile diyorki abla çok rahat vallahi korkma diyor.....gerçi fıtıkla çocuğun çıkması bir değil ama yinede belden epidural takılmış bişey hissetmiyorsun zaten kafanda iyi gibi oluyor diyor....
benim erkek kardeşim geçen sene fıtık ameliyatı oldu epiduralle oldu....
o bile diyorki abla çok rahat vallahi korkma diyor.....gerçi fıtıkla çocuğun çıkması bir değil ama yinede belden epidural takılmış bişey hissetmiyorsun zaten kafanda iyi gibi oluyor diyor....
ben bide genel olursam ayılırken saçmalamaktan korkuyorum kaydirigubbakcemile3
canim aynidir cunku zaten bir sey hissetmiceksin epiduralden sorna ha bebek cikmis ha ameliyat olmussun ayni olucak hissetmedigin icin en iyisi epidural yani :)
geldim kızlar haftaya salı görüşmek üzere dedik ayrıldık :)))
bebeğin gelişimi normal çok şükür ( bu içimi rahatlatıyor çünkü tek arter tek ven olan bebeklerde bu haftalarda gelişim geriliği olabileci için herhafta kontrol altındayım )
dilini dudaklarını gösterdiler Rüzgarın çok güldüm.
birde ne kadar hareketli bebek konsantre olamıyorum diyor ultrasonda doktor.
dedim çikolata yiyip geldik biz :)))
bende şaşırıyorum evet çikolatanın inanılmaz bir etkisi var bebekler daha anne karnında ağızlarının tadını biliyorlar diyor :))))
2.112 gr olmuş Rüzgar iyimiş kilosu :)
aramızdaki kan akımıda normalmiş :)
işte haberler böyle.
çok şükür yolunda herşey.
ben gidiyorum geçmişi okumaya canlarım...
öpüldünüz...
bebeğin gelişimi normal çok şükür ( bu içimi rahatlatıyor çünkü tek arter tek ven olan bebeklerde bu haftalarda gelişim geriliği olabileci için herhafta kontrol altındayım )
bende şaşırıyorum evet çikolatanın inanılmaz bir etkisi var bebekler daha anne karnında ağızlarının tadını biliyorlar diyor :))))
işte haberler böyle.
öpüldünüz...
gözün aydın lilageldim kızlar haftaya salı görüşmek üzere dedik ayrıldık :)))
işte haberler böyle.
öpüldünüz...
offf o çok gıcık işte ya eşim burnunda ameliyat oldu odaya getirdiler doktor geldi konuşuyor bişiyler sölüyor eşim bana ayşe hocamın parasını ver diyor sürekli tamam diyorum onun sırası değil onu muhasebden halletcez yok sürekli hocamın parasını ver dedi durdu aklı parada kalmış ameliyatta demekki :roflol:
işte haberler böyle.
öpüldünüz...
kızlar çatı muanesi olan var mı yada kaçıncı haftada yapılıyor acaba? kuaföre ona gire gidicem ki dogumda ona göre ayaralama yapıyım
annemde endoskopi olmuştu ben yanına girdim oda yani narkoz bile diil sadece uyuttular,gözün aydın lila
kaydirigubbakcemile3
ben neler derim acaba genel olursam
sırf bu yüzden epidural bile olabilirim kaydirigubbakcemile3
saadet sen ben mopsy normal doğurursak herkes doğurur demektir biz en korkaklar olarak kaydirigubbakcemile3
kızlar benim yazdığımı gördünüz mü??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?