2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben de kalın olan alyansımı takamıyorum şişmekten değil kilo alınca parmaklarda kalınlaştı ondan takamıyorum

benim erkek kardeşim geçen sene fıtık ameliyatı oldu epiduralle oldu....
o bile diyorki abla çok rahat vallahi korkma diyor.....gerçi fıtıkla çocuğun çıkması bir değil ama yinede belden epidural takılmış bişey hissetmiyorsun zaten kafanda iyi gibi oluyor diyor....

ben bide genel olursam ayılırken saçmalamaktan korkuyorum kaydirigubbakcemile3

canim aynidir cunku zaten bir sey hissetmiceksin epiduralden sorna ha bebek cikmis ha ameliyat olmussun ayni olucak hissetmedigin icin en iyisi epidural yani :)

canim aynidir cunku zaten bir sey hissetmiceksin epiduralden sorna ha bebek cikmis ha ameliyat olmussun ayni olucak hissetmedigin icin en iyisi epidural yani :)

saadet sen ben mopsy normal doğurursak herkes doğurur demektir biz en korkaklar olarak kaydirigubbakcemile3

geldim kızlar haftaya salı görüşmek üzere dedik ayrıldık :)))
bebeğin gelişimi normal çok şükür ( bu içimi rahatlatıyor çünkü tek arter tek ven olan bebeklerde bu haftalarda gelişim geriliği olabileci için herhafta kontrol altındayım )

dilini dudaklarını gösterdiler Rüzgarın çok güldüm.
birde ne kadar hareketli bebek konsantre olamıyorum diyor ultrasonda doktor.
dedim çikolata yiyip geldik biz :)))
bende şaşırıyorum evet çikolatanın inanılmaz bir etkisi var bebekler daha anne karnında ağızlarının tadını biliyorlar diyor :))))

2.112 gr olmuş Rüzgar iyimiş kilosu :)
aramızdaki kan akımıda normalmiş :)
işte haberler böyle.
çok şükür yolunda herşey.
ben gidiyorum geçmişi okumaya canlarım...
öpüldünüz...

ben bide genel olursam ayılırken saçmalamaktan korkuyorum kaydirigubbakcemile3

offf o çok gıcık işte ya eşim burnunda ameliyat oldu odaya getirdiler doktor geldi konuşuyor bişiyler sölüyor eşim bana ayşe hocamın parasını ver diyor sürekli tamam diyorum onun sırası değil onu muhasebden halletcez yok sürekli hocamın parasını ver dedi durdu aklı parada kalmış ameliyatta demekki :roflol:

hadi gözün aydın canım benim...

Maşallah maşallah canım rüzgar bebeğimiz gayet iyiymiş

gözün aydın lila

kaydirigubbakcemile3
ben neler derim acaba genel olursam
sırf bu yüzden epidural bile olabilirim kaydirigubbakcemile3

maşallah oğluşuna canım herşeyin yolunda olmasına sevindim

gözün aydın lila

kaydirigubbakcemile3
ben neler derim acaba genel olursam
sırf bu yüzden epidural bile olabilirim kaydirigubbakcemile3
annemde endoskopi olmuştu ben yanına girdim oda yani narkoz bile diil sadece uyuttular,
uyanmaya başladıktan sonra saçmaladı durdu ne çabuk bitti ne ara yaptılar sen nerdesin ne yaptın falan gibi sürekli sorular sordu durdu :))))
bende ilk sezeryanımda bebek nasıl iyimi diye sormuşum üst üste 3-4 defa

saadet sen ben mopsy normal doğurursak herkes doğurur demektir biz en korkaklar olarak kaydirigubbakcemile3

aynen ya siz yine biliyosunuz sezeryan tarihiniz gununuz var ya ben yapmiyorlar sorun olmadikca catir catir catlatacakalr popomu ya cok canim aciyacak eism korkarsan daha coka ci cekersin diyo pirt cikicak diyo dun kizidm zaten hava kabarcigimi cikartiyorum koca bebek cikicak naisl cikicak bilmiyorum vallahi

hayır bişey değil ayılırken sadece kocamız olsa iyi yanımızda kaynanada olur yüksek ihtimal sonra ayıkla pirincin taşını:)

ayy Allah ım yok ben epidural olıyım en iyisi
eşimi bilirim ben fırsat bu fırsat konuşturur beni
bide kaynanayı çekiştirirmişiz kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…