bende ondan aldım siparişini verdim bir tanede chicho var
kizlar hayirlisiyla bebegim dogsun:=) hahahaa
arkasindan bir tane daha istiyorum :=)) oglusum 3yasina gelsin hamile kalacam son cocugu doiguracam allahim verirse:=))3cocukta kalmaya akrar verdim:=))
ama dogumdan sonra kesin istemem hahaaha oda gercek
saadet canim hayirr oyle deil,
enistenin dedigi dogru hastanenin kagidiyla evlendirme dairesine gidiyorsunuz!!!!!oturum veren yabaci polisine deil,,orasida sielm yapiyor vatandaslik soruyor ona gore soylyuorsunuz!! ve bebegin cocuk kimligini aliyorsunuz!! ustunde resim oluyor,bebegin resmi yani,3,yasinda degistiriyorusnuz ama toplam 1saati bulmuyor:=))) istedin anda tr,gidersin dogum yap kimligini al bebegin o anda cik oyle gidemem yok,tum avrupa ulkelerinde boyle,aile mahkemesinin6,maddesinde bunlar geciyor,herkez bu haktan yararlanir,aklinda olsun oyle brisey yok,
saadet orda annelik parasi ve cocuk parsi ne kadar?
kagitlarin geldimi doldurman icin?,burda ilk ve ikinci cocuk parasi 184,eu yani kizim184 aliyor zaten oglumda 184eu alacak3,cocuktada 326eu aliyor cocuklar,
annelik parasida calisarak hamile kalanlar ayda500eu aliyor ama 3yil boyunca,calismayanda 300eu aliyor 1yil boyunca? orda nasil? burda kanun cikacak bu yil annelik parasi kalkacakmis millet almanyayi yerle bir eder:=))
dogurmazsin merak etme banada doktor hastanede 1 ay sonraya gun verdiginde gecen ay ya dogurursam demistim hala dogrumadim sorun varsa tehlike varsa zaten ona gore veriyo demekki bebegin saglikli masallah zaten acil bir sey olsa anlarsin kanaman olur sancin olur allah vermesin tabiki bana burda tetenozda vurmadialr hemsirelere sordum tetenoz bebegin gobek bagini kesen makasta paslanma falan olursa diye tedbir amaci ile bu cagda pasli makasmi kaldi hastanelerde dedi onuda yapmadi ben allaha emanet gidiyorum her gitigimde ultrason idrar testi o kadar anliyo zaten idrardan gecen 2 gun demir hapimi almadim idrardan bakti niye kullanmiyorsun dedi unutuyorum dedim :):) cok uzulme sikma kendini sakin ol arkadasim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?