2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
ayse.20, ipekyol51, ecenaz2010, Yuse, saadet81

merabaa kızlar cornelia ile msnde konuştuk saat 5'den beri 20 dkkda bir sancı giriyor dedi adet sancısı gibi devam ederse doktora gidicem falan dedi kapattı msn yi inşallah iyidir bi sorun yoktur

Son düzenleme:
benimde sinirden sancilarim basladi bebek sekeri icin godnerdigim para hesbaimdan cikmis burdkai banka sorun yok diyor ama turkiyedeki hesapta yok bankada cevap vermiyormus gerci sekercim eminim bir kere aramis benim sorunum yok demis aramamistir bankayi sorun su dolayisi ile para kayip sekerde yok ne yapicam bilmiyorum garanti bankasinin calisanalrinin allah belasini versin ..

tabi birde benim sornum degil diyen sekerciminde is prensibinden cok memmun kaldim arkadaslar hep ayni cevap cunku eminim banka ile bir kere gorsutu 28 gundeur ugrasiyorum burda ..

merabaa kızlar cornelia ile msnde konuştuk saat 5'den beri 20 dkkda bir sancı giriyor dedi adet sancısı gibi devam ederse doktora gidicem falan dedi kapattı msn yi inşallah iyidir bi sorun yoktur

ins iyidir ya bende o kadar sinirlendimki ayse oturdum sanci gordi agladim agladim hala sinirim gecmedi ya bir seker icin 28 gun ugrasilirmi ya ben ugrasiyorum cevap verende yok deli olucam ya yakicam bankadaki salaklari at gozuklu essekler..

biz geldik kizlar,ama acaip sanci gelip gidiyor gerci anlamadim nasil birsey boyle bobrek tarafimdan geliyor:=( bobrekelrim saglikli cigerimde oyle 2hafta once hastanede ultrasalla iyice kontrolden gecmisti,birsey yoktu,anlamadim sizlayip duruyor:=((

cornelia insallah iyidir canim,oglen sonrasi felan gormustum burda yalnsi hatirlamiyorsma sancisi vardi,

saadet stressten uzak dur canim,bebegi dusun ,,

aysecigim sen nasilsin canim denk gelmedik birturlu ya:=) cok ozledim seni,uamrim iyisinizdir,

saadet canim tsklr bilgilendirdin iicin
burasiyla hemen hemen ayni imis,
cocuk parasi burda 184,eskiden 164eu ama millet itiraz etti 20zam geldi:=))
annelik parasida ben 500eu alacam calisiyorum diye,izindeyim sadece,
isiszlik parasi az veriyorlarmis ama burda benim bildim isisz kisiye is bulma kurumu18ay en az 2000eu ykain veriyor normal devlette sosyal ida bilemiyecem ama onlar da en az alsa alsa 1400eu alirlar,
iste bu ulkeyi bu yuzden seviyorum insan hakklari var,ne olursa olsun devlet bakiyor yalniz yasayan anneye daha cok bakiyorlar,kadin hakki burda cok yuksek,
burda ZENGIN FAKIR AYNI STATUDE kendi ulkemizde bunlar yok:=(( keske olsa yaaaa

kizlar sesim geliyormuuu hu huuuuu
melos canim insallah eniste atanir ve kizinin sansina dilerim hersey yolunda saglikli mutlu gider amin,

benim suslu kizim tirnaklarini boyuyor :=))
bende yarin kuaforde randevum var yarin yaptiracam soyle suslenem birazcik cumaya hazirlik olsun:=))

iyi aksamlar canim daha bugun seni sordum , bende iyilik cok sukur
insallah sende iyisindir,
canim cuma gunu kiz arkadaslar bulusuo gezecez alsi veris vs,o yuzden tirnaklairmi yaptirayim dedim sacimida zaten kendim yaparim o sorun deil:=))
kendim icin yani:=))
sen nasilsin iyisin umarim agrin varmi

var biraz ağrım ama eskiye göre çok çok iyiyim
ne geziyon kız yasak değilmi sana kalkmak :)) sokakta doğuracan ya bari 35 olsaydınız :)

nevin cigim canim vallahi zaten arabayla gidecem birde gidecem yer buyuk bir alis veris merkezi yani yorulsam hemen oturur dondurma yerim kahve icerim vs,yormam kendimi yasak ama disariyada ihtiyacim var psikolojimi kaybedecem yoksa:=)
ay gecmisler olsun,masallah de canim,allah nazarlardan saklasin amin,

yaaa ben 10 haftadır yatıyom (( arada çıktım oda daha yeni yeni hem üzüldm hem saniyleri saydım
neyseki çok şükür bugünleride gördüm ya allaha çok şükür
birde 36 olsak dediğin gibi 35e razıyım

vallahi sancim yine geldi ya:=( bugun dogurmasam iyi ama sanmam nedense sagimda agri var sanki bobregimden geliyor ama bobrek sancisi boyle deil ki anlamadim neden yaaa

size iiy gecelr kizlar cikayim uzanayim bakim ne olacak bu halim:=( ALLAH HEPIMIZIN YARDIMCISI OLSUN

kız ayaklarımı orada benimkinin ayaklar orada bazen böbrek ağrısı yaşatıyor nbana :))

bende uyuyacam hepinize iyi geceler inş. deliksiz ve yanmadan uyursunuz :)))

vallahi sancim yine geldi ya:=( bugun dogurmasam iyi ama sanmam nedense sagimda agri var sanki bobregimden geliyor ama bobrek sancisi boyle deil ki anlamadim neden yaaa

yine benimde sancım var yokluyorum kendimi ohaoldumsmilebeklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…