2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet..tüm devlet hastaneleri böyle mi acaba..giitğim hastanede11 tane kadın doğumcu var.her ay birine gittim.hemen hemen hepsine gittim sayılır.ama içinden biri bile henüz iyi çıkmadı..doğumda ne yapıcaksam

slm canım yazdıkların dıkkatımı cektıde hala dr bulamadım demıssın eger orda dogum yapıcaksan kürşat beyı onerırrım ben devamlı ona gıdıyorum herseyı ıstedıgın sekılde acıklıyor ılgılenıyor yoksa fatma hanımda ıyı bılıyosundur bashekım yardımcısı oda orda bı fıkır verıyım dedımvereliniortakvereliniortak

selam kızlar
bizde yürüyüş yaptık geldik dışarısı ne güzel esiyor ama evin içi yanıyor

ortanci kizkardesim 2 yillik sevgilisinden ayrilmis agliyo cok uzuldum cok hahahahaha :) hic uzulmedim kizkardesim bana kaldi banane kismeyi begenmiyorum zaten simdi dusunuorum kizkardesime boyleysem kizima naisl olcam tursunumumu krucam bu gidisle ne kizlar :)

iyi geceelr kizlar allah yardimciniz oslun ben hala bebek sekercime o kadar sinirliyimki eism uzak duruyo ayrica ates saciyorum burnudman agzimdan ciddi burda turkiye kadar siucak yok ama benim vucudum sinriden yaniyo resmen..

evet o agliyo ya aglama aman erkek deidm ne agliyosun milyonalrca var onalrdan gitsin abla seviyorum ama diyo deidmki yine seversin uzulme :):)

zaten eskisi vardi universitede ondan ayrildi cok sevinmistim yine sorna bu geldi ayrilmis cok sevindim yine esim diyoki dur oynama telefonda oynamiyorum ama evlenemsin diye her aradigimda evlilik ustune kara kara seyelr soyluyorum sakin evlenme bak sakin diye ayrildim deyince uzuldum aman bosver dedim hicte uzulmedim cidden erkek arkadasi olucna beni hic ozlemiyo cunku

hic ama hic kizkardesimin evlenmesini istemiyorum ya bu isis ecerkende sirf bunu dusnup cok destek vermistim evlenemesin diye bu cocuklada 2 sene bitmisti cocuk abska kizlami ne gorusmus buda yakalamis bitti diyo deidmki keisnlikle affetme salla afffedersen gurursuzsun dedim damarina basiyimki affetmesin :)

simdi markete gidiyimde bu sevincli haberin uzerine kendimi simartiyim ne alsam acaba kendime tatli tatli hahahahaha bir gun agalr iki gun agalr ucuncu gun unutur beni ozler :):)

öyle deme saadet bak sen evlendin mutlusun bide bebeğin olucak o da yaşasın bu duyguları ne güzel

öyle deme saadet bak sen evlendin mutlusun bide bebeğin olucak o da yaşasın bu duyguları ne güzel

oyle ama ya kotu biri cikarsa ya ilerde bana dusman olursa kocasi ablani sevme derse uzaktayim diye kocasina dalar beni unutursa odahami kiymetli benden biz birlikte buyuduk bana anne bile der kocasi olursa beni ozlemez gibime geliyo ya kocasi ona vurrusa tek olsun mutlu olsun yanidma kalsin ya ben boylede deyince kocam kiz yandi diyo ona neler yapicaksin acaba yapma boyle diyo ama kardeism sevgilim dedikce ben cok kiskaniyorum elidme degilki

slm kızlar azcık şekerleme yaptım su içinde uyndım sanıyorum bende bi sorun var çok aşırı terliyorm

evet biliyorum canim ya evlenmesin ama esimde diyoki ne yapicaksin saklicakmisin kizi o zamanda kocasiz ne yapicak oda ayri dert kendien falan kiyar kocam yok diye kiz ya tum srounalr beni bekliyo valla :):)

MSNEDE GİRMEDİ ONDAN SONRA MERAK ETTİM ŞİMDİ İNŞALLAH SANCISI GEÇMİŞTİR DAHA ERKENDİ YAA BEBİŞİN GELMESİ İÇİN

EVET CANIM NOLUYOSA BÖLE KARŞILAŞAMIYORUZ SEN VARSIN BEN YOKUM BEN VARIM SEN YOKSUN kaydirigubbakcemile3
OLSUN BİZ BÖYLEDE İYİYİİZ ÖLÜMĞNE KANKAYIZ KISMET:)) kaydirigubbakcemile5

Saadetcim sıkma canını inşallah alırsın bi haber şekerlerden
niye böle sorun olduki anlamadım şekerler olmadı bari paranı alsan
neden türkiyeden sipariş ettin oralarda yokmu öyle bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…