2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saadetcim sıkma canını inşallah alırsın bi haber şekerlerden
niye böle sorun olduki anlamadım şekerler olmadı bari paranı alsan
neden türkiyeden sipariş ettin oralarda yokmu öyle bişey

aysecigim burda yok bole adetler bebek sekeriydi falan bende benim bebegimde olsun iatedim hali olaark inetrnetten aldim parayida bandkadan esimin hesabindan yolaldiuk yaanci hespa diye sorun cikti geride alamiyorum ortada yok henuz para turk banaksi cevap vermiyoki burdkai banka en aizndan bizden cikmis diyo bilgi veriyo sikildim bir aydir pesindeyim su isin ya

kız ayaklarımı orada benimkinin ayaklar orada bazen böbrek ağrısı yaşatıyor nbana :))
gunaydin nevin ayy haklisin canim ben onu dusunemedim:=) boyle batar gibi gelip gidiyor
kesin ayaklaridir,bende cok korktum ama suandada var batip gitmeler:=))oglusum akilli dur yauu:=)
kismetcim 36 da olacağız inşallah
insallah canim yaa amin cumlemiz oyle oluruz 36.buluruz kendime hedef koydum diyorum haftsi dolsun dogsun:=)) kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
iyi geceler sıcaktan kavrulan annişler
opuyorumnanaktaniyi geceler boden cigim:=))
simdi markete gidiyimde bu sevincli haberin uzerine kendimi simartiyim ne alsam acaba kendime tatli tatli hahahahaha bir gun agalr iki gun agalr ucuncu gun unutur beni ozler :):)
kaydirigubbakcemile3saadet canim vallahi alemsin:=)) bende teyzemin kizina cok duskunum evlensin istemem ama dilerim cok mutlu olur,
ya birak kiz caz evlensin yuva kursun

:hulya:sekerim gunaydin ayy aynen oyle,bazen cok merak ediyorum:=)olumunekankayizsmile
ay insallah cornelia iyidir,insan merak ediyor,

kizlar gunaydin hepinize guzel bir gun diliyoruma.s.
bizim yine uykumuz kacti:=) wc ciktim uykum kacti:=) sempatiksalakcinniserseme donecem vallahi canim sikilirsa kocama sancim var deyip uyandirayim krksun birazcik ahhahahakaydirigubbakcemile3eh ben uykusuzum o horul horul uyuyor aaaaa

melos canim gunaydin
masallah ne guzel iste terlemen co iyi zaten sicak birde vucut devir dayim yapiyor,
bence svein uzulme korkmana gerek yok ama dr,bir sor istersen

günaydın kızlar.
maymun gibiyim bütün gece sıkıntı çektim uyuyamadım nefesim daraldı sıçrayıp sıçrayıp kalktım.
bi taraftan sıcak bi taraftan nefes alamamak ki camlar açık uyuyoruz.
berbat bi geceydi.
şimdi biraz uzanayım belki uyuyabilirim.
öptüm sizleri...

Günaydın herkese, anlaşılan hepimiz sıcaktan uyuyamıyoruz. Ben kalktığımda su içindeydim, saçlarım sırılsıklamdı. Hemen duşa attım kendimi. Bi temiz yıkandım. Baktım kocişte geldi girdi suya. Maymunum benim, sırtı kaşınıyomuş da sabunlarmıymışım Acıdım valla. Hiç ilgilenemiyorum zavallımla. Sonra da kahvaltı ettik beraber, o gitti şimdi. Ben de gidip uzanayım bari. Hiç kimse yok çünkü...

Off ben de çok terliyorum.... Sabah kalktığımda yastık sırılsıklam üstüm sırılsıklam oluyor...
Ama öyle böyle değil sıksam sular akacak neredeyse....

günaydın kızlar keşke hamileliğimiz kışa denk gelseydi, kışın bol bol uyurduk şimdi
sıcaktan kimse ne yatabilio nede kalkabilio ben 33.haftamdayım en az 1 aydaha var uyumak istiyorum üşümek istiyorum artık

GÜNAYDIN kızlar aynı dertler bendede var artı mide yanması sabaha kadar kustum. rüyamda dogum yapıyodum normal dogum istiyorum amelıyat olmusum çok degişik di ya bebegini görmek çok farklı

günaydın kızlar
bu sabah aniden kustum banyoya zor yetiştim
gece de tam uyudum dedim telim çaldı aklım çıktı birisine bişey oldu diye
bi baktım gizli numara salak salak sesler çıkardı kapattım teli
pis sapık hangi salağın canı sıkıldıda gece gece aradı
sonra yat yata bilirsen

Sadoş alemsin valla, sen evlendin o niye evlenmesin cadıııı Kızın 16sında evlenicem diye tuttururmuş haahhaaakaydirigubbakcemile3

Geçmiş olsun canım, rüzgarda kalma ne kadar sıcak olursa olsun, mideyi üşütürüz Allah korusun. O sapığı takma kafana. Boş insanlar işte...

Ah canım ahhh... ben bilirim o temizlikçşlerden neler çekildiğini...
Evlendiğimden beri 8 tane kadın değiştirdim.. 2,5 senede düşün yani....
İlki apt. da merdivenleri silen kadındı, benden genç...Haftasonu alıyorum, başındaolmama rağmen... İşte nebiliim bi süre sonra rujum parfümm muluklarım bardaklarım falan eksilmeye başladı... Hadi bardak kırılır mumluk kırılır dedim, ama ruj,parfüm de kaybolmaz ki evimn içinde... Takibe aldım.. BAktım y.odasında toz alırken bir iki sütyeninin arasına kalem far attı....
3 kuruşluk şey..İstesen veririm, ama bu yaptığın hırsızlıktır dedim... Bir daha gelme dedim... Meğer üst komşuma da aynı şeyleri yapmıış ondan da kazaklar kot pantolonlar eksilmş.... Neyse apartman işine de son verdik...
Sonra başkası geldi, benim ev çok kirlenir çünkü çevre yolunun hemen kenarı cam kpı açmasam bile illaki içeri giriyor toz egzos dumanıyla karışık simsiyah oluyor... Ee camarı silmek de zor oluyor açıkçası... Ama napıyım yani...Onun da işi bu... Bir geldi, 2.ciye geldi dedi camlar çok kirleniyor 15günde bir geleyim ayda bir olunca zor oluyor.... HAdi ordan dedim 15günde bir cam silecek halin yok ya.. Boş boş oturcak tabi... Oda geçti gitti... BAşkası gelcem diye söz verir gelmez beni zor durumda brakır...
Biri sildim der, arkasından bi bakakrım arada kuytu yerlerde bir parmak toz....
LAnet olsun dedim kendim yaparım dedim.... Olduğu kadar haftasonları yapmaya başladım, eşim de yardım etti...

Aa hamile kalınca gene temizlikçi kabusu başladı.... Yok yok yok....
Evi b.k götürüyor ama napıyım.... işte üstten eşim süpürüyr ben viledayla silip toz alıyorum o kadar... Camalr desen en son 2 ay önce geldiğinde silmişti...
Artık ciddi ciddi bir kadın bulmam lazım... ÇÜmkü bebek de olunca hiçbişey yapamaz hale gelicem.... Kadın şart olacak....

gunaydin kizlar biz geldik:=))

bozocugum gecmsi olsun kesin migdene birsey dokunmustur,

bende uyuyamadim kizlar tam uykuya daldim benim kiz okula gidecek ya anne bu tsort mu guzel yoksa
bumu ay uykumdan uyandim resmen cildirdim:=)) cocuk iste eh birde suslu puslu cimcime:=)ama olan guzelim uykuma oldu:=))

denizbaris guanydin
canim dikkat et iyiki cikartmisniz evet hirsizlik berbat birrsey:=)) bende taki esyalairm var inanki korkuyorum temizlikci alir vs,gunahina girmeyim ama guvenim kalmadi :=)
sakliyorumzaten zor cikarir yada bulur,ruj parfum calarlar canim gorgusuzluk resmen
insan ekmek yedigi tabaga turkurmemeli ama nerde oyle lerini bulmak:=((

tugen gunaydin canim
ayy sen kis diyorsun bende kac gundur gunes diyorum yaaaa psikolojim kaybedecem nerdeyse bare bahceme iniyordum balkonuma cikiyordum simdik yagmur ygamur biktim yaa,dinmek bilmedi ins hafta sonu guzel olur:=))
ben sicaktan deilde sikintidan uyuyamiyorum ya gece ayaktayim benimle birlikte oglusumda uyaniyor
Allahim hepimizin yardimcisi olsun amin,

melos gunaydin canim
saatler olsun,:=))
inanki nerdeyse bende esimle ilgilenmeyeli baya zaman oldu:=( aman bazen suratini bile gormeyim diyorum ama ne yapim depresyondayim sekerim hahaahahaha isime geldimi oyleyim:=)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…