Saadetcim sıkma canını inşallah alırsın bi haber şekerlerden
niye böle sorun olduki anlamadım şekerler olmadı bari paranı alsan
neden türkiyeden sipariş ettin oralarda yokmu öyle bişey
gunaydin nevin ayy haklisin canim ben onu dusunemedim:=) boyle batar gibi gelip gidiyorkız ayaklarımı orada benimkinin ayaklar orada bazen böbrek ağrısı yaşatıyor nbana :))
insallah canim yaa amin cumlemiz oyle oluruz 36.buluruz kendime hedef koydum diyorum haftsi dolsun dogsun:=)) kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kismetcim 36 da olacağız inşallah
opuyorumnanaktaniyi geceler boden cigim:=))iyi geceler sıcaktan kavrulan annişler
kaydirigubbakcemile3saadet canim vallahi alemsin:=)) bende teyzemin kizina cok duskunum evlensin istemem ama dilerim cok mutlu olur,simdi markete gidiyimde bu sevincli haberin uzerine kendimi simartiyim ne alsam acaba kendime tatli tatli hahahahaha bir gun agalr iki gun agalr ucuncu gun unutur beni ozler :):)
MSNEDE GİRMEDİ ONDAN SONRA MERAK ETTİM ŞİMDİ İNŞALLAH SANCISI GEÇMİŞTİR DAHA ERKENDİ YAA BEBİŞİN GELMESİ İÇİN
EVET CANIM NOLUYOSA BÖLE KARŞILAŞAMIYORUZ SEN VARSIN BEN YOKUM BEN VARIM SEN YOKSUN kaydirigubbakcemile3
OLSUN BİZ BÖYLEDE İYİYİİZ ÖLÜMĞNE KANKAYIZ KISMET:)) kaydirigubbakcemile5
ortanci kizkardesim 2 yillik sevgilisinden ayrilmis agliyo cok uzuldum cok hahahahaha :) hic uzulmedim kizkardesim bana kaldi banane kismeyi begenmiyorum zaten simdi dusunuorum kizkardesime boyleysem kizima naisl olcam tursunumumu krucam bu gidisle ne kizlar :)
günaydın kızlar
bu sabah aniden kustum banyoya zor yetiştim
gece de tam uyudum dedim telim çaldı aklım çıktı birisine bişey oldu diye
bi baktım gizli numara salak salak sesler çıkardı kapattım teli
pis sapık hangi salağın canı sıkıldıda gece gece aradı
sonra yat yata bilirsen
Geçmiş olsun canım, rüzgarda kalma ne kadar sıcak olursa olsun, mideyi üşütürüz Allah korusun. O sapığı takma kafana. Boş insanlar işte...
kızlar biz geldik.ay benim temizlikçi kadın beni stres etti bugün resmen.nazlandıkça nazlanıyor...
zaten 2 haftadır gelmedi....meğer derdi parymış 25 ilyon zam yaptık.şimdi yine bi naz bi naz.gelmek istemiyormu anlamdım...
off çok stres oldum.sen doğum öncesi beni yarıyolda bırakıyosun dedim.gelmek istemiyorumda demiyor ama yok yetişmiyorda tam gün alda.ya ben seni herhafta nasıl tam gün alayım allahaşkına yani....
şimdi cumartesileri gelcem tamam diyor ama dönek bu şimdi yine belli olmaz.valla salaklık bende ama buna 2 tane daha müşteri ayarladım şimdi beni satışa getiriyor sanki..allahım inşallah düzeni bozmaz doğum öncesi ve sonrası yaaa....
ben artık toz bile alamıyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?