melos gunaydin canim
saatler olsun,:=))
inanki nerdeyse bende esimle ilgilenmeyeli baya zaman oldu:=( aman bazen suratini bile gormeyim diyorum ama ne yapim depresyondayim sekerim hahaahahaha isime geldimi oyleyim:=)))
tugen gunaydin canim
ayy sen kis diyorsun bende kac gundur gunes diyorum yaaaa psikolojim kaybedecem nerdeyse bare bahceme iniyordum balkonuma cikiyordum simdik yagmur ygamur biktim yaa,dinmek bilmedi ins hafta sonu guzel olur:=))
ben sicaktan deilde sikintidan uyuyamiyorum ya gece ayaktayim benimle birlikte oglusumda uyaniyor
Allahim hepimizin yardimcisi olsun amin,
valla yanıyorum hava sıcak ben 2 katı sıcağım dışarıya adım atamıyorum eşimde izin vermio zaten dün anneme bile götürmedi dışarı çıkarım diye çıkıcam tabi daha almam gereken bir sürü şey var ama nasıl dışarı çıkarımm onuda bilmiyorum akşam oluncada mağzalar kapanıyo daha perde işim var bi türlü nasıl alcamı karar veremedim düzmü alsam cicili bicilimi alsam ?
günaydın kızlar
bu sabah aniden kustum banyoya zor yetiştim
gece de tam uyudum dedim telim çaldı aklım çıktı birisine bişey oldu diye
bi baktım gizli numara salak salak sesler çıkardı kapattım teli
pis sapık hangi salağın canı sıkıldıda gece gece aradı
sonra yat yata bilirsen
Günaydın kızılcık, iyiyiz çok şükür. Sen nasılsın...
gunaydin kizilcik biz iyiyiz
sen ve :CüvCüv:cimcimede umarim iyisnizdir,
kizlar ben cikiyorum birazcik uyumaya calisiayim ay cildiracam uykusuzluktan yaaa
zaten bobregim mine iki bir batip duruyor aklima takildi ama bobrek olsa simdiye kadar bagirmam lazim di,
kesin bebekle alakasi var.
melos hayirli olsun canim,
insallah tez gunde annene kavusursun hem icin rahat eder hemde yalniz olmazsin,
insalalh Allahim gonlune gore zamanli kucaklamyi nasip eylesin melegini,amin
valla yanıyorum hava sıcak ben 2 katı sıcağım dışarıya adım atamıyorum eşimde izin vermio zaten dün anneme bile götürmedi dışarı çıkarım diye çıkıcam tabi daha almam gereken bir sürü şey var ama nasıl dışarı çıkarımm onuda bilmiyorum akşam oluncada mağzalar kapanıyo daha perde işim var bi türlü nasıl alcamı karar veremedim düzmü alsam cicili bicilimi alsam ?
Ah canım ahhh... ben bilirim o temizlikçşlerden neler çekildiğini...
Evlendiğimden beri 8 tane kadın değiştirdim.. 2,5 senede düşün yani....
İlki apt. da merdivenleri silen kadındı, benden genç...Haftasonu alıyorum, başındaolmama rağmen... İşte nebiliim bi süre sonra rujum parfümm muluklarım bardaklarım falan eksilmeye başladı... Hadi bardak kırılır mumluk kırılır dedim, ama ruj,parfüm de kaybolmaz ki evimn içinde... Takibe aldım.. BAktım y.odasında toz alırken bir iki sütyeninin arasına kalem far attı....
3 kuruşluk şey..İstesen veririm, ama bu yaptığın hırsızlıktır dedim... Bir daha gelme dedim... Meğer üst komşuma da aynı şeyleri yapmıış ondan da kazaklar kot pantolonlar eksilmş.... Neyse apartman işine de son verdik...
Sonra başkası geldi, benim ev çok kirlenir çünkü çevre yolunun hemen kenarı cam kpı açmasam bile illaki içeri giriyor toz egzos dumanıyla karışık simsiyah oluyor... Ee camarı silmek de zor oluyor açıkçası... Ama napıyım yani...Onun da işi bu... Bir geldi, 2.ciye geldi dedi camlar çok kirleniyor 15günde bir geleyim ayda bir olunca zor oluyor.... HAdi ordan dedim 15günde bir cam silecek halin yok ya.. Boş boş oturcak tabi... Oda geçti gitti... BAşkası gelcem diye söz verir gelmez beni zor durumda brakır...
Biri sildim der, arkasından bi bakakrım arada kuytu yerlerde bir parmak toz....
LAnet olsun dedim kendim yaparım dedim.... Olduğu kadar haftasonları yapmaya başladım, eşim de yardım etti...
Aa hamile kalınca gene temizlikçi kabusu başladı.... Yok yok yok....
Evi b.k götürüyor ama napıyım.... işte üstten eşim süpürüyr ben viledayla silip toz alıyorum o kadar... Camalr desen en son 2 ay önce geldiğinde silmişti...
Artık ciddi ciddi bir kadın bulmam lazım... ÇÜmkü bebek de olunca hiçbişey yapamaz hale gelicem.... Kadın şart olacak....
Off kızlar benim mide bulantım yanmam gazım hiç geçmedi yaa....
Felaket.... Her akşam yemekten 1 saat sonra kendimi banyoda buluyorum, zor yetiişiyorum...
Bir de üstüne oğlumun ayaklarını karnıma dayaması yokmu mahvoluyorum....
Akşamları eşimin tek eğlencesi bu oldu...
Ayakların karnımda nasıl gidip gelip gezindiğini seyretmek.... Arada bir de kaskatı taş kesiyor kendini... O nneden oluyorsa anlamıyorum.. Ardından güp diye bi vuruyor karnım 10 cm zıplıyor valla... Eşim gülüyor eğleniyor ben acıyla kıvranıyorum...
Böyle zamanlarda boğasım geliyor eşimi, benim canım acıyo sen gülüyorsun... OĞlum çok hareketli olcak seviniyorum... HAreket etmese niye hareket etmedi bi sıkıntı mı var diye evham yapmaktansa hareket etsin işte çocuk karışma diyor....
günaydın kızlarrrr
kalktım ama kahvaltı hazırlamaya bile üseniyorum. sıcaklardanda gece yatamadım
Günaydın canım, doğumgününü face den kutladım. burda denk gelemedik İyi ki doğdun canım. Ailenle nice güzel senelere...
Ayyy belim kopuyor, kaburgalarım batıyor yine. Biraz uzanayım kızlar. Görüşürüz...
saol melekcim. öyle uyusuk haldeyim ki dogum günüm gibi gelmedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?