2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben temizlik işini ayarladım pazartesi gelicek. Annem de burda olucak. Hem öyle daha iyi ben başında duramam. İnşallah o zamana doğurmam...

melos gunaydin canim
saatler olsun,:=))
inanki nerdeyse bende esimle ilgilenmeyeli baya zaman oldu:=( aman bazen suratini bile gormeyim diyorum ama ne yapim depresyondayim sekerim hahaahahaha isime geldimi oyleyim:=)))

Ben aynı yatakta bile yatmak istemiyorum ama o kadarına izin vermiyorlmaz: Ne yapalım anacım hormonlarımız dengesiz hihiiikaydirigubbakcemile3

melos hayirli olsun canim,
insallah tez gunde annene kavusursun hem icin rahat eder hemde yalniz olmazsin,
insalalh Allahim gonlune gore zamanli kucaklamyi nasip eylesin melegini,amin

valla yanıyorum hava sıcak ben 2 katı sıcağım dışarıya adım atamıyorum eşimde izin vermio zaten dün anneme bile götürmedi dışarı çıkarım diye çıkıcam tabi daha almam gereken bir sürü şey var ama nasıl dışarı çıkarımm onuda bilmiyorum akşam oluncada mağzalar kapanıyo daha perde işim var bi türlü nasıl alcamı karar veremedim düzmü alsam cicili bicilimi alsam ?

kaydirigubbakcemile3melos birazcik nazimiza birazcik cilvemize katlansinlar canim,
nasil olsa dogum sonrasi bebeklerle biz bas basa kalacaz biz uykusuz kalacaz,simdik iyi gunleirmiz gece uykuuszlugu dis cikartma uykusuzlugu vs,,once bir hayirlisiyla dogsunlarda sonrasi yazariz durmuyor agliyor diyekaydirigubbakcemile3

aman canim sicakta disari sakin cikma ,
bence sirf bebegin odasi icin alacaksan cicili bicili al derim:=)
daha seker durur:=)) ama bebege oda yapmak istemiyorsan tabiki normal al derim,
ins gonlune gore bulursun,

kizlar ben cikiyorum birazcik uyumaya calisiayim ay cildiracam uykusuzluktan yaaa
zaten bobregim mine iki bir batip duruyor aklima takildi ama bobrek olsa simdiye kadar bagirmam lazim di,
kesin bebekle alakasi var.

Canım geçmiş olsun,uyandırılmanada çok üzüldüm insan zar zor uyuyor sonra salağın bir çıkıp uyandırıyor işte..

Günaydın kızılcık, iyiyiz çok şükür. Sen nasılsın...

gunaydin kizilcik biz iyiyiz
sen ve :CüvCüv:cimcimede umarim iyisnizdir,

Teşekkür ederim kızlar,iyi olmanıza çok sevindim.
Ben pek iyi değilim midem yanıyor bulantıda var.
Birde kasıklarım ağrıyor,korkuyorum valla bir şey olacak diye.

kizlar ben cikiyorum birazcik uyumaya calisiayim ay cildiracam uykusuzluktan yaaa
zaten bobregim mine iki bir batip duruyor aklima takildi ama bobrek olsa simdiye kadar bagirmam lazim di,
kesin bebekle alakasi var.

Oğluşunun ayaklarıdır o, benim de aynıkaydirigubbakcemile3

melos hayirli olsun canim,
insallah tez gunde annene kavusursun hem icin rahat eder hemde yalniz olmazsin,
insalalh Allahim gonlune gore zamanli kucaklamyi nasip eylesin melegini,amin

Sağol canım, hepimizin inşallah. Annemi dört gözle bekliyorum, bi dolu ütü var. Canım neler istiyor neler. Kocacık güzel yemeklere hasret kaldı. Yerimden kalkamıyorum ki...

Canım ben çarşı yüzüne hasret kaldım, eksikleri ne yapıcaz bilmiyorum. Akşamları çıkarız artık...

Off kızlar benim mide bulantım yanmam gazım hiç geçmedi yaa....
Felaket.... Her akşam yemekten 1 saat sonra kendimi banyoda buluyorum, zor yetiişiyorum...
Bir de üstüne oğlumun ayaklarını karnıma dayaması yokmu mahvoluyorum....
Akşamları eşimin tek eğlencesi bu oldu...
Ayakların karnımda nasıl gidip gelip gezindiğini seyretmek.... Arada bir de kaskatı taş kesiyor kendini... O nneden oluyorsa anlamıyorum.. Ardından güp diye bi vuruyor karnım 10 cm zıplıyor valla... Eşim gülüyor eğleniyor ben acıyla kıvranıyorum...
Böyle zamanlarda boğasım geliyor eşimi, benim canım acıyo sen gülüyorsun... OĞlum çok hareketli olcak seviniyorum... HAreket etmese niye hareket etmedi bi sıkıntı mı var diye evham yapmaktansa hareket etsin işte çocuk karışma diyor....

Ah canım aynı dertten gidiyorum, tek fark ben hırsızlıkla karşılaşmadım ne yalan söyleyim. Kadın gelmiş ne dese beğenirsin, "ev çok kirlenmiş" Pardon da ev temiz olsa senin ne işin var burda zaten? Aynı sana dediği gibi arası çok uzayınca çok kirleniyor daha sık temizlet falan... Ama bun u diyen bi kez geldi sadece, temiz yaptı. Bi tanesi resmen kirli bırakmış. Pencerelerin camını silmiş, çerçeveleri simsiyahtı. Banyonun sadece yerini yıkamış falan. Uffff en son gelen ikinci kez gelecek bakalım nasıl olacak. Ufff birini tutturamadım gitti....

Canım karnının taş gibi olması normalmiş o kasılmalar. Dün burda konuşuldu, ben de bilmiyordum. Mide iyice yukarıya yükseldiği için yanma oluyor bende de. Bu da normal az ve sık yemek iyi olur. Hareketlerine gelince kızım bizi de çok eğlendiriyor. Tuttum tuttum ayağını tuttum diye bağırıyorum ben, eşim geliyor falan. Allah esirgesin yavruları yaa, çok şekerler...

günaydın kızlarrrr
kalktım ama kahvaltı hazırlamaya bile üseniyorum. sıcaklardanda gece yatamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…