2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım geçmiş olsun.O şikayetler bende de var maalesef galiba hiç geçmeyecek.
Karnın taş gibi oluyorsa kasılıyorsun demektir,bu durum normal ama çok sık olmaması için önlem almalısın.
Bende de oluyordu dr ye söyledim magnezyum verdi baya bi rahatladım.
Sende kullanıyor musun magnezyumu ??

butterfly cici anne doğum günün kutlu olsun Allah hayırlı ömürler versin bebişinle birlikte
benim doğum günüm hamileliğime denk gelmediiii kaydirigubbakcemile3

dün gece benim kız öyle hareketliydiki dedim ne oluyor sanki karnımdan çıkıcaktı
acaba dedim pozisyon mu değiştiriyor

saol canımm. hep beraber insallah

butterfly cici anne doğum günün kutlu olsun Allah hayırlı ömürler versin bebişinle birlikte
benim doğum günüm hamileliğime denk gelmediiii kaydirigubbakcemile3

butterfly canım mutlu bir ömür geçirirsin inş minik ailenleopuyorumnanaktan
Ayşecim benimde hamileliğim doğum günüme denk gelmedi.Öncesinde ve Allah nasip ederse bebişim 2 aylıkken tkrar kutlarız.Babasıyla aynı gün olduğu için kızım hiç zorlanmaz artık.Bir defada toptan:roflol:

benim bebişimde kısmetse 1 aylık oluyor o zaman gerçi çok fazla doğum günü kutlama adetimiz yoktur bizim ama olsun eşim bir hediye alır taze anneye :))

benim bebişimde kısmetse 1 aylık oluyor o zaman gerçi çok fazla doğum günü kutlama adetimiz yoktur bizim ama olsun eşim bir hediye alır taze anneye :))

Ben küçüklüğümden beri kutlarım alışkanlık olmuş ailede.2 senelik evliyim.2 senedir de ben hazırlık yapar kutlarım eşim ne gerek vardı derohaoldumsmile Onun öyle bir alışkanlığı yok.İlk yıl çok zoruma gitmişti.Hep bana hazırlanırdı,aynı gün şimdi ben hazırlık yapıyorum.Ama alışır kocacımŞeniz

Ben magnezyumu bayadır kullanıyorum tatlım... 18. haftadan beri 2 gündebir içiyorum....

merhaba kızlar nasılsınız?

ben çok şükür iyiyim ayağımın alçısı açılsın diye gün sayıyıyorum haftaya açılacak inşallah .herkesin iyi olmasına sevindim

saolun kızlar
bende cok önem veririm. esim de sayemde artık atlamıyor :)

bugün en güzel dogum günü hediyemi aldım. sözlesmeliydim kadrom gelmiş :))) cok mutlu oldummmm

bugün en güzel dogum günü hediyemi aldım. sözlesmeliydim kadrom gelmiş :))) cok mutlu oldummmm

iyiki doğdun canım bebişinle kocişinle güzel güzel günler geçirirsin inş .... ay ne güzel canım hayırlı olsun gercekten en güzel dogum günü hediyesi olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…