Ben magnezyumu bayadır kullanıyorum tatlım... 18. haftadan beri 2 gündebir içiyorum....
bugün en güzel dogum günü hediyemi aldım. sözlesmeliydim kadrom gelmiş :))) cok mutlu oldummmm
merhaba kızlar nasılsınız?
ben çok şükür iyiyim ayağımın alçısı açılsın diye gün sayıyıyorum haftaya açılacak inşallah .herkesin iyi olmasına sevindim
hadi gözün aydın
iyiki doğdun canım bebişinle kocişinle güzel güzel günler geçirirsin inş .... ay ne güzel canım hayırlı olsun gercekten en güzel dogum günü hediyesi olmuş
Canım gözün aydın,gerçekten harika bi hediye olmuş kutlarım seni.
Gözün aydın canım.Çok güzel denk gelmiş.alkisalkisalkisalkisalkisalkis Ne kadar zamandır sözleşmelisin
bugun bende sonunda kotrole gidicem saat 5 de şu kaşıntılarımıda söyliycem geçmedi hala 4 gündür neler çekiyorum ya
Magnezyum gerçekten çok iyi geliyor seninde kullanıyor olman çok iyi canım.
bugün en güzel dogum günü hediyemi aldım. sözlesmeliydim kadrom gelmiş :))) cok mutlu oldummmm
Canım inşallah iyi haberlerle dönersin ve şu kaşıntına bi çare bulur dr.
Geçmiş olsun canım.
kızılcık magnezyumu ne kadar sıklıkla kullanıyorsun.Benimde sabahları karnımın alt kısmı çok ağrıyor.2 gündür magnezyumu tekrar kullanmaya başladım
Canım geçmiş olsun.Dr bana günde bir kere kullanacaksın dedi.Benimde mide problemim olduğu için gece yatarken içiyorum,diğer zamanlarda ekşiem yapıyor.
canım benim inş. oturup ağlıycam nerdeyse sinirimden göğüslerimde de cıktı bugun benek benek nasıl kaşınıyor anlatamam 2 ye aldık randevuyu eşimin işi yüzünden bakalım inş büyük bir sorun değildir... çok terliyorum ondan mı oluyor acaba ama gunde en az 2 kere soguk duş yapıyorum duş jelimi dokunuyo desem kaç senedir kullanıyorum evde sadece bi donla geziyorum kızarıklıklar geçsin diye ama hiç faydası yok dahada cogaldı
canım benim inş. oturup ağlıycam nerdeyse sinirimden göğüslerimde de cıktı bugun benek benek nasıl kaşınıyor anlatamam 2 ye aldık randevuyu eşimin işi yüzünden bakalım inş büyük bir sorun değildir... çok terliyorum ondan mı oluyor acaba ama gunde en az 2 kere soguk duş yapıyorum duş jelimi dokunuyo desem kaç senedir kullanıyorum evde sadece bi donla geziyorum kızarıklıklar geçsin diye ama hiç faydası yok dahada cogaldı
slm kızlar nasılsınız ben uzun zamandır giremiyordum kızlar ben dogum yaptım geçen cumartesi yani 5 günlük anneyim ogluşum oldu yanlız oglum henüz hastanede kuvezde biraz nefes almakta zorlanıyo ama genel durumu cok iyi cok kücük bi oglum oldu teyzeleri 1 kilo 622 gıram 35 cm dogdu sezeryanla ben dün taburcu oldum hergün hastaneye gidip yarım saat oglumu görücem
gunaydin kizlar nasilsiniz ? benim bu gun cok siddetli bas agrim var dun gece sekerciye sinirlenmistim ondan galiba ayrica gece ruyamda bir cok yilan gordum ve erkek bebek gordum ne ola bilmem ins hayirlidir :)
slm kızlar nasılsınız ben uzun zamandır giremiyordum kızlar ben dogum yaptım geçen cumartesi yani 5 günlük anneyim ogluşum oldu yanlız oglum henüz hastanede kuvezde biraz nefes almakta zorlanıyo ama genel durumu cok iyi cok kücük bi oglum oldu teyzeleri 1 kilo 622 gıram 35 cm dogdu sezeryanla ben dün taburcu oldum hergün hastaneye gidip yarım saat oglumu görücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?