2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugun bende sonunda kotrole gidicem saat 5 de şu kaşıntılarımıda söyliycem geçmedi hala 4 gündür neler çekiyorum ya

hadi gözün aydın

iyiki doğdun canım bebişinle kocişinle güzel güzel günler geçirirsin inş .... ay ne güzel canım hayırlı olsun gercekten en güzel dogum günü hediyesi olmuş

Canım gözün aydın,gerçekten harika bi hediye olmuş kutlarım seni.

Gözün aydın canım.Çok güzel denk gelmiş.alkisalkisalkisalkisalkisalkis Ne kadar zamandır sözleşmelisin

tsklera.s.
merkez bankasında calısıyorum 3 sene sözlesmeli calıstırıyorlar 3. senenin sonunda sicil ve performans puanlarının durumuna göre kadro veriliyor. benim 3. senem dolmustu dogum iznine ayrılınca içime kurt düşmüştü. cok sükür oldu. cok sevindim.

bugün en güzel dogum günü hediyemi aldım. sözlesmeliydim kadrom gelmiş :))) cok mutlu oldummmm

ne güzel ya hayırlı olsun.doğum günün de kutlu olsun butterfly :)) uçuyosundur sen şimdi.
ben doğum günümün bu yaştan sonra hatırlanmasını istemiyorum.yaşımı yüzüme vurmasınlaralsanaalsanasmile yaşlandık artık yawmafoldumben

Canım inşallah iyi haberlerle dönersin ve şu kaşıntına bi çare bulur dr.
Geçmiş olsun canım.

canım benim inş. oturup ağlıycam nerdeyse sinirimden göğüslerimde de cıktı bugun benek benek nasıl kaşınıyor anlatamam 2 ye aldık randevuyu eşimin işi yüzünden bakalım inş büyük bir sorun değildir... çok terliyorum ondan mı oluyor acaba ama gunde en az 2 kere soguk duş yapıyorum duş jelimi dokunuyo desem kaç senedir kullanıyorum evde sadece bi donla geziyorum kızarıklıklar geçsin diye ama hiç faydası yok dahada cogaldı

kızılcık magnezyumu ne kadar sıklıkla kullanıyorsun.Benimde sabahları karnımın alt kısmı çok ağrıyor.2 gündür magnezyumu tekrar kullanmaya başladım

Canım geçmiş olsun.Dr bana günde bir kere kullanacaksın dedi.Benimde mide problemim olduğu için gece yatarken içiyorum,diğer zamanlarda ekşiem yapıyor.

kızlar artık 2 haftada1 muayeneye gidiyoruz.dr cebini vermedi.randevuyuda anca 2 hafta önceden alırsam sıra bulabiliyorum.acil bişey olursa neyapacağım ben.bide dr izne ayrılacakmış diye duydummafoldumben

gunaydin kizlar nasilsiniz ? benim bu gun cok siddetli bas agrim var dun gece sekerciye sinirlenmistim ondan galiba ayrica gece ruyamda bir cok yilan gordum ve erkek bebek gordum ne ola bilmem ins hayirlidir :)

slm kızlar nasılsınız ben uzun zamandır giremiyordum kızlar ben dogum yaptım geçen cumartesi yani 5 günlük anneyim ogluşum oldu yanlız oglum henüz hastanede kuvezde biraz nefes almakta zorlanıyo ama genel durumu cok iyi cok kücük bi oglum oldu teyzeleri 1 kilo 622 gıram 35 cm dogdu sezeryanla ben dün taburcu oldum hergün hastaneye gidip yarım saat oglumu görücem

canım geçmiş olsun.benim ablamdada olmuştu son ayda.heryeri kabardı.onun sebebini bilemiyorlar.ablam suyun altından çıkmıyodu yazık.bide kerem vermişti dr.oda sadece 15 dk rahatlatıyor diyordu.bence duş jeli kullanma.hamilelikte belki dokunabilir.

Canım benim tekrar geçmiş olsun.
Cildin hassaslaştığı için duş jeli tahriş ediyor yada alrji yapıyor olabilir,kullanmaya ara ver istersen.
İnşallah dr bi çöcüm bulur canım.

ayy kıyamam ya..opuyorumnanaktanAllah analıbabalı büyütmek nasip etsin.kaçıncı haftada oldu doğum.çok küçükmüş yavrum ya.Allah sağlık versin kuzucuğuna.neden erken doğum oldu canım?

gunaydin kizlar nasilsiniz ? benim bu gun cok siddetli bas agrim var dun gece sekerciye sinirlenmistim ondan galiba ayrica gece ruyamda bir cok yilan gordum ve erkek bebek gordum ne ola bilmem ins hayirlidir :)

günaydın canım.Hayırdır inş.Aklına kötü şeyler getirme.Dün burda çok okudum diye rüyamda gördüm dr çatı muaeyemi yapıyordu 2 cm açıklık var diyordu.Bende rahatlıyordum.Tamam artık bebeğim geliyor diyekaydirigubbakcemile3

Allah bağışlasın canım sağlıklı sıhatli ömür nasip etsin aceleci meleğine hayırlı evlat olsun inş. annesine çok geçmiş olsun inş. bir an önce toparlanıp çıkar meleğin canım

züleyhacım hayırlı olsun.. Allah analı babalı büyütsün inş.. çizelgene sabırsızlıkla neklioruz yazmışsın, oğlun da daha fazla sabırsızlandırmamak için erkenden gelmiş demek ki :) neden erken aldılar.. erken doğum riskin var mıydı, aniden mi oldu.. tecrübelerini paylaşırsan seviniriz, sanırım bebişlerimizin en büyüğü seninki oldu.. bilmiorum gerçi benim duymadığım başka doğuran var mı?? tekrar tebrik ederim, gözün aydın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…