2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gunaydin kizlar nasilsiniz ? benim bu gun cok siddetli bas agrim var dun gece sekerciye sinirlenmistim ondan galiba ayrica gece ruyamda bir cok yilan gordum ve erkek bebek gordum ne ola bilmem ins hayirlidir :)

saadet günaydın.geçmiş olsun.hayır olsun rüyan.ben de rüyamda doğum yapmış gördüm kendmi.çok güzel görünüyordu meleğim.boshayallersmile

canım benim hem hayırlı olsun diyim hem de Allah kolaylık versin..İnş. bebeğin kendini toparlar ve kucağına alıp eve götürebilirsin en kısa zamanda..Ciğerleri miniktir onun şimdi nefes almayı öğrenecek canım yaa..
neden erken doğum oldu sormamda bir sakınca yoksa..

Oy oy oy ilk bebemiz teşrif etmiş.... Biraz acele etmiş ama olsun, sağlığı yerinde olsun da....
Allah analı babalı büyütsün züleyhacım....

Aaaayyy canım benim yaaa,okuyunca çok şaşrıdım inanki.Demek eylülün ilk annesi sen oldun haa,Çok heyecanlandım valla.
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.
İnşallah en kısa zamanda toparlanır yavrucunda evinize sağlıklı sıhatli dönersiniz canım.

zuleyha canim ilk annesin canim cok ama cok sevindim bebegin iyilesir canim sakin kendini uzme melegimiz gelmis inanamiyorum agliyorum simdi allahim canim gecmis olsun sana bebeginede coks evindim canim hayirli olsun bebegin :)

merhaba kızlar nasılsınız?

ben çok şükür iyiyim ayağımın alçısı açılsın diye gün sayıyıyorum haftaya açılacak inşallah .herkesin iyi olmasına sevindim

Güllesu canım ayağın niye alçıdaydı senin????
Kıyamam kırdın mı yoksam???
ÇOk geçmiş olsun....

canım yaaa hayırlısı olsun allahım upuzuunn sağlıklı mutlu ömürler versin oğluşuna
neden erken oldu canım kaçınca haftada alındı ?

züleyha canım gözün aydın
ilk dogum yapan anne sen oldun. oglunun saglıklı olması cok güzel. simdi cok küçük ama kısa zamanda toparlar. Allah bir an önce kucagına almayı nasip eder insallah

kızlar aynısefa kremini duydunuz mu? dogum catlaklarına iyi geldiğini duydum. komsumuz kullanıyor onun sedef hastalıgıda var cok memnun. bende siparis verdim. agustosta gelecek

sancılarım başlamıştı hafif hafif 1 aydır zaten doktor normal diyodu cuma yı cumartesiye baglayan gece saat 4 te surekli tuvalete gitmeye başladım surekli idralim geliyodu ben idrar yolları enfeksiyonu oldum sandım surekli su içtim rahatlamak için sabah saat 7 ye kadar böylle sürekli, tuvalette oturdum sonra idralimle beraber hafif hafif kan gelmeye başlayınca eşimi uyandırdım ve hemen hastaneye gittik acilde hemen alttan muane ettiler 2 cm acılmam vardı nst dede sancı cıkıyodu ama önce daha cok erken diye sancıyı ve açilmayı durdurmayı calıştı doktorlar ama engelleyemediler gittikce acılmam artı bebeyin kalp atışları yavaşlayınca acil sezeryana aldılar

Ayyyyy inanmıyorum İlk bebeğimiz dünyaya gelmiş Allah nazarlardan korusun Kocaman Maşallah Tez zamanda yavruna sağlıkla kavuşman Dileğiyle.. Züleyham Hayırlı olsun opuyorumnanaktan

butterfly agustos sonu dogurcaz zaten krem bebekten sorna gelmesin
hem benimki gelsin korkularim bitsin naisl dogrcam diye kara kara dusunmiyim :)

zuleyha cok gecmis olsun canim cok canin yandimi ?

bende 29 oldum canım cok fazla fark yoktur aramızda. Allahtan cok göstermiyorum

aman kızlar sakın bana özenmeyin bekleyin zamanında dogsun bebekleriniz yoksa cok kücük oluyolar ogluşum nezaman 2 kiloya ulaşırsa o zaman cıkıcak küvezden yani kilo almasını beklicez

:içelim:Ciğer geliştirici iğne olmuşmuydun hamileliğin sürecince canım en yakın zamanda buraya ve face grubumuza bebeğinle fotoğraflarını bekliyoruz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…