gunaydin kizlar nasilsiniz ? benim bu gun cok siddetli bas agrim var dun gece sekerciye sinirlenmistim ondan galiba ayrica gece ruyamda bir cok yilan gordum ve erkek bebek gordum ne ola bilmem ins hayirlidir :)
slm kızlar nasılsınız ben uzun zamandır giremiyordum kızlar ben dogum yaptım geçen cumartesi yani 5 günlük anneyim ogluşum oldu yanlız oglum henüz hastanede kuvezde biraz nefes almakta zorlanıyo ama genel durumu cok iyi cok kücük bi oglum oldu teyzeleri 1 kilo 622 gıram 35 cm dogdu sezeryanla ben dün taburcu oldum hergün hastaneye gidip yarım saat oglumu görücem
slm kızlar nasılsınız ben uzun zamandır giremiyordum kızlar ben dogum yaptım geçen cumartesi yani 5 günlük anneyim ogluşum oldu yanlız oglum henüz hastanede kuvezde biraz nefes almakta zorlanıyo ama genel durumu cok iyi cok kücük bi oglum oldu teyzeleri 1 kilo 622 gıram 35 cm dogdu sezeryanla ben dün taburcu oldum hergün hastaneye gidip yarım saat oglumu görücem
merhaba kızlar nasılsınız?
ben çok şükür iyiyim ayağımın alçısı açılsın diye gün sayıyıyorum haftaya açılacak inşallah .herkesin iyi olmasına sevindim
cok ozendim bende dogurmak istiyorum artik :)
Butterflycım yeni yaşın da yeni kadronda sana mutluluk getirsin....
sancılarım başlamıştı hafif hafif 1 aydır zaten doktor normal diyodu cuma yı cumartesiye baglayan gece saat 4 te surekli tuvalete gitmeye başladım surekli idralim geliyodu ben idrar yolları enfeksiyonu oldum sandım surekli su içtim rahatlamak için sabah saat 7 ye kadar böylle sürekli, tuvalette oturdum sonra idralimle beraber hafif hafif kan gelmeye başlayınca eşimi uyandırdım ve hemen hastaneye gittik acilde hemen alttan muane ettiler 2 cm acılmam vardı nst dede sancı cıkıyodu ama önce daha cok erken diye sancıyı ve açilmayı durdurmayı calıştı doktorlar ama engelleyemediler gittikce acılmam artı bebeyin kalp atışları yavaşlayınca acil sezeryana aldılar
ne güzel ya hayırlı olsun.doğum günün de kutlu olsun butterfly :)) uçuyosundur sen şimdi.
ben doğum günümün bu yaştan sonra hatırlanmasını istemiyorum.yaşımı yüzüme vurmasınlaralsanaalsanasmile yaşlandık artık yawmafoldumben
:içelim:Ciğer geliştirici iğne olmuşmuydun hamileliğin sürecince canım en yakın zamanda buraya ve face grubumuza bebeğinle fotoğraflarını bekliyoruz ..sancılarım başlamıştı hafif hafif 1 aydır zaten doktor normal diyodu cuma yı cumartesiye baglayan gece saat 4 te surekli tuvalete gitmeye başladım surekli idralim geliyodu ben idrar yolları enfeksiyonu oldum sandım surekli su içtim rahatlamak için sabah saat 7 ye kadar böylle sürekli, tuvalette oturdum sonra idralimle beraber hafif hafif kan gelmeye başlayınca eşimi uyandırdım ve hemen hastaneye gittik acilde hemen alttan muane ettiler 2 cm acılmam vardı nst dede sancı cıkıyodu ama önce daha cok erken diye sancıyı ve açilmayı durdurmayı calıştı doktorlar ama engelleyemediler gittikce acılmam artı bebeyin kalp atışları yavaşlayınca acil sezeryana aldılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?