2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aman kızlar sakın bana özenmeyin bekleyin zamanında dogsun bebekleriniz yoksa cok kücük oluyolar ogluşum nezaman 2 kiloya ulaşırsa o zaman cıkıcak küvezden yani kilo almasını beklicez

ben hafta olarak buyugum senden persembe 2 kg idi zaten benimki dogabilir demmekki gecen tanistigim ailenin bebekleri 6 aylik dogmus masallah simdi kocaman kiz olmus ufacik deme hemen buyuyor bebekler bir iki haftaya buyur gecmis olsun canim..

ilk eylül bebeği temmuzda teşrif etti demek.. :) bakalım bizlerin nasıl doğum hikayelerimiz olcak, heycan yaptım baya :)

gözünaydın züleyha hayırlı olsun allah bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin maşallah oğluşuna

ay zuleyha maşallah canım heycan ter bastı bir anda bana ... hastaneden cıkartırsınız tez zamanda inş. resimlerinizi bekliyoruz..

Son düzenleme:
züleyhacım gözün aydın sağlıklı hayırlı bi evlat olur inş..allahım sana bağışlasın yavrunu...

ay ağladım ben ya bunlar sıcaktan erken gelecekler :)))
benimde sancım var bugün korktum adet sancısı gibi bayağı
küçük gelincede yaşıyolar işte küvezde oluyolar üzülüyorsun ya kucağınada alamadığın için...

Züleyham ilk Doğum hikayleri topiciğini aç bakalım hepimize uğur getirsin..

ay canım böyle çekicekmiyim şimdi ben geçmez mı bunlar kaşıyorum bide elimde değil çatlagımda cok olur benim of

Canım benim tekrar geçmiş olsun.
Cildin hassaslaştığı için duş jeli tahriş ediyor yada alrji yapıyor olabilir,kullanmaya ara ver istersen.
İnşallah dr bi çöcüm bulur canım.

canım ne kullanıcam peki hacı şakir mi kullansam sadece suyla olur mu ki bilmiyorumkismile

ben de 30.minyonum bende yaşımı göstermiyorum ama yaşlandığımı bilmek üzüyor.
ilk cocugun mu? ikinciyi düşünüyorsak fazla ara vermememiz lazım yasımızdan dolayı

bende 29 yasindayim allahtan develt kadin olum yasini 95 vermis daha cok zaman var kocayi oldurmeden gitmem :)

saadet ne istiyorsun kocandan sabah kahvaltını bile hazırlıyor. bizim türk erkekleri esi hamile olsa bile önlerinde yemeklerini bekler. benim esim hasta olmadıgım sürece yemek yapmaz

evin içinde resmen sesim yankı yaptı okuyunca nasıl bağırmışım AAAAAAAAAAAAAA ! akannehir diye kızlar.
züleyhanın haberini alınca...
ilk bebeğimiz neden bu kadar şaşırdım anlamadım valla.
ben hep ilk bebeğimiz şeker pembeninki olacak diye bakarken züleyhadan haber geldi a.s
valla şeker pembe buraya doğurdum deseydi bu kadar tepki vermezdim hani bekliyoruz ya ondan boshayallersmile

Allahım ananlı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah züheylam eylül bebesine bak seeeen temmuzda çıktı geldi kaydirigubbakcemile3

topiğimizin ilk göz ağrısı :ecrin_bebek:
kocaman bi maşallah lila teyzesinden

en kısa zamanda fotoları bekliyoruz canımmm a.s.

:içelim:Ciğer geliştirici iğne olmuşmuydun hamileliğin sürecince canım en yakın zamanda buraya ve face grubumuza bebeğinle fotoğraflarını bekliyoruz ..

28haftalık hamileyken 2 tane yapmışlrdı cıyerleri gelişsin diye inne malesef kuvezdeyken resim cektirmiyolar

kızlar hala dikişlerim cok agrıyo dogru düzgün hareket edemiyorum ama oglumun yüzü gözümün önüne gelince hepsi geciyo

kaç gr doğdu canım
komşum çocuk hekimi dün ikiz bebek gelmiş 32 haftalık annede tansiyon sorun olunca almışlar bebekleri
sürekli ondan erken doğan bebek bilgileri alıyorum :))))
32 haftalık biri 1300 gr biri 1900 iğne felan yapılmamış ciğerleri için
1300 gr olan gayet iyi diyor 1900gr olanda solunumm sorunu var zormuş o (((

lila yaaa seker pembemi omu bumu derken ilk dogumu zuleyha yapti sira bende insallah ama bebek sekerim gelsinde oyle hala sekerim yok

bu duygu hiç bişi ye benzemiyo bi görseniz teyzeleri belki cok çirkin bebek ama benim gözümde ondan güzeli yok öyle tatlı öyle tatlıkı anlatamam şuan bunları yazarken nasıl agladımı görmelisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…