aman kızlar sakın bana özenmeyin bekleyin zamanında dogsun bebekleriniz yoksa cok kücük oluyolar ogluşum nezaman 2 kiloya ulaşırsa o zaman cıkıcak küvezden yani kilo almasını beklicez
bende 29 oldum canım cok fazla fark yoktur aramızda. Allahtan cok göstermiyorum
bende 29 oldum canım cok fazla fark yoktur aramızda. Allahtan cok göstermiyorum
canım geçmiş olsun.benim ablamdada olmuştu son ayda.heryeri kabardı.onun sebebini bilemiyorlar.ablam suyun altından çıkmıyodu yazık.bide kerem vermişti dr.oda sadece 15 dk rahatlatıyor diyordu.bence duş jeli kullanma.hamilelikte belki dokunabilir.
Canım benim tekrar geçmiş olsun.
Cildin hassaslaştığı için duş jeli tahriş ediyor yada alrji yapıyor olabilir,kullanmaya ara ver istersen.
İnşallah dr bi çöcüm bulur canım.
ilk cocugun mu? ikinciyi düşünüyorsak fazla ara vermememiz lazım yasımızdan dolayıben de 30.minyonum bende yaşımı göstermiyorum ama yaşlandığımı bilmek üzüyor.
bende 29 yasindayimallahtan develt kadin olum yasini 95 vermis daha cok zaman var kocayi oldurmeden gitmem :)
Züleyham ilk Doğum hikayleri topiciğini aç bakalım hepimize uğur getirsin..
:içelim:Ciğer geliştirici iğne olmuşmuydun hamileliğin sürecince canım en yakın zamanda buraya ve face grubumuza bebeğinle fotoğraflarını bekliyoruz ..
28haftalık hamileyken 2 tane yapmışlrdı cıyerleri gelişsin diye inne malesef kuvezdeyken resim cektirmiyolar
evin içinde resmen sesim yankı yaptı okuyunca nasıl bağırmışım AAAAAAAAAAAAAA ! akannehir diye kızlar.
züleyhanın haberini alınca...
ilk bebeğimiz neden bu kadar şaşırdım anlamadım valla.
ben hep ilk bebeğimiz şeker pembeninki olacak diye bakarken züleyhadan haber geldi a.s
valla şeker pembe buraya doğurdum deseydi bu kadar tepki vermezdim hani bekliyoruz ya ondan boshayallersmile
Allahım ananlı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah züheylam eylül bebesine bak seeeen temmuzda çıktı geldi kaydirigubbakcemile3
topiğimizin ilk göz ağrısı :ecrin_bebek:
kocaman bi maşallah lila teyzesinden
en kısa zamanda fotoları bekliyoruz canımmm a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?