ay canım böyle çekicekmiyim şimdi ben geçmez mı bunlar kaşıyorum bide elimde değil çatlagımda cok olur benimof
canım ne kullanıcam peki hacı şakir mi kullansam sadece suyla olur mu ki bilmiyorumkismile
28haftalık hamileyken 2 tane yapmışlrdı cıyerleri gelişsin diye inne malesef kuvezdeyken resim cektirmiyolar
ilk cocugun mu? ikinciyi düşünüyorsak fazla ara vermememiz lazım yasımızdan dolayı
saadet ne istiyorsun kocandan sabah kahvaltını bile hazırlıyor. bizim türk erkekleri esi hamile olsa bile önlerinde yemeklerini bekler. benim esim hasta olmadıgım sürece yemek yapmaz
lila yaaa seker pembemi omu bumu derken ilk dogumu zuleyha yapti sira bende insallah ama bebek sekerim gelsinde oyle hala sekerim yok
komili zeytın yağlı özlü yeşil sabun kullan çatlaklar içinde iyi
bu duygu hiç bişi ye benzemiyo bi görseniz teyzeleri belki cok çirkin bebek ama benim gözümde ondan güzeli yok öyle tatlı öyle tatlıkı anlatamam şuan bunları yazarken nasıl agladımı görmelisiniz
ay canım böyle çekicekmiyim şimdi ben geçmez mı bunlar kaşıyorum bide elimde değil çatlagımda cok olur benimof
canım ne kullanıcam peki hacı şakir mi kullansam sadece suyla olur mu ki bilmiyorumkismile
hergün saat 3le 3buçuk arası bebeyimi görücem inanın sabırsızlıkla bekliyorum
32+2 züleyhanın ticket hala ilerliyor.
yavrukuşum artık onu değiştir bebeğim 1 haftalık de :)
artık sen annesin !
kulağa ne hoş geliyo demi :1hug:
züleyha adını ne koydunuz sahi ?
canim allah saglikla hayirli ile anali babali buyutsun ben bebegime maymun diyorum bazen bebegin cirkini olmaz melek onlar buyudukce nasil guzellesicekler eskiden hastanedeki bebekler gozume cok cirkin gelirdi simdi anliyorum benim maymunda bana ne guzel goruncek kesin :)
Canım banyo sabunu falan kullan,duru,hacışakir v.s. belki faydasını görürsün birde her duşa girdiğinde sabun sürme vucuduna oda tahriş yapabilir.
sadece su iyi gelecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?