2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

komili zeytın yağlı özlü yeşil sabun kullan çatlaklar içinde iyi

28haftalık hamileyken 2 tane yapmışlrdı cıyerleri gelişsin diye inne malesef kuvezdeyken resim cektirmiyolar

32+2 züleyhanın ticket hala ilerliyor.
yavrukuşum artık onu değiştir bebeğim 1 haftalık de :)
artık sen annesin !
kulağa ne hoş geliyo demi :1hug:

züleyha adını ne koydunuz sahi ?

haha dogru valla ama ugrasmak hosuma gidiyo gecen diyorumki mortgage bitsin sen ol kendime yeni gencecik sifir kilometre sevgili bulucam bakiyo yuzume teskkurler diyor bir seyd egil dedim :)

lila yaaa seker pembemi omu bumu derken ilk dogumu zuleyha yapti sira bende insallah ama bebek sekerim gelsinde oyle hala sekerim yok

ahaaaa :roflol::roflol::roflol:
ay ne güldüm saadetim iş bebek şekerlerine kalsın güzelim biz sana burdan kutu kutu yollarız alkisalkisalkis
amaaan azıcık daha sursunlar tatlım ciğerlerinin gelişme dönemi şu an en azından 36. haftayı devirelim...

züheyla genel anesteziylemi sezeryan oldun canım ?
ay ne çok soru sordum...

bu duygu hiç bişi ye benzemiyo bi görseniz teyzeleri belki cok çirkin bebek ama benim gözümde ondan güzeli yok öyle tatlı öyle tatlıkı anlatamam şuan bunları yazarken nasıl agladımı görmelisiniz

canim allah saglikla hayirli ile anali babali buyutsun ben bebegime maymun diyorum bazen bebegin cirkini olmaz melek onlar buyudukce nasil guzellesicekler eskiden hastanedeki bebekler gozume cok cirkin gelirdi simdi anliyorum benim maymunda bana ne guzel goruncek kesin :)

ya kızlar şeker pembeden haber varmı sesi soluğu çıkmıyor aramaya korkuyorum doğurdumu acaba bırazdan arıyım hayırlı haberler alalımeyvahedigeldismile

Canım banyo sabunu falan kullan,duru,hacışakir v.s. belki faydasını görürsün birde her duşa girdiğinde sabun sürme vucuduna oda tahriş yapabilir.
sadece su iyi gelecektir.

adıyla yaşasın inşallah.
çirkin bebek olur mu hiiiiç insan yavrusu o cennet meleği mis kokuludur ayyy benim bile içim gidiyo düşündükçe sen nasılsındır tahmin edemem...
Allahım kucağında evine dönmeni nasip etsin bitanem çok çektin sen çok üzüldün öylemi böylemi diye.
bundan sonra Allahım yuvanızdan huzuru eksik etmesin.
eşinle oğlunla uzun sağlıklı mutlu bi ömür sürün inşallah....

henuz agızdan beslenmeye başlamadı ogluşum serom verıyolar ama doktor sütünü sagıp buzluga atıcaksın dedi yoksa süt geri cekilirmiş bende öyle yapıyorum eve süt sagma makinesi aldık sagıp buzluga atıyorum

32+2 züleyhanın ticket hala ilerliyor.
yavrukuşum artık onu değiştir bebeğim 1 haftalık de :)
artık sen annesin !
kulağa ne hoş geliyo demi :1hug:

züleyha adını ne koydunuz sahi ?

Eylul bebekleri gelıyor topiciği açma vakti geldi hadi lilam guzel bır listede orda sergıle :CüvCüv:

bende daha cinsiyetini bile bilmezkenden beri sıpam diye seviyorum :roflol:
sıpam o benim minik sıpaaam ayyy içim titriyo yaaa bizde dooram kızlarrr delikafadulden

Canım banyo sabunu falan kullan,duru,hacışakir v.s. belki faydasını görürsün birde her duşa girdiğinde sabun sürme vucuduna oda tahriş yapabilir.
sadece su iyi gelecektir.

canım ben her girdiğimde terim geçsin diye duş jeli sürüyodum bundan da ilerlemiş olabilir tabi .. bu arada ben cıkıyım hazırlanıyım eşim gelir bırazdan geç kalmayalım doktora bakalım ne diycek gelince yazarım öpüyorum sizleri opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…