2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
okurken ben bile yoruldum saadet ne çok işin var türkiye de

bir senedir gelemeidm hamileik girince hepsi birikti aslinda biliyosun ev kalsin hep umudum vardi ama annemde hakli yani buraya yerlestim niye ev bekliyo sonucta annem verir birine kirasini alir kaidnda hakli esimde diyorki git burnunu sonraki gittiginde yaotir zaten hic istemiyo kardeismde sakin elletme guzle diyo ben yandan kompleks yaptimya uykuma giriyo yok dedim gidiyim yaotiricam birde bir kac gun yaticam naisl yetistiriceksem o kadar isi hic bilmiyorum...

Duşa girdim geldim, bugün iki oldu. Karnım taş gibi, bu kızım bi tarafa toplanıp kemik gibi sertleşiyor. Canımı yakıyor sıpa. Uffff sağlıkla doğar inşallah...

Ya bizim mevlüt işi de çok karışık. Burda biliyorsunuz akraba aile kimsemiz yok. Maraşta olucak mecburen, ama bi sorun var kayınvalide demi yoksa annemde mi olacak. Offf belki de en uygunu kayınvalide... Bilemiyorum...

selam kızlar geldim doktordan oğlum 2600 gr. olmuş 35 haftalık diyo ama SAT a göre 33 haftayı bitirdim.. doktora göre 3 hafta sonra her an dogum olabılır dedi yarım saat konuştu karnımın sıkıştırmamam dikkat etmem gerektiğini su gelmesi gibi durumlar olabiliceği fln dedi kaşıntılarımın sıcaktan olabiliceğini terlememem gerekiyomuş ovadril diye bir losyon verdi göğüs kenarlarımda ki ufak su kabarcıkları içinde antibiyotik krem verdi duş alıp kullanıcam bakalım etkisi belli olucak mı ...oğlum yüzünü göstermedi ben zaten sırt üstü yattığım için yine fenalaştım yarım kaldı ugs tabi ama herşey yolunda gözüküyor canlarım

benimde başlamam lazım proteinim düşük çıktı sizin bebek kilolarınız nasıl canım benim 32+6 1915 gr normal mi

canim gayet normal bence cunku gecen persembe doktor benim kiza 2 kg dedi fark yok ama artik cok kilo alicakalr haftada yaklasik 500 gr falan bizim kilo alaimizda vucut kendini doguma hazirladigi icin kilo alimimiz durucak 8.aydan itibaren bebekler hzila uyucek msallah gayet normla doktor 2 kg deyince naisl normalmid edim gayet iyi dedi sorun osla doktor hemen baykus gibiler soyluyorlar zaten endise yapma :)

benimde başlamam lazım proteinim düşük çıktı sizin bebek kilolarınız nasıl canım benim 32+6 1915 gr normal mi

Normal canım aşağı yukarı o civarda oluyor bebeğin kilosu.Kan ilacını kullanıyor musun.Bebeğin bslenmesine yardımcı oluyor.Vitamin ve kan ilacını aksatma.Bol et türü şeyler ye.Bebeğin bu aralar proteine çok ihtiyacı oluyor.Hızlı kilo almasınıda sağlar.Birde ceviz,fındık,fıstık ye hergün

canim masallah bebegine gozun aydin buyuyo benimki persembe gunu 2 kg idi buyucekelr yavas yavas aslinda artik hizlica buyuyolar canim doktor bana haftayi souroy bebege bakiyo hic ielrdesin geridesin demiyo nasil anliyo doktorlar bunu ?

tşk ederim artık bi şekilde takviye etmeye çalışacağım nazlanmanın zamanı değil dimi yoksa bebeklarimiz büyümez mazallahzemuszemus
her sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı pekmez ye günde 1 tane muz ye bebeğin kilo alır
pekmez ben de baya işe yaradı
Ya bizim mevlüt işi de çok karışık. Burda biliyorsunuz akraba aile kimsemiz yok. Maraşta olucak mecburen, ama bi sorun var kayınvalide demi yoksa annemde mi olacak. Offf belki de en uygunu kayınvalide... Bilemiyorum...

aynen ben de onu düşünüyorum
kayınvalidemin evi küçük benim akrablarım felan gelse sığmazlar
ama annem olmaz kayınvaliden de olur diyor bakalım

ben cok ceviz yiyorum fistik birde paketim var mutfakta ne zaman mutfaga girsem canim cekiyo gordukce :)

Gözün aydın canım.Ne güzel gelişmiş bebişin maşallah Hayırlısı bakalım sende mi ağustosta doğuracan yanidelikafadulden

kızlar marketten geldim off o ne sıcak yaaa
saclarım ıslaktı yürüyerek gittim markete 5 dakikalık yok gidene kadar kupkuru oldu.

simdi gidip yemeklerimi yapayımmm

canim masallah bebegine gozun aydin buyuyo benimki persembe gunu 2 kg idi buyucekelr yavas yavas aslinda artik hizlica buyuyolar canim doktor bana haftayi souroy bebege bakiyo hic ielrdesin geridesin demiyo nasil anliyo doktorlar bunu ?

saol canım benim opuyorumnanaktan... bende doktora dedim sat a göre 34 haftaya girdim nasıl 35 haftalık diye oda bebeğin kilosuna kemik uzunluguna göre ugs de 35 cıkıyor dedi

ysm_ysm gözün aydınn masallah ne kadar büyümüş. haftaya bende gidecem 2400gramdı insallah benimkide 2600-2700 olmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…