okurken ben bile yoruldum saadet ne çok işin var türkiye de
ben her gun yumurta yiyorum gerci burasi turkiye kadar sicak degil ama yiyorum canim ..
mercimekte kırmızı ette var
benimde başlamam lazım proteinim düşük çıktı sizin bebek kilolarınız nasıl canım benim 32+6 1915 gr normal mi
benimde başlamam lazım proteinim düşük çıktı sizin bebek kilolarınız nasıl canım benim 32+6 1915 gr normal mi
selam kızlar geldim doktordan oğlum 2600 gr. olmuş 35 haftalık diyo ama SAT a göre 33 haftayı bitirdim.. doktora göre 3 hafta sonra her an dogum olabılır dedi yarım saat konuştu karnımın sıkıştırmamam dikkat etmem gerektiğini su gelmesi gibi durumlar olabiliceği fln dedi kaşıntılarımın sıcaktan olabiliceğini terlememem gerekiyomuş ovadril diye bir losyon verdi göğüs kenarlarımda ki ufak su kabarcıkları içinde antibiyotik krem verdi duş alıp kullanıcam bakalım etkisi belli olucak mı ...oğlum yüzünü göstermedi ben zaten sırt üstü yattığım için yine fenalaştım yarım kaldı ugs tabi ama herşey yolunda gözüküyor canlarım
her sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı pekmez ye günde 1 tane muz ye bebeğin kilo alırtşk ederim artık bi şekilde takviye etmeye çalışacağım nazlanmanın zamanı değil dimi yoksa bebeklarimiz büyümez mazallahzemuszemus
Ya bizim mevlüt işi de çok karışık. Burda biliyorsunuz akraba aile kimsemiz yok. Maraşta olucak mecburen, ama bi sorun var kayınvalide demi yoksa annemde mi olacak. Offf belki de en uygunu kayınvalide... Bilemiyorum...
Normal canım aşağı yukarı o civarda oluyor bebeğin kilosu.Kan ilacını kullanıyor musun.Bebeğin bslenmesine yardımcı oluyor.Vitamin ve kan ilacını aksatma.Bol et türü şeyler ye.Bebeğin bu aralar proteine çok ihtiyacı oluyor.Hızlı kilo almasınıda sağlar.Birde ceviz,fındık,fıstık ye hergün
selam kızlar geldim doktordan oğlum 2600 gr. olmuş 35 haftalık diyo ama SAT a göre 33 haftayı bitirdim.. doktora göre 3 hafta sonra her an dogum olabılır dedi yarım saat konuştu karnımın sıkıştırmamam dikkat etmem gerektiğini su gelmesi gibi durumlar olabiliceği fln dedi kaşıntılarımın sıcaktan olabiliceğini terlememem gerekiyomuş ovadril diye bir losyon verdi göğüs kenarlarımda ki ufak su kabarcıkları içinde antibiyotik krem verdi duş alıp kullanıcam bakalım etkisi belli olucak mı ...oğlum yüzünü göstermedi ben zaten sırt üstü yattığım için yine fenalaştım yarım kaldı ugs tabi ama herşey yolunda gözüküyor canlarım
canim masallah bebegine gozun aydin buyuyo benimki persembe gunu 2 kg idi buyucekelr yavas yavas aslinda artik hizlica buyuyolar canim doktor bana haftayi souroy bebege bakiyo hic ielrdesin geridesin demiyo nasil anliyo doktorlar bunu ?
ysm maşallah bebişine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?