günaydın güzel anneler.....
Kızlar kalp atışları karından ultrasonda duyuluyor mu???
Bebişim 7 haftalık oldu, gidip kalp atışlarını duymak istiyorum....
yok angelcim canım 1 martta benim 2li....baya var ya hiç zaman geçmiyor sanki...senin nezaman???
pembecim berra ismide harika yani....
kızlar sanırım ben bebeği pıt pıt hissediyorum sabahları...2-3 kez pıt pıt yapıyor...annemde o bebek diyor...sizde oluyormu öyle birşey...
benimde 2 mart da ya agustos annelerine baktımda satı 20-23 kasım olanların cinsiyetlerii belli olmuş ay çok güzel acaba bizimde belli olurmu.bizim topikten belli olan yok dimi?
a aaa gerçekten mi canımm
ne güselllll
erkek ozamannn erkekler çabuk hissedilirmişş
aa bize çok yakın değillermi 23 kasım falan, benim sat 6 aralık meselabilmiyorumkismile
günaydın kızlar
Sizinde oluyor mu bilmiyorum ama bende kahverengi lekelenme oldu..başka bir doktora gitmiştim düşük tehlikesi var hep yat dedi..moralim bozuldu.dün de erdem hastanesi Ayşe katrancı'ya gittim..kahverengi lekelenmeler 12.haftaya kadar normalmiş..rahim büyüdüğü için oradaki kılcal damarlardan sızı geliyormuş.eğer düşük tehlikesi olsaydı ultrasonda bebegin kesesinin dışında siyahlık oluyor dedi..korkma ama yinede progestana devam et dedi.
sol kalça kemiğimde ağrı oluşmuştu onu sordum..bu da normalmiş.gebelik sırasında kalça bölgesindeki eklemler yumuşayıp gevşiyormuş.doğum sırasında bebeğin bu bölgeden rahat geçebilmesi için bir hazırlıkmış..
2'li test hakkında konuştuk..bana sordu sakat oldugunu öğrenirsen aldırırmısın die? bende aldırmam dedim..o zaman 2 li testi tavsiye etmiyorum dedi..bazen yanılmalar olabiliyor dedi..vede sakat oldugunu öğrenirsen mutsuz bir hamilelik seni bekler..buda bebegi etkiler %50 oranda dahada kötüleştirir dedi..oluruna bırak dua et dedi..
tahlil sonuçlarıma baktı..kanım çok koyuymuş bebek aspirini verdi..kan koyu olunca bebek rahat beslenemiyormuş..buda bebeğin ölümüne kadar yol açabilir 1 ay kullan dedi..
size bilgileri aktarayım dedim..belki işinize yarar bu bilgiler
ben bağırsak hareketi sanıyordumda annemde olurmu öyle tık tık olmaz diyor o bebekmiş...
sonra yine oldu..2 gün falan oldu ...annem bebek o bebk diyor...bugünde dinledim olmadı ama..evde olsam sırtüstü yatıp sessizce dinleyeceğim....kahvaltıdan sonra olmuştu ....acaba bebekmi hala tereddütteyim aslında:)
angel canım bide cinsiyet için daha çok eken..bana doktor mart sonunda anca dedi ama belki bi tahminde bulunur 1 martta... zorla neye benziyor azıcık tahmin edin dicem...doktorum çok kafa dengi bişiler der herhalde.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?