2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
deniz canım senin takviminde 9 hafta gözüküyor takvimmi yanlış...7 haftada görürsün kalp atışlaını..hatta dinleyebilirsinde.kaydirigubbakcemile3

kızlar mrb

patık cok sırınmıs

ben kalp atıslarını 7 haftalıkken cok sukur gormustum

ısım olayı da cnm sectgn ısımler guzelmıs

ben de berrayı begenıyrm

yok angelcim canım 1 martta benim 2li....baya var ya hiç zaman geçmiyor sanki...senin nezaman???

pembecim berra ismide harika yani....

kızlar sanırım ben bebeği pıt pıt hissediyorum sabahları...2-3 kez pıt pıt yapıyor...annemde o bebek diyor...sizde oluyormu öyle birşey...

yok angelcim canım 1 martta benim 2li....baya var ya hiç zaman geçmiyor sanki...senin nezaman???

benimde 2 mart da ya agustos annelerine baktımda satı 20-23 kasım olanların cinsiyetlerii belli olmuş ay çok güzel acaba bizimde belli olurmu.bizim topikten belli olan yok dimi?

pembecim berra ismide harika yani....

kızlar sanırım ben bebeği pıt pıt hissediyorum sabahları...2-3 kez pıt pıt yapıyor...annemde o bebek diyor...sizde oluyormu öyle birşey...

a aaa gerçekten mi canımm
ne güselllll
erkek ozamannn erkekler çabuk hissedilirmişş

benimde 2 mart da ya agustos annelerine baktımda satı 20-23 kasım olanların cinsiyetlerii belli olmuş ay çok güzel acaba bizimde belli olurmu.bizim topikten belli olan yok dimi?

aa bize çok yakın değillermi 23 kasım falan, benim sat 6 aralık meselabilmiyorumkismile

günaydın kızlar

Sizinde oluyor mu bilmiyorum ama bende kahverengi lekelenme oldu..başka bir doktora gitmiştim düşük tehlikesi var hep yat dedi..moralim bozuldu.dün de erdem hastanesi Ayşe katrancı'ya gittim..kahverengi lekelenmeler 12.haftaya kadar normalmiş..rahim büyüdüğü için oradaki kılcal damarlardan sızı geliyormuş.eğer düşük tehlikesi olsaydı ultrasonda bebegin kesesinin dışında siyahlık oluyor dedi..korkma ama yinede progestana devam et dedi.

sol kalça kemiğimde ağrı oluşmuştu onu sordum..bu da normalmiş.gebelik sırasında kalça bölgesindeki eklemler yumuşayıp gevşiyormuş.doğum sırasında bebeğin bu bölgeden rahat geçebilmesi için bir hazırlıkmış..

2'li test hakkında konuştuk..bana sordu sakat oldugunu öğrenirsen aldırırmısın die? bende aldırmam dedim..o zaman 2 li testi tavsiye etmiyorum dedi..bazen yanılmalar olabiliyor dedi..vede sakat oldugunu öğrenirsen mutsuz bir hamilelik seni bekler..buda bebegi etkiler %50 oranda dahada kötüleştirir dedi..oluruna bırak dua et dedi..

tahlil sonuçlarıma baktı..kanım çok koyuymuş bebek aspirini verdi..kan koyu olunca bebek rahat beslenemiyormuş..buda bebeğin ölümüne kadar yol açabilir 1 ay kullan dedi..

size bilgileri aktarayım dedim..belki işinize yarar bu bilgiler

kızlar ya, şu ağzımdaki kötü tat geçmiyor dünden beri arttı ya, sakız çiğniyodum oda fayda etmiyo artık, çok kötü yaptı ya napabilirim.mafoldumben

ben bağırsak hareketi sanıyordumda annemde olurmu öyle tık tık olmaz diyor o bebekmiş...
sonra yine oldu..2 gün falan oldu ...annem bebek o bebk diyor...bugünde dinledim olmadı ama..evde olsam sırtüstü yatıp sessizce dinleyeceğim....kahvaltıdan sonra olmuştu ....acaba bebekmi hala tereddütteyim aslında:)

angel canım bide cinsiyet için daha çok eken..bana doktor mart sonunda anca dedi ama belki bi tahminde bulunur 1 martta... zorla neye benziyor azıcık tahmin edin dicem...doktorum çok kafa dengi bişiler der herhalde.....

cnm kahverengi lekelenmelerin bi tehlikesi olmuyo bildiğim kadarıyla
ilk gebeliğimde benimde olmuştu doktorum bişey olmaz sadece bi süre ilişki yasak dedi
bundada içerde kese etrafında karartılar vardı yani kan,progestan içtim geçti
bebeğim sağlıklı çok şükür.
2'li test olayında bende doktoruna katılıyorum,aldırmıyacağım için yaptırmak çok saçma
hem aynen yaanılma payı var ve bir hamileliği üzülerek geçirmenin anlamı yok.

Son düzenleme:
kızlar benim hamilelik şikayetim hiç yok gibi normalmi ki bu bebişime birşeymi oldu diye düşünmeye başladım

cnm insan bağırsak hareketiyle bebeğinkini ayırt edebiliyor
daha önce bende emin değildima ama dün anladımki bebek
baya farkettirdi kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…