2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
melek 38 hafta olmuşsun ne güzel son halinin resmini koy görelim doğurmadan felan :)))

kısmetcim hb ama sen gittin :))

Sağol canım yaa, yaranamayacağım kesin. Sanırım gitmeyeceğim. Ya ben çok detaycı düşünüyorum ama haketmiyolar...

Ben de aynı öyle canım, duş almaktan saçlar kupkuru oldu. Maymun gibi oldum diyorum eşim kızıyor sende anneliğin verdiği güzellik var diyor canım...

tatlım ben gibi biri daha olduğunu gördüm sonunda, hamileliğimin başından beri bizim de birikti nutella kavanozları.. ben de abartmıyorum 2 günde bir yenisini alıoduk kaşık kaşık yiyodum.. ama sıcaklar bastıralı haftada bire düştü.. bütün baharatlarımı onlara doldurdum artık kavanoz koycak yer kalmadı, direk çöpe :) ayrıca biz de kız beklioruz, nerdeyse hiç turşu yemedim, alakası yokmuş hakkaten belli ki..

gunaydin kizlar nasilsiniz bu gun ?
dun gece bir ruya gordum bbegim dogmus ama el kadar cirkinmi cirkin bir sey burnu babasina benziyo ama benim gibi hafif zenci ama bebegimin vucunda yaraalr vardi doktor dediki bana bir haftaya kadar guellesir yeni dogan bebek cirkin olur bu aradada esimin karakteri degismis boyle sert gicik bir adam olmus bana diyoki saadet hn artik kafana esip gitmek yok sorumluluklarin var adam olucaksin yoksa bebegini zor gorursun ayaklarindan vururum senin sanki adamd egil ben esegim nasil uzuluyorum kocamda tam normalde tersi karakter kavga etsek ben vururum o elini kaldiramaz siner kenara zavallim kadina el kalkmaz der ama ruyamda kabadayi olmus turk erkegi gibi gicik oldum ya

Canım ben daha beterim, hiç evden çıkamıyorum. Eğilip kalkamıyorum. Bulaşık makinesi yıkandı gece hala boşaltamadım içini, sadece yemek yapıyorum onu da ter içinde kalarak yapıyorum inan. Tezgahı toparlıyorum o kadar. Silme süpürme hak getire. Annem gelicek onu bekliyorum. Pazartesi temizlikçi kadın gelicek bi de ona güveniyorum dip köşe girer eve...

melek bak gecenide zehir etmissin kiz yazik sana yapma kismenin ruhu duymuyo kendine ediyosun sac boyatma ilede ben doktoruma sordum sorun yokd edi aldim kahve boya boyadim saclairm siyah tutmadi sonra yine siyah aldim ustune vurdum soiyah oldu simdi yine tuhaflasti ama kahve istedigim icin hani acilacak falan bekliyorum normal tek renk marketten al biya ya doktor sorun yok diyo gecen mos kuafor adam milyon kaidn boyadim hamile sorun gormedim diyo yani ilk uc ay icin dikkatli olun diyorlar oda bir sey oldugundan falan degil ben hic okumadim boyadan su olmus bu olmus her kafadan ses cikiyo sadece bu benim fikrim ben biyadim hemde ilkz amanlar boyadim..

melek canim siz sicaktan bu hale geliyosunuz bence ben hala tum isleri yapiyorum hemde zaman geciyo ama burasi belki turkiye kadar siak falan olsa canim cekmez uyusur kalirim o zaman birine ihtiyacim olur tabi :)

melois dun bunalmistim ya biraz eismle alisverise gittik bunalmam gecti eve geldik falan saat gece 1 yine basladi nasil bunaldim arabayla dolastik biraz yok gecmiyo ciktik yarim saat yuruduk tamam gecti donebiliriz dedim bu gun oglen trenle dubline gecicem aksam yada geceye dogru donicem dgeisiklik olsun evde olmaktan bunaliyorum bazen haftada bir gun tutuyo iste..

Dün dedik ya seninki mangal yapsın, çizgili pijama giysin. Tam türk erkeği olmuş işte daha ne istiyon

dun cok ruhum sikildi ufff esimde hapsurdu o hapsurursa en az 5 sefer arka arkaya alerjisimi var nedir nasil sinir oldum bagiriverdim hapsurma canim daha cok sikiliyo dedim ne sinir bozucu ya hapsuuu hapsuuu yani 5 seferde arka arkaya insan naisl hapsurur canim agzimda zaten..

Dün dedik ya seninki mangal yapsın, çizgili pijama giysin. Tam türk erkeği olmuş işte daha ne istiyon

sinir oldum sabah ruyamda bana senin artik sorumluluklarin var kafana estimi cekip gidemezsin bebegini vermem ayaklarindan vururum diyo ya sanki ibrahim tatlises laf aramizda korkmusum yani yok hic sevmedim ruyamdaki adami ben uysal adam istiyorum iki cinli bir arada yasayamaz dar gelir dunya..

Trenle mi gideceksin, aman dikkat et. Gerçi türkiyedeki trenler gibi değildir.Türkiyede direk doğurursun trene binsenkaydirigubbakcemile3

Eeee Allahın sopası yok Sadoşum. Adamın kıymetini bil diye Allah sana rüyasını bile göstermiş...

ahhh canımm kocana dua et vallaa..benimkinin bahar alerjisi varr bi başlayınca abartıısz 20 kereeeeeee hapşuuuuuuuuuudelikafadulden

Trenle mi gideceksin, aman dikkat et. Gerçi türkiyedeki trenler gibi değildir.Türkiyede direk doğurursun trene binsenkaydirigubbakcemile3

yok kiz tren hizli tren icinde lokantasi falan var muzik dinliyosun koltuklari rahat tuvaleti falan tertemiz yoksa nasil giderim adapazari treni gibi olsa doguruveririm trende vallahi :):)

ahhh canımm kocana dua et vallaa..benimkinin bahar alerjisi varr bi başlayınca abartıısz 20 kereeeeeee hapşuuuuuuuuuudelikafadulden

azarladim ama zaten canim burnumda neye alerjisi oldugunuda anlamiyoruzki ara ara utuyo deidmki ufacik burnun var deli ediyosun beni hapsurma sus :)

Eeee Allahın sopası yok Sadoşum. Adamın kıymetini bil diye Allah sana rüyasını bile göstermiş...

melek valla dogru diyosun hapsuruyo diye azarladim ya allah kizdi galiba bana :)yani biliyorum elinde degil ama git baska yere hapsur yanimda hapsurma sinir oluyorum canim bogazimda zaten dedim gece bunaldim yine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…