nevin hosgeldin canim,,[/QU
Canım yazdıklarını şimdi okudumda çok üzüldüm gerçekten.
Sana şunu söyleyeyim,seni düşünmeyen insanlar için ağzınla kuş tutsan yaranamzsın.
Oraya gitsende kötüsün gitmesende aynı yani.
Sen bilirsin ama 38.haftada helede bu sıcaklarda bebeğini hiç kimse için tehlikeye atma.
Ne olur ne olmaz tedbirli olmak lazım.
Sen bilirsin dediğim gibi,hangisi senin içine birazda olsa siniyorsa öyle davran gerisini boşver gitsin.
kızlar vbende iyce bakımsızlaştım saşlarım çok yıprandı akt bölgede kıllar çoğaldı hayırlısıla doğurayım kuaförden başlayacağım dişçiden çıkacağım sürekli toplu saç ay bide dolaşıyo hergün duş almaktan saçların yağ dendesi bozuldu
melek 38 hafta olmuşsun ne güzel son halinin resmini koy görelim doğurmadan felan :)))
:))
canım bi de derler ki Erkek Bebek olunca Tatlı yemek ister canın,Kız olunca ekşi...alakası yok Nutella Kavonuzunun koleksiyonunu yapıyoruz evde..hiç abartısız nutella bana 4 gün ancak gidiyor kafamçokkarıştı
kavaltımızı yaptık oğlum geldik canm hiç bişey istemiyo ama bbğim içn yapıyorm tam 1 saat oturuyom kavaltıda haftaya kız kardeşim gelecek 15 gün kalacak inş ben artık iş yapmıyorm eğlip kalkamıyorm sadece yemek yapıyorm bide mutfağı toparlıyorm viladayla evleri siliyorm toz almıyom ev süpüremiyorm sizde zorlanıyormusunuz kızlar kendimi çok halsiz hissediyom yemek yaprkan tezgahın üzerine dirseklerimi dayayarak iş yapıym
Canım ben daha beterim, hiç evden çıkamıyorum. Eğilip kalkamıyorum. Bulaşık makinesi yıkandı gece hala boşaltamadım içini, sadece yemek yapıyorum onu da ter içinde kalarak yapıyorum inan. Tezgahı toparlıyorum o kadar. Silme süpürme hak getire. Annem gelicek onu bekliyorum. Pazartesi temizlikçi kadın gelicek bi de ona güveniyorum dip köşe girer eve...
gunaydin kizlar nasilsiniz bu gun ?
dun gece bir ruya gordum bbegim dogmus ama el kadar cirkinmi cirkin bir sey burnu babasina benziyo ama benim gibi hafif zenciama bebegimin vucunda yaraalr vardi doktor dediki bana bir haftaya kadar guellesir yeni dogan bebek cirkin olur bu aradada esimin karakteri degismis boyle sert gicik bir adam olmus bana diyoki saadet hn artik kafana esip gitmek yok sorumluluklarin var adam olucaksin yoksa bebegini zor gorursun ayaklarindan vururum senin sanki adamd egil ben esegim nasil uzuluyorum kocamda tam normalde tersi karakter kavga etsek ben vururum o elini kaldiramaz siner kenara zavallim kadina el kalkmaz der ama ruyamda kabadayi olmus turk erkegi gibi gicik oldum ya
Dün dedik ya seninki mangal yapsın, çizgili pijama giysin. Tam türk erkeği olmuş işte daha ne istiyon
melois dun bunalmistim ya biraz eismle alisverise gittik bunalmam gecti eve geldik falan saat gece 1 yine basladi nasil bunaldim arabayla dolastik biraz yok gecmiyo ciktik yarim saat yuruduk tamam gecti donebiliriz dedim bu gun oglen trenle dubline gecicem aksam yada geceye dogru donicem dgeisiklik olsun evde olmaktan bunaliyorum bazen haftada bir gun tutuyo iste..
sinir oldum sabah ruyamda bana senin artik sorumluluklarin var kafana estimi cekip gidemezsin bebegini vermem ayaklarindan vururum diyo ya sanki ibrahim tatlises laf aramizda korkmusum yaniyok hic sevmedim ruyamdaki adami ben uysal adam istiyorum iki cinli bir arada yasayamaz dar gelir dunya..
dun cok ruhum sikildi ufff esimde hapsurdu o hapsurursa en az 5 sefer arka arkaya alerjisimi var nedir nasil sinir oldum bagiriverdim hapsurma canim daha cok sikiliyo dedim ne sinir bozucu ya hapsuuu hapsuuu yani 5 seferde arka arkaya insan naisl hapsurur canim agzimda zaten..
Trenle mi gideceksin, aman dikkat et. Gerçi türkiyedeki trenler gibi değildir.Türkiyede direk doğurursun trene binsenkaydirigubbakcemile3
ahhh canımm kocana dua et vallaa..benimkinin bahar alerjisi varr bi başlayınca abartıısz 20 kereeeeeee hapşuuuuuuuuuudelikafadulden
Eeee Allahın sopası yok Sadoşum. Adamın kıymetini bil diye Allah sana rüyasını bile göstermiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?