2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ruyamnda bebegimin burnuda eisme benziyodu ufacik ama anlamadim neden yinede cirkindi sanki kirmiziydi yuzu ya bide el kadardi naisl bakicaksam ben ona ..

meraba arkadaşlar
keyifler nasıl??
ben bişey sorcam normal doğum için nefes alma egzersizleri yapan var mı??
yapıyorsanız ne şekilde yapıyosunuz bilgi alışverişinde bulunalım

meraba arkadaşlar
keyifler nasıl??
ben bişey sorcam normal doğum için nefes alma egzersizleri yapan var mı??
yapıyorsanız ne şekilde yapıyosunuz bilgi alışverişinde bulunalım

hoşgeldin canım...
benim annem bana bir tavsiyede bulunmuştu nefes egzersizi için,
1 büyük nefes alıp, 5 defada küçük küçük ver en sonuncusu uzun olsun,o zaman sancılarını hafifletiyor demişti...nefes çok önemliymiş normal doğumda... benim şimdiden sancım oldugunda yapıyorum...

sancı gelince bana drum derin nefes al diyordu :) hiç beceremiyordum

ben dogum alistirmasi icin bir kac gun sonra sinifa gidicem iki gun hemsireler ve esimde gelicek o zaman ogrenirim ama hemsire zaten nefes nefes ver diyo dogumda gaz maskesinden gaz cektigimiz anda ogreniyim size anlatirim kizlar sinifta :)

slm kızlar.Bugün uyandıktan sonra çok fena ağrım oldu.Bebişim hareket ettikçe ağrı artıyordu.Neyse ki çok sürmedi ama bugünkü çok şiddetliydi.Doğuma kadar böyle sürerse yandık.akannehir ohaoldumsmile

geçen bir yerde okudum, doğumda doğru ıkınmayı biliyor musunuz diye sormuş, nereden bileceğiz bunu :) kitabı mı var, yoksa bu konuda eğitici CD falan mı almak lazım :)

saadetcim bak görecen sen hepimizden kolay doğuracan :))
sancı çekerken bi taraftanda merdane koy çantana eşine vurursun

kızlar son günler bol bol hurma yiyin birde güçlü kuvvetli beslenirseniz çok kolay ıkınırsınız
ve yürüyüş yürüyüş yürüyüş...

ipekciğim bende sancılar başladı bi girdimi fena terletiyo 2 gün önce çok şitdetliydi valla doğuracağım sandım hiç kesilmedi ama şimdi rara giriyo

oooy oy hiç deme yaa. o sancılar çok fena.
bende çekiyorum geceleri ve sabahları...
özellikle kasık kemiklerim ve belim çok ağrıyor.
çekicez mecburen neyapalım... :gitme:

kızlar son günler bol bol hurma yiyin birde güçlü kuvvetli beslenirseniz çok kolay ıkınırsınız
ve yürüyüş yürüyüş yürüyüş...

nevinciğim 1 hafta öncesi baya bi yürürdüm akşamları şimdi sancılardan dolyı hiç gözüm kesmiyo bide halsizlik gördüğüm yere oturasım geliyo nasıl yürüyeceğiz bu halde bende istiyom yprş yapmayı doğumum kolay olsun diyede olmuyo

kızlar benim bebeğim ayak gelişli hala...baştan beri hep böyleydi.
artık dönmez diyor tanıdıklarım, doktor da 34. haftada belli olur son hali dedi.
böyle giderse sezeryan gözüktü bana, hayırlısı olsun inş.

azarladim ama zaten canim burnumda neye alerjisi oldugunuda anlamiyoruzki ara ara utuyo deidmki ufacik burnun var deli ediyosun beni hapsurma sus :)

eşime bunları okutsam mı acaba? benim kıymetimi bilir :)
hapşırınca bağırarak bence biraz abartıyorsunuz gibime geldi, yani şımarıklık ve kapris içiçe geçmiş gibi saadetçim :)
eşim dün anneme beni şikayet ediyordu tatlı tatlı, sıcaklayınca "camı hemen aç, çabuk aç, bayılıcam acele et" diyorum diye. halbuki diyor " sevgili eşim, camı açar mısın rica etsem" dese de camı açacağım :) dedim ki, ateş basınca rica minnet işlemiyor, üstüme üstüme geliyorlar. annem güldü halimize.
galiba ben normalde fazla kibar konuştuğum için eşime "camı hemen aç" demem kabalık geliyor, bu nedenle saadetin eşine yaptıklarını anlatayım da aklı başına gelsin :) saadetçim sakın alınma. espri yapıyorum tabi ama sende eşine biraz fazla yükleniyorsun galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…