2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm insan bağırsak hareketiyle bebeğinkini ayırt edebiliyor
daha önce bende emin değildima ama dün anladımki bebek
baya farkettirdi kendini

sendede pıt pıtmı yapıyor...daha önce bende zaten bağırsak hareketi diye birşey olmuyordu yani..öyle bi gaz falan pıt pıt yapmıyor ki..sancı ağrı gibi olur diyorum...
sen nezaman hissettin peki..sabahlarımı hissediyorsun..yoksa akşam falanda oluyormu

evett sadece pıt pıt atıyor sağ tarafta
gaz olduğu zaman sancı oluyo guruldama oluyo anlıyosun bu gaz diyosun
ama oynama ilk defa dün belirgin hissettim meyve yedim uzandım öyle oldu

ya inşallah belli olur canım senin ne zaman 2 li test gerçi yapmayacaksın sen dimi ama ense kalınlıgı falan ölçümleri var.

evet cnm ense kalınlığı ölçümü var ben yaptırmak istemiyorum
biliyosunuz down sendromunun bi tedavisi yok
tedavisi olan bişey olsa yaparım derimki erkenden teşhis edilsin

aa bize çok yakın değillermi 23 kasım falan, benim sat 6 aralık meselabilmiyorumkismile

canımcım benim sat 2 aralık 1 martta randevum var görürümüyüz cinsiyeti bilmiyorum ki :)) inşallah görürüz sağ tarafımda ara sıra seyirme oluyor :)

kızlar ben anneme gidiyorum misafirler gelecek
çokta bol olmayan bi hamile kıyafeti giydim
sizce çokmu erken bilmiyorumkismile
ama karnım büyüdü bide çok sert ne giysem sıkıyo
bebeği daraltmak istemiyorum

maşşallah arkadaşlar Allahım nazarlardan korusun bebişlerinizi hissetmeye başlamışsınız.Ben de o günleri görecekmiyim acaba?

arkadaşım erkenmi geçmi diye düşünme bence neyle rahat ediyorsan onu giy bebeği fazla sıkmamak lazım değilmi?

OHOO BEN GİYİYORUM BİLE, RAHATIMA BAKARIM MİLLET ÖNEMLİ DEĞİL NE DEDİĞİ.şakkıdı

Arkadaşlar dün akşam yemeğinden sonra göbek deliğimin etrafı çok ağrıdı sizde de böyle oldumu acaba netten araştırdım birşey bulamadım çok merak ediyorum bilgisi olan yardımcı olsun lütfen

selam kızlar
dr gittik bebişimi görücem diye çok seviniyordum ki dr tayini başka şehire çıkmış 1 hafta sonra başka kadın doğumcu gelicekmiş dr çok iyiydi üzüldüm
küçük şehirde olduğum için sınırlı burda dr seçeneği

günaydın güzel anneler sizlere bişey danışıcam
hamileliğinden beri kilo veren varmı
ben 54 ile başladım sabah tartıldım aç karnına 50.4 geldim hergün daha bi zayıflıyorum
korkmaya başladım ben bide progestan kullandım 1 kilo kadarın odur dedi doktor
50 nin altına inersem başta annem beni boğacak galiba
ne yapayım ben kızlar akıl verin

cnmkardesm 5 aylık hamıle o da soyluyordu benım daha hıc oyle olmadı

genışlemedenmıs.... ılerıkı aylarda gobek delıgı neredeyse yırtılacak kadar agrıyacakmıs karın buyuyunce dogal olarak boyle olacakms

merak etme ben bunları duydum kardesmden eger ıcıne sınmıyrsa dr sor tatlım

aysecım dıger topıklerde coooook okudum

kac kılo verdıysek 3 aydan sonra ıkı katını aldık dıyen...

hıc merak etme derım senın gbı bulantı yemek yıyeme durumu yasayanlar bebek canlandıktan yanı 3 aya denk gelıyr

sonrasnda cıfter cıfter aldık dıyorlar cunku yıyemedıklernn hepsını canın ısteye ısteye yıyecekmıssın

uzulme sakın

teşekkür ederim canım.Bende netten baktım 4 aylıktan itibaren başlar yazıyordu eee benimde 4 aylık kadar karnım var sanırım ondan bugün geçti çok şükürde sabahtan beri öğürtü başladı.

cnm aslında benim öyle çok mide bulantım yok son 1 haftadır oda az
hamilelğim boyuncada 3 kere çıkradı ama iştahım pek yok kendimi zorluyorum bebeğimi beslicek şeyler yemeye çalışıyorum inş meleğim iyidir
gerçi o ii inş ama benim bütün vitaminleri filan alıyor ya ben çok halsiz kaldım uyuyup duruyorum bütün gün
cuma dra gidicez meleğimi göreyimde rahat edeyim

ıyıydr ıydr merak etme

esıne de uzuluyrsun

ıstahsz olmandandr ılerıde keske cok kılo almasam dersn merak etme ve uzulme tatlım

bana da akşamları oluyor pıt pıt bişey atıyor anneme bak anne bişey oluyor dedim annem de elini koydu bebek dedi acayip güzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…