EVET ÖYLE CANIM BENİMDE SAT 29 KASIM ÇOK HEYCANLANDIM 2 KASIMI İPLE ÇEKİYORUM.sositososito
cnm insan bağırsak hareketiyle bebeğinkini ayırt edebiliyor
daha önce bende emin değildima ama dün anladımki bebek
baya farkettirdi kendini
benimde 26 kasım 3 gün var aramızda
ama benimki 12 haftalık fln tarihinden önde gdiyor biraz
sendede pıt pıtmı yapıyor...daha önce bende zaten bağırsak hareketi diye birşey olmuyordu yani..öyle bi gaz falan pıt pıt yapmıyor ki..sancı ağrı gibi olur diyorum...
sen nezaman hissettin peki..sabahlarımı hissediyorsun..yoksa akşam falanda oluyormu
ya inşallah belli olur canım senin ne zaman 2 li test gerçi yapmayacaksın sen dimi ama ense kalınlıgı falan ölçümleri var.
aa bize çok yakın değillermi 23 kasım falan, benim sat 6 aralık meselabilmiyorumkismile
kızlar ben anneme gidiyorum misafirler gelecek
çokta bol olmayan bi hamile kıyafeti giydim
sizce çokmu erken bilmiyorumkismile
ama karnım büyüdü bide çok sert ne giysem sıkıyo
bebeği daraltmak istemiyorum
kızlar ben anneme gidiyorum misafirler gelecek
çokta bol olmayan bi hamile kıyafeti giydim
sizce çokmu erken bilmiyorumkismile
ama karnım büyüdü bide çok sert ne giysem sıkıyo
bebeği daraltmak istemiyorum
Arkadaşlar dün akşam yemeğinden sonra göbek deliğimin etrafı çok ağrıdı sizde de böyle oldumu acaba netten araştırdım birşey bulamadım çok merak ediyorum bilgisi olan yardımcı olsun lütfen
günaydın güzel anneler sizlere bişey danışıcam
hamileliğinden beri kilo veren varmı
ben 54 ile başladım sabah tartıldım aç karnına 50.4 geldim hergün daha bi zayıflıyorum
korkmaya başladım ben bide progestan kullandım 1 kilo kadarın odur dedi doktor
50 nin altına inersem başta annem beni boğacak galiba
ne yapayım ben kızlar akıl verin
cnmkardesm 5 aylık hamıle o da soyluyordu benım daha hıc oyle olmadı
genışlemedenmıs.... ılerıkı aylarda gobek delıgı neredeyse yırtılacak kadar agrıyacakmıs karın buyuyunce dogal olarak boyle olacakms
merak etme ben bunları duydum kardesmden eger ıcıne sınmıyrsa dr sor tatlım
aysecım dıger topıklerde coooook okudum
kac kılo verdıysek 3 aydan sonra ıkı katını aldık dıyen...
hıc merak etme derım senın gbı bulantı yemek yıyeme durumu yasayanlar bebek canlandıktan yanı 3 aya denk gelıyr
sonrasnda cıfter cıfter aldık dıyorlar cunku yıyemedıklernn hepsını canın ısteye ısteye yıyecekmıssın
uzulme sakın
cnm aslında benim öyle çok mide bulantım yok son 1 haftadır oda az
hamilelğim boyuncada 3 kere çıkradı ama iştahım pek yok kendimi zorluyorum bebeğimi beslicek şeyler yemeye çalışıyorum inş meleğim iyidir
gerçi o ii inş ama benim bütün vitaminleri filan alıyor ya ben çok halsiz kaldım uyuyup duruyorum bütün gün
cuma dra gidicez meleğimi göreyimde rahat edeyim
ben bağırsak hareketi sanıyordumda annemde olurmu öyle tık tık olmaz diyor o bebekmiş...
sonra yine oldu..2 gün falan oldu ...annem bebek o bebk diyor...bugünde dinledim olmadı ama..evde olsam sırtüstü yatıp sessizce dinleyeceğim....kahvaltıdan sonra olmuştu ....acaba bebekmi hala tereddütteyim aslında:)
angel canım bide cinsiyet için daha çok eken..bana doktor mart sonunda anca dedi ama belki bi tahminde bulunur 1 martta... zorla neye benziyor azıcık tahmin edin dicem...doktorum çok kafa dengi bişiler der herhalde.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?