2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yuse ayrica seninkide bakar adamin hakkini yeme :)

Benimki benden beter...gel git akıllı... şimdi ak der...5dk sonra kara
çok merhametlidir ama ..çokta çalışkan

yazık benimkine sinirlensem koparrım kıyameti..o susar garibim....ben delirince bilir gözümün bişi görmeyeceğini... sehba vs bırakmam evde...

saadet bizide bunlardan başkası idare etmezdi heralde opuyorumnanaktan

ne yazdığını görmedim
kalabalık olunca yazılanların çoğu kaynıyor arada
topiğe geç gelmenle ilgisi yoktur kaydirigubbakcemile5

bende yemek yapıcam.kolay bişi öğrendim bakalım olacakmı...
2 tane patlıcan vardı evde ..numunelik kalmış:)
annemde dedi onları kıstırma yap..o ne yaa dedim:)
sizede tarif edeyim çok klay kızlar...
patlıcanları ortadan ikiye bölün...sonra uzunlamasına çatal gibi kesin.4 e kesiyosunuz yani.patlıcan dipleri birleşik kalacak...
arasına domatez soğan sarımsak biber koyun..çiğden koyuyoruz bu garnitürü....soğanlaı ay ay kesiyoruz.
sonra hafif ateşe koyun .domatez suyunu salacak.suyunu kontrol et azsa su ilave ediyoruz..bukadar..
yanınada makarna gidermiş...
zeytinyağlı patlıcan kıstırma ismide..

Son düzenleme:
:1no2: yanlış anlamışsın bence sende sohbete katıl

hro canım bence cam kapı silmeye temzilikçi al.sende ütünü yaparsın toparlanır yani.....

hro ben sana yazmışım kafa nerde kime ne yazdığımı bilmiyorum artık
kafayı yedim galiba

Hro öyle düşünme kimse kimseyi dışlamıyor...aile gibi olduk burda...
Soru bizi aşarsa cvp veremeyiz tabi.. (örn doğum tecrübesi vs)
bende bayram sonu camlar sildirecem...başka işim yok...

ben çıkim kızlar eşim aradı hazırlanacakmışım çarşıya çıkacağız bayılmassam sıcaktan geldiğimde görüşürüz

Hro öyle düşünme kimse kimseyi dışlamıyor...aile gibi olduk burda...
Soru bizi aşarsa cvp veremeyiz tabi.. (örn doğum tecrübesi vs)
bende bayram sonu camlar sildirecem...başka işim yok...

yuse tek bu seferlik değil bir iki kere oldu onun için yazdım ama zaten öle bişe olmadığını öğrenmiş oldum problem yok.

kızlar buz dolabım bozuldu iki gündür sevis gelip gidiyo şimdi yine yaptılar bak-alım olacakmı olmazsa değişecek yenide dolabım yenisini sorduk akşam eşimle 2800 yok yerden bi masraf çıktı

merhabalar ulturasonda gözüken kilo ile doğum kilosu genelde birbirini tutmuyormuş 200-300 gr daha az geliyormuş bebekler geçen hafta arkadaşım doğum yaptı 3500 dü kilosu 3250 doğmuş

kızlar buz dolabım bozuldu iki gündür sevis gelip gidiyo şimdi yine yaptılar bak-alım olacakmı olmazsa değişecek yenide dolabım yenisini sorduk akşam eşimle 2800 yok yerden bi masraf çıktı

ay canım yazında buzdolabı olmadan hiç olmuyor herşeyin bozulmuştur hiç yoktan telaşe ve masraf az parada değil allah kolaylık versin

züleyhadan haberi olan varmı nasıl olmuş bebek nasılmış facebooktaki sayfadan gördüm bende erken doğum yapmış... nasıl sorunlumuydu hamileleiği bilen varmı

özlemcim seninki bi daha kolay kolay dönmez artık merak etme.doktor bundan sonra biraz zor ama beklicez dedi bana ondan biliyorum.
züleyhanın hamileliği biraz riskliydi diye biliyorum ben.hemen büyür evine gider inşallah bebiş

hayırlısı olsun hepimiz için sağlıklı olalım sezeryan yada normal farketmez ....... aramıza katılan ilk bebeğimiz umarım hemencik büyür evine gelir ..

slm tekrar...Pc açık ama pek başında duramadım.Eşim haberlere falan baktı.Bir geldim kimse yazmıyor.Herkes bir yerler mi uçmuş ne...
Kızlar biz 32+0 da iken 33+4 görünüyorduk.Buna göre şu an 35+0 oluyoruz.YAkın zamanda dr kontrolü olan sorabilir mi acaba.Bu farklılık doğum zamanını etkiler mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…