yuse ayrica seninkide bakar adamin hakkini yeme :)
arkadaşlar soruma cevap verip beni raatlatmaya çalışan arkadaşlara teşk ederim. ama şuna üzülüyorum daha geç topiğe üye olduğumuz için sanki dışlanmışız gibi oluyor. genelde kimse konuşmuyor.
:1no2: yanlış anlamışsın bence sende sohbete katılarkadaşlar soruma cevap verip beni raatlatmaya çalışan arkadaşlara teşk ederim. ama şuna üzülüyorum daha geç topiğe üye olduğumuz için sanki dışlanmışız gibi oluyor. genelde kimse konuşmuyor.
arkadaşlar soruma cevap verip beni raatlatmaya çalışan arkadaşlara teşk ederim. ama şuna üzülüyorum daha geç topiğe üye olduğumuz için sanki dışlanmışız gibi oluyor. genelde kimse konuşmuyor.
Hro öyle düşünme kimse kimseyi dışlamıyor...aile gibi olduk burda...
Soru bizi aşarsa cvp veremeyiz tabi.. (örn doğum tecrübesi vs)
bende bayram sonu camlar sildirecem...başka işim yok...
amelie 26hosgeldin canim,
ayyy doğuramam ben o kdr kilolu yawww :)) korkarım :)
max 3 olsun bilemedin 3200 bunu geçsin istemem, ztn ben sütümle onu bi güzel besler büyütürüm kaydirigubbakcemile2
maşallahhhh senin bünye bebeği besliyo demeki
hoşbulduk canım.geçmişi okuyodum.bebiş de sen de iyisin di mi?
benimki ters duruyo
dönmezse sezeryan olucam.kısmet napalım
kızlar buz dolabım bozuldu iki gündür sevis gelip gidiyo şimdi yine yaptılar bak-alım olacakmı olmazsa değişecek yenide dolabım yenisini sorduk akşam eşimle 2800 yok yerden bi masraf çıktı
özlemcim seninki bi daha kolay kolay dönmez artık merak etme.doktor bundan sonra biraz zor ama beklicez dedi bana ondan biliyorum.
züleyhanın hamileliği biraz riskliydi diye biliyorum ben.hemen büyür evine gider inşallah bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?