bozo sekeri hosgeldin:=))
kilosu ne kadar peki, sağlıklı olsunda 40 ını tamamlarken toparlanır
tamam valla geliyorum diye kart atarim sana sonra hooop saadet gelmis ama yuse iki catlak bir arada senle ben dag tepe ciakriz gibime geliyo :)
Ysm bahsettiğim yerler hep mersin :) süper olur valla
eşimde benden kurtulmuş olur....adamcaaz evini göremiyo..hafta içi iş..hafta sonu gezi
Eylule gidersen çiş derdimiz olmaz kaydirigubbakcemile3 ...bebişler olur kucakta...
topluca bize seranat yaparlar... uyutmazlar
Kısmetle ayarlayında gelin
saadet sen yanlız gelme..yabancı damadıda getir.. benim eşim türk..bakmaz bebişlere...sen eşini getir bebişleri ona bırakırız...ancak 2si baseder....
bizde gezerik
kızlar benim iki şeye kafam bir haftadır çok takılıyor. canalr ben temizlik yapmadım hala doğum muhtemel eylül 15 gözüküyor. perdeleri yıkamak halıları yıkatmak cam silmek istiyorum ama çalışıyorum. azar azar yapsam doğuma kadar kirlenir mi? bana bir yol gösterin ne olur? birde bebişime iki üç tane tulum aldım yeter mi? bu tulumların bedenleri ne kadara kadar oluyor?
son kontrolde 2450 çıktı ama boyu haftasına göre ilerde 50 cm bu yüzden kilosu böyle çıkıyor usg yanıltabilir daha düşük kiloda doğabilir dedi doktor
perde işi zor bence sen yapma ben son haftamda yaptıracam kız kardeşim ben yaparım dedi hala inanamıyorum yapacağına ama bilmiyorum+6kızlar b enim iki şeye kafam bir haftadır çok takılıyor. canalr ben temizlik yapmadım hala doğum muhtemel eylül 15 gözüküyor. perdeleri yıkamak halıları yıkatmak cam silmek istiyorum ama çalışıyorum. azar azar yapsam doğuma kadar kirlenir mi? bana bir yol gösterin ne olur? birde bebişime iki üç tane tulum aldım yeter mi? bu tulumların bedenleri ne kadara kadar oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?