2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mihri canim bana kesin sart hahahaha:=)))

saadet cigim canim gecmis olsun:=)
salatalik nane birde marol mumkunse ye yardimi oluyor,bende ilaci var korkumdan cimiyorum ama ictim anda hemen geciyor,

tamam valla geliyorum diye kart atarim sana sonra hooop saadet gelmis ama yuse iki catlak bir arada senle ben dag tepe ciakriz gibime geliyo :)

Kısmetle ayarlayında gelin

saadet sen yanlız gelme..yabancı damadıda getir.. benim eşim türk..bakmaz bebişlere...sen eşini getir bebişleri ona bırakırız...ancak 2si baseder....
bizde gezerik

sırnaşık şey sırnaşık şey hheheh allah iyiliğimi versin ...bebişlerle nasıl oluruz düşünmek bile istemıyorum valla

hayatta kullanamam herhalde hasta bezini alerjim var normal pedleri bile 3 günden fazla kullanamam

ysm_ysm dikat et canim aman ha iz kalmasin ama sanmam ya,

cikolatam canim masallah cimcimeye tam zamani cabuk alisir,
:=) ama cocuklar cok cabuk alisiyor inan bana

kızlar benim iki şeye kafam bir haftadır çok takılıyor. canalr ben temizlik yapmadım hala doğum muhtemel eylül 15 gözüküyor. perdeleri yıkamak halıları yıkatmak cam silmek istiyorum ama çalışıyorum. azar azar yapsam doğuma kadar kirlenir mi? bana bir yol gösterin ne olur? birde bebişime iki üç tane tulum aldım yeter mi? bu tulumların bedenleri ne kadara kadar oluyor?

Son düzenleme:
Kısmetle ayarlayında gelin

saadet sen yanlız gelme..yabancı damadıda getir.. benim eşim türk..bakmaz bebişlere...sen eşini getir bebişleri ona bırakırız...ancak 2si baseder....
bizde gezerik

benimki bakar abisi gecen sene 6 cocuga bakti karisi ispanyaya gitti bir hafta adam vallahi nasilda bakiyo biri 6 aylikti ben hayran kalmistim masallah diye adam izninde cocuklara bakti kadin dogum yapmis degisiklik olsun 6 cocukla tatile gidilmez kaidn kafasini dinlesin dedi alkislamistim birakiriz benimkine bakar :)

tulum fazla almayın dediler bana ben de 3 tane aldım

yuse canim cok sekersin ya
Allahta seni guldursun,
saadet canim gideriz insallah kiz neden olmasin su dogumlar bir bittsin gideriz ,benden yana sorun yok,
vallahi benimkide bakmaz bebege,,yabanci damatimiz kesin bikar kacar,,,

boden hayirli haberlerle gel canim

son kontrolde 2450 çıktı ama boyu haftasına göre ilerde 50 cm bu yüzden kilosu böyle çıkıyor usg yanıltabilir daha düşük kiloda doğabilir dedi doktor

cnm benim kızım ultarasonda 36+4 te 3100 çıktı, bi doğdu 2670 gr.
milimlik ölçüm bile klosunu epey etkiliyor, aynı şekilde 3,5 kg denen bebek 4 veya daha fazlada doğabiliyor hayırlısı olsun

perde işi zor bence sen yapma ben son haftamda yaptıracam kız kardeşim ben yaparım dedi hala inanamıyorum yapacağına ama bilmiyorum

ysm_ysm canim vallahi bende ne yapacami bilmiyorum,
ogleni attaltim,aksam kaldi,
yarinda disardayiz yarin rahatim:=)) acaba ne yapsak kocislere:=))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…