2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm benim kızım ultarasonda 36+4 te 3100 çıktı, bi doğdu 2670 gr.
milimlik ölçüm bile klosunu epey etkiliyor, aynı şekilde 3,5 kg denen bebek 4 veya daha fazlada doğabiliyor hayırlısı olsun

saol canım hayırlısı artık sağlıklı doğsun da diyorum ben de..

ysm_ysm dikat et canim aman ha iz kalmasin ama sanmam ya,

cikolatam canim masallah cimcimeye tam zamani cabuk alisir,
:=) ama cocuklar cok cabuk alisiyor inan bana

bencede fazla uğraştırmaz gibi geliyor, artık alışsın 3 yaşında oldu, kardeşi doğmadan işe el attımki doğunca zorlanmayım

sırnaşık şey sırnaşık şey hheheh allah iyiliğimi versin ...bebişlerle nasıl oluruz düşünmek bile istemıyorum valla
15anneye +15bebiş oluruz...
biri sussa öteki başlar bizde böle oluruz dönüşte laelaelaelaelae

cnm benim kızım ultarasonda 36+4 te 3100 çıktı, bi doğdu 2670 gr.
milimlik ölçüm bile klosunu epey etkiliyor, aynı şekilde 3,5 kg denen bebek 4 veya daha fazlada doğabiliyor hayırlısı olsun

masalllah sekerimm,,,,
benimkiside 6kiloaydu:=))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
buda kilo almamak icin hersey yapiyorum suana kadar oglusum aldi cok sukur:=))
amamicik dogacak eminim:=))

perde işi zor bence sen yapma ben son haftamda yaptıracam kız kardeşim ben yaparım dedi hala inanamıyorum yapacağına ama bilmiyorum

mihri eşim indirecek yıkayacağım ütülemesi benden, takmasınıda eşim ben yaparım dedi mesela hergün bir tane odayı yapsam acaba yorar mı erken doğuma neden olur mu korkum ondan, temizlikçi alayım diyorum ama bunları yapmıyorki kadınlar

ysm_ysm canim vallahi bende ne yapacami bilmiyorum,
ogleni attaltim,aksam kaldi,
yarinda disardayiz yarin rahatim:=)) acaba ne yapsak kocislere:=))

türlü yapsam uzun sürer yeşil fasulye yapsam onuda bilmiyorum öff ne zor ya bıktım sıcakta yemekte yapılmıyor canım

Ama çok iyi giyinmem lazım, keşke burda GEBE mağazası olsaydı ufff

benim geçen aydan kalan kardeşimin nişanına düğününe kınasına giydiğim ama bir daaha el sürmeyeceğim elbiseler var. gönderebilirim. facebokta var. bir tek nişandaki elbisem yok onu da koyarım.

Son düzenleyen: Moderatör:

yardım edicek yakının felan yok mu?
tehlikeli zamanlardayız artık

kizlar ben kaciyorum kendinize iyi bakin,

ysm_ysm canim en iyisi turlu bak aklima udstu simdikten yapayim :=))
yesil fasulyeye bayiliyorum hmmm,,,
fasulyem yok olsa yapardim ama sebze var yaparim,
simdikten ellerine saglik,,

kızlar öğlen yemeğe kalktım pc başından sonra duş aldım bornozumla azcık uzanayım dedim bi uyumuşm uyndam saat 4 olmuş 2 saat uyumuşum gece ne uyuyacağım bilmiyorm saten uyuyamıyorm sizde baya kaynatmışsınız

hehe 3 bebekle adam nasıl uğraşacak...
Adam çılgın türk demekte haksızmı bize...

arkadaşlar soruma cevap verip beni raatlatmaya çalışan arkadaşlara teşk ederim. ama şuna üzülüyorum daha geç topiğe üye olduğumuz için sanki dışlanmışız gibi oluyor. genelde kimse konuşmuyor.

Son düzenleme:
ütü işide zor ayakta ben perdeleri değiştirecem o yüzden şimdi yıkamak için acele etmiyorum

masalllah sekerimm,,,,
benimkiside 6kiloaydu:=))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
buda kilo almamak icin hersey yapiyorum suana kadar oglusum aldi cok sukur:=))
amamicik dogacak eminim:=))

ayyy doğuramam ben o kdr kilolu yawww :)) korkarım :)
max 3 olsun bilemedin 3200 bunu geçsin istemem, ztn ben sütümle onu bi güzel besler büyütürüm kaydirigubbakcemile2
maşallahhhh senin bünye bebeği besliyo demeki

ay bu yemk derdi ben çok bıktım ölene ayrı akşama arı yemek yap dışardan yemesini sevmiyorm yağlar bana ağır geliyo hergün yemek yaptığm içn bütün sezeleri yapıyorm hafta içi sonra başa dönüyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…