2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nevin canim geldi,oglen geldi zaten ymeek yedik bugund eokulda ogretmen vedalasmasi vardi off gitmek icimden gelmiyor kalbalik ses guurltu dedim sabah erken cicek alirim veririm kizin karnesini alir vedalasiriz,
zaten ahsta oldumu biliyor,almanlar kutlamayi seviyor guzel ama ben kaldiramiyorum:=))

Zeynop tan haber var !!!!!!!!!!!
MErhaba canım,
Şuanda iyiyim. Doktor kati yatak istirahati ve sol yan yatış verdi. Nidilat adlı bir ilaç kullanıyorum, kasılmaları ertelemek için. bıraktığım an kasılmalar tekrar başlıyor. Açılmam devam ediyor. 3 hafta daha sabretsin ilac bırakıp doğurcam yavruyu tabi bu sefer de vaz geçmezse :)

İnternete sınırlı girebiliyorum. Eve döner dönmez sizinleyim :) Özledim! Sevgiler selamlar herkese.

nevin su resme bayiliyorum yaa hani canagin icinde bebek varya ne tatli:=)) insanin alip yiyesi opesi geliyor,

opuyorumnanaktanceylancigim cok tesekkur ederim sekerimopuyorumnanaktan
aman agrilari olmasin arkadaismizin,
insallah 3haftasi su gibi gecer,,

slm kızlar sıcaktan resmen bayılacağımm
ama bi kaç eksiğim
lousa geceliğim eksik sizler ne yaptınız doğum çantalarınız hazır mı?

ama bi kaç eksiğim

sadece bebişim gieceği kıyafetleri var.Başka hiçbir şeyimiz hazır değilbilmiyorumkismile İyice strese girdim benohaoldumsmile

ama bi kaç eksiğim

ben o işi hallettim çok şükürzemuszemus

ama başka birşeyim de hazır değil. babamız mobilyaları kuracak inşallah.
odayı dahaa yeni boyadık

bizim kadar geciken var mı acaba?:1no2:

Selam kızlaarr,geçmişe çok az bakabildim herkes iyi görünüyor.

Sıcaklardan herkes şikayetçi galiba.Ya gerçekten hayatımda terlemediğim kadar terledim bu ya.
Hele uyuduğum zamanlarda resmen yüzüme akan ter damlaları uyandırıyor o derece yani.
Allah yardımcımız olsun.

Canım 15 dakka sonra eşim gelicek market alışverişi için çıkıcaz. Pazardan beri ilk kez dışarı çıkıcam. Kafamı bi daha ıslatıcam çıkmadan tyoksa dayanamam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…