slm tekrar...Pc açık ama pek başında duramadım.Eşim haberlere falan baktı.Bir geldim kimse yazmıyor.Herkes bir yerler mi uçmuş ne...
Kızlar biz 32+0 da iken 33+4 görünüyorduk.Buna göre şu an 35+0 oluyoruz.YAkın zamanda dr kontrolü olan sorabilir mi acaba.Bu farklılık doğum zamanını etkiler mi
slm tekrar...Pc açık ama pek başında duramadım.Eşim haberlere falan baktı.Bir geldim kimse yazmıyor.Herkes bir yerler mi uçmuş ne...
Kızlar biz 32+0 da iken 33+4 görünüyorduk.Buna göre şu an 35+0 oluyoruz.YAkın zamanda dr kontrolü olan sorabilir mi acaba.Bu farklılık doğum zamanını etkiler mi
gelişimi bakımından ölçümlerinde benim 31 hafta iken doktorum baş çevresi 30 haftayı ayakalrı 31 haftayı diye söylemişti bunumu diyorsun sen
delikafaduldenvallahi oyle hahahhaahehe 3 bebekle adam nasıl uğraşacak...
Adam çılgın türk demekte haksızmı bize...
canim ben sozde uyumaya ciktim ya hahahasempatiksalakcinnisaga don sola don uyuyamadim kalktim kahve yaptim ictim sekerim,ellerine saglik,,kızlar ben yemek yapıyım görüşürüz opuyorumnanaktan
a.s.canim arkadasim merhabaarkadaşlar soruma cevap verip beni raatlatmaya çalışan arkadaşlara teşk ederim. ama şuna üzülüyorum daha geç topiğe üye olduğumuz için sanki dışlanmışız gibi oluyor. genelde kimse konuşmuyor.
ohaoldumsmilecikolatam ben anormal bir insandim cahildim ozamanlar kizayyy doğuramam ben o kdr kilolu yawww :)) korkarım :)
max 3 olsun bilemedin 3200 bunu geçsin istemem, ztn ben sütümle onu bi güzel besler büyütürüm kaydirigubbakcemile2
maşallahhhh senin bünye bebeği besliyo demeki
opuyorumnanaktansekerim mihri cigim oohh sefan olsun gez vallahiben çıkim kızlar eşim aradı hazırlanacakmışım çarşıya çıkacağız bayılmassam sıcaktan geldiğimde görüşürüz
a.s.canim ben ve oglusum iyiyiz lakin okudumhoşbulduk canım.geçmişi okuyodum.bebiş de sen de iyisin di mi?
benimki ters duruyo
dönmezse sezeryan olucam.kısmet napalım
özkem canimzüleyhadan haberi olan varmı nasıl olmuş bebek nasılmış facebooktaki sayfadan gördüm bende erken doğum yapmış... nasıl sorunlumuydu hamileleiği bilen varmı
Ya canım çok sevinirim aslında, cumartesiye yetişi,rmi peki, kargoya versen?? Çok şahane olurdu yaa sıcaklarda gezemem...benim geçen aydan kalan kardeşimin nişanına düğününe kınasına giydiğim ama bir daaha el sürmeyeceğim elbiseler var. gönderebilirim. facebokta var. aydan akarsu
bir tek nişandaki elbisem yok onu da koyarım.
Kızlar uyudum biraz, geçmişi okudum da amma yazmışsınız. Yastık sırılsıklam olmuş, gidip bi duş alayım yine offf bıktım...
Ya canım çok sevinirim aslında, cumartesiye yetişi,rmi peki, kargoya versen?? Çok şahane olurdu yaa sıcaklarda gezemem...
Ya canım çok sevinirim aslında, cumartesiye yetişi,rmi peki, kargoya versen?? Çok şahane olurdu yaa sıcaklarda gezemem...
Merhaba kaderdaşlar. Nasıl gidiyor hamilelik. Ben bu sıcaklar birazdaha devam ederse carkadak bayılacagım eylül gelemeden vallahi. Bi sorum olacak. Dogum sonrasında gecelikmi aldınız pijamammı ben haytaımda gelinliğin dısında elbisegiymedim yahu. General gibi yürüyorum çok komik oluyorum..bi gecelik eksikti
canım bedenin kaç
eğer ok dersen sabah veririm ctesi antepte olur.
boşu boşuna masraf etmeyin. onun terine kızına bişiy al zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?