2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay cok halsiz yorgunum yaa:=(( uyumakta icimden gelmiyor uzanincasa sikiliyorum:=((
ah bir saglikla dogursaydim kusumu surada derdim teyzoslari oglusum uyudu yemek yedi vs,:=(((
Allahim hepimize saglikli dogum versin,kucaklamayi nasip etsin amin,

Canım yaa ne güzel yazmışsın.
Biliyormusun zaman zaman bende bunların hayalini kuruyorum.Allahım sağlıcakla o günleri göstersin inşallah hepimize...amin.

ben o işi hallettim çok şükürzemuszemus

ama başka birşeyim de hazır değil. babamız mobilyaları kuracak inşallah.
odayı dahaa yeni boyadık

bizim kadar geciken var mı acaba?:1no2:

Olmaz mı canım,ben varım benkaydirigubbakcemile2
Evin her yeri boyanacak,pencereler pvc olacak yatak v.s. alınacak.
OHOO DAHA ÇOK İŞ VAR ÇOOOK VE BUNLAR NASIL YETİŞECEK BEN ONU MERAK EDİYORUMbilmiyorumkismile

ben o işi hallettim çok şükürzemuszemus

ama başka birşeyim de hazır değil. babamız mobilyaları kuracak inşallah.
odayı dahaa yeni boyadık

bizim kadar geciken var mı acaba?:1no2:

ben park yatak almıştım 2 ay önce
hala benimde kurulmuş değil
:):)heheheh bakalım kısmet ne zamana

ben park yatak almıştım 2 ay önce
hala benimde kurulmuş değil
:):)heheheh bakalım kısmet ne zamana

kosişim saolsun yaz gelince hallederiz dedi hep. maaşallah yaz bitti ama iş yığınla...

panik yok diyorum. izne 2 hafta sonra çıkıyorum inş o zaman yavaş yavaş hallederim.
ama allah korusun erken doğum falan olsa elde hiç bişey yok

benim kociş anca yumurta kapıya gelince. kızıyorum bazen hatta çemkiriyorumklava:

ayy canım benim hepsi olur inş
kocaman öpt seni komşu çaya çağırdı sonra görüşürüz mucukka herkese:)

kizilcik canim aynen insan bazen hayal ediyor,
guzel gunler bizi bekliyor guzel insan,
canim ben bebegin tum odasini btirdim herseyi hazir sadece kucaga takilan kangurrum yok onuda yarin alirim,yatagindi altini degistirme dolabini elbise dolabini arabaisni wippe sini (tr bilmiyorum) salliyor ya o wippe iste hepsini kurdum,
kendi valizimde hazir,ya bebegin odasina girince mobily akokusu geliyor cam acik ama gitmiyor:=(
inanki erken dogum tehlikem olmasaydi kurmazdim cok erkendi bence ama korktum:=)
inslalah hayirlisiyla kurarsin gonlune gore,,

Ya benim hiçbirşey hazır değil, herşey temizliğe bağlı. Ev dip köşe temizlenecek ondan sonra odası düzenlenicek... Ufff annneeeee gel artık yaa, pazar günü onu da getiricez inşallah...

Güzeller ben gittim, kafama buz koyup öylemi gitsem. Kısmet çok öpüyorum seni. Anne gibisin yaa, keşke yanımda olsan canım benim. Güzel yüreğin hiç incinmesin...

Canım ne güzel halletmişsin herşeyi.
Boşver böyle hazır olması daha iyi mobilya kokusuda inşallah en kısa zamanda geçer canım.
Hayırlı olsun oğlumuzun odası güle güle iyi günlerde kullanmayı nasip etsin Allahım.

kızlar bende biraz uyudum.uyandım duş aldım:)..birazdan eşim gelir erişte yapacağıım peynirli..gerçi kolay 10dk da olur... size bi bakayım dedim

herkez yemeğe gitmiş sanırım.afiyetolsun ..byyopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…