2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben kararsızım

ya % 50 oldugu ıcın denk gelır de kotu bır sey cıkarsa Allah korusn

ne gerek var gerılmeye herld yaptırmayacagm

dr 2lı ıcın cagırdı 17 martta ama bakalım yaptırmamaya karar verıyo gbıyım

o ilacı yazdırmakda bi dert ya dimi?
zaten içinde 10 tane var 1 sabah 1 akşam içiyosun 6 günde bitiyor, 6 günde bi doktoramı gidicez yaw mecburkötükedihüso

eczane reçetesiz vermiyor mecbur yazdırıcaz olmadı sağlık ocağına yazdırırz

ALLAH korusun da bu ikili testin sonucu kötü çıkarsa müdahale edilebiliyormu o yüzden mi yapılıyor sadece öğrenmek içinmi bende yaptırmak istemiyorum açıkcası ama bilmiyorum içimde endişede oluyor

o ilacı yazdırmakda bi dert ya dimi?
zaten içinde 10 tane var 1 sabah 1 akşam içiyosun 6 günde bitiyor, 6 günde bi doktoramı gidicez yaw mecburkötükedihüso

cnm ılac yazdrmak ıcn gıttıgnde 8 lıra muayıne ucretı alınıyo dıye bılıyrm

eczacı bana folık asıt ıcın gıttgmde yazdırmak yerne kendı paranlaa alınca daha ucuza denk gelıyo demıstı

dr lar normalde 2 kutu yazabıleceklerı f.asıtı sırf hasta basından para aldıkları ııcın gıt bıtınce gel dıye fazla yazmıyrlarms

eger sızınde boyleyse bır ılac parasnı ogrenın ustune de muayıne olmus gbı ucretı eklenıyo bı bakın

tabı bu bır tavsıye

canım bulantı ilacını kendin alamıyorsun eşim kaç eczane gezdi hepsi reçete istedi

saglık ocagı 3 lıra..

yanı fıyat verıyrm bazılarnın hosuna gıtmıyrdu ama sadce paylasmak ıstedm tercıh sızın canlar

ben mecbur yazdırıyorum çünkü bulantı ilacı içmezsem çıkartmaktan ölürüm

ALLAH korusun da bu ikili testin sonucu kötü çıkarsa müdahale edilebiliyormu o yüzden mi yapılıyor sadece öğrenmek içinmi bende yaptırmak istemiyorum açıkcası ama bilmiyorum içimde endişede oluyor

dr. bize sordu bebekte anomali olursa aldırmayı düşünürmüsün eğer düşünürseniz 2li yi yaptırın.aldırmayacaksanız yaptırmayın dedi.eşim yaptıralım dedi.

canım bulantı ilacını kendin alamıyorsun eşim kaç eczane gezdi hepsi reçete istedi

evt ya ne saçma şey, ilaç hepi topu 1.tl ama eczaneler reçetesiz vermiyor. sanki uyuşturucu madde . allahtan eşimin işyerine haftada bi doktor gelıoda ona yazıveriyor doktor.yoksa ben çalışan biriyim nerden gitcem her hafta doktora bi ilaç için.klava:

benim doktorumda bütün testleri yaptırıyorum ben 2li 3lü dedi...bi anormallik varsa allahkorusun yakalıyoruz enazından dedi....
bizde yaptıracağız..ben zaten istiyorum yaptırmak.

kızlar benim hamilelik şikayetim hiç yok gibi normalmi ki bu bebişime birşeymi oldu diye düşünmeye başladım

merak etme canım, ben de senle aynı durumdayım. En ufak bi şikayetim olmadı çok şükür. Ben de senin gibi bebeğimi merak ediyordum,bişe mi oldu acaba diye endişeleniyordum ama geçen hafta gördüğümde kıpır kıpırdı:) Biz bu konuda şanslıyız, bunun tadını çıkar bence:)

buyrunnnnnnnnn
sağol canım benim daha 2 haftam var kontrole ama 1 hafta erken gitmeyi düşünüyorum kara veremedim merak ediyorum yavrumu ilkinin kalbi durmuştu doktor 15 günde gel dese diye bekledim ama ayda bir dedi herşy normal dedi hayırlısı

kızlar arkadaşım kardeşlerim yaptırmadı 2 li 3 lü test aldırmayı düşünmedikleri için vede allah korusun sakatlık var deseler yanılma payıda var ve hamilelik bitene kadarda böyle birşeyle yaşamak zor olur allah korusun ben yaptırmayı düşünmüyorum tabi doktorla daha görüşmedim bu konuyu

canım ya ben 2 hafta önce yazdırmadan aldım 16ytl ödedim geçen hafta yazdırdım 10ytl ödedim .

canım ya ben 2 hafta önce yazdırmadan aldım 16ytl ödedim geçen hafta yazdırdım 10ytl ödedim .

amann bende neye ınanacagımı sasrdm tatlım yaaaaa

eczacı boyle dedgı ıcın tatlım

bende ona ınandım:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

amann bende neye ınanacagımı sasrdm tatlım yaaaaa

eczacı boyle dedgı ıcın tatlım

bende ona ınandım:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

ucuz olan ilaçlarda öyle canım aspirin vermidon gibi ablam eczacı benim oradan biliyorum bende aspirin 1 ytl yazdırınca 2 ytl para ödüyorsun katılım payıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…