o ilacı yazdırmakda bi dert ya dimi?
zaten içinde 10 tane var 1 sabah 1 akşam içiyosun 6 günde bitiyor, 6 günde bi doktoramı gidicez yaw mecburkötükedihüso
o ilacı yazdırmakda bi dert ya dimi?
zaten içinde 10 tane var 1 sabah 1 akşam içiyosun 6 günde bitiyor, 6 günde bi doktoramı gidicez yaw mecburkötükedihüso
ALLAH korusun da bu ikili testin sonucu kötü çıkarsa müdahale edilebiliyormu o yüzden mi yapılıyor sadece öğrenmek içinmi bende yaptırmak istemiyorum açıkcası ama bilmiyorum içimde endişede oluyor
dr. bize sordu bebekte anomali olursa aldırmayı düşünürmüsün eğer düşünürseniz 2li yi yaptırın.aldırmayacaksanız yaptırmayın dedi.eşim yaptıralım dedi.
canım bulantı ilacını kendin alamıyorsun eşim kaç eczane gezdi hepsi reçete istedi
kızlar benim hamilelik şikayetim hiç yok gibi normalmi ki bu bebişime birşeymi oldu diye düşünmeye başladım
merak etme canım, ben de senle aynı durumdayım. En ufak bi şikayetim olmadı çok şükür. Ben de senin gibi bebeğimi merak ediyordum,bişe mi oldu acaba diye endişeleniyordum ama geçen hafta gördüğümde kıpır kıpırdı:) Biz bu konuda şanslıyız, bunun tadını çıkar bence:)
cnm ılac yazdrmak ıcn gıttıgnde 8 lıra muayıne ucretı alınıyo dıye bılıyrm
eczacı bana folık asıt ıcın gıttgmde yazdırmak yerne kendı paranlaa alınca daha ucuza denk gelıyo demıstı
dr lar normalde 2 kutu yazabıleceklerı f.asıtı sırf hasta basından para aldıkları ııcın gıt bıtınce gel dıye fazla yazmıyrlarms
eger sızınde boyleyse bır ılac parasnı ogrenın ustune de muayıne olmus gbı ucretı eklenıyo bı bakın
tabı bu bır tavsıye
canım ya ben 2 hafta önce yazdırmadan aldım 16ytl ödedim geçen hafta yazdırdım 10ytl ödedim .
amann bende neye ınanacagımı sasrdm tatlım yaaaaa
eczacı boyle dedgı ıcın tatlım
bende ona ınandım:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?