hanımlar geldim doktordan yavrumu gördüm çok tatlıydı.heryeri belli oluyodu.kafası elleri kollları okadar büyümüşki.doktoruma 2 li testi istemediğimi söledim oda nalayışla karşıladı.aldırmıcaksan bebeğini yaptırmaya bilirsin dedi.çok şükür allahıma herşey normalmiş bi sürü test istedi.onları yaptırıcam 1 ay sonra ya randuvü verdi nasıl dayancam hiç bilmiyorum.bide bidahaki gittiğimdede cinsiyetini öğrenebilirmşim.
hanımlar geldim doktordan yavrumu gördüm çok tatlıydı.heryeri belli oluyodu.kafası elleri kollları okadar büyümüşki.doktoruma 2 li testi istemediğimi söledim oda nalayışla karşıladı.aldırmıcaksan bebeğini yaptırmaya bilirsin dedi.çok şükür allahıma herşey normalmiş bi sürü test istedi.onları yaptırıcam 1 ay sonra ya randuvü verdi nasıl dayancam hiç bilmiyorum.bide bidahaki gittiğimdede cinsiyetini öğrenebilirmşim.
ulrason çıktısı varsa koysana merak ettim, bu arada iyi olmasınada sevindikaydirigubbakcemile5m darsı bize
Tekrar meraba kızlar, ay yaaa yemek pişirmem gerekiyor ama hiç sevmiyorum pişirmeyiiiii. Offffff !!!!!
merhaba güzel annecikler ıyı gordum sızleri :)
yavas yavas cınsıyet telası baslayacak sanıyorum
aramızda ogrenen olmadı galıba henuz
ben evdeyım sureklı dısarıda cıkmıyorum ama dudaklarım heran catlayacak gıbı gergınlesıyor acıyor sankı derısı ıncelıyor, sızdede varmı kızlar boyle bır durum ?
buna da sukur ama zıpır gbı oldugum gunlerı ozledım
ama yavrum ıcın dayanabılıyrz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?