2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hanımlar geldim doktordan yavrumu gördüm çok tatlıydı.heryeri belli oluyodu.kafası elleri kollları okadar büyümüşki.doktoruma 2 li testi istemediğimi söledim oda nalayışla karşıladı.aldırmıcaksan bebeğini yaptırmaya bilirsin dedi.çok şükür allahıma herşey normalmiş bi sürü test istedi.onları yaptırıcam 1 ay sonra ya randuvü verdi nasıl dayancam hiç bilmiyorum.bide bidahaki gittiğimdede cinsiyetini öğrenebilirmşim.

CANIM ÇOK SEVİNDİM herşey güzelmiş...
bu arada hangi hastaneye gidiyorsun
ben hala karar veremedım..doktor ve hastane konusuna da bilgi almak istiyorum

ulrason çıktısı varsa koysana merak ettim, bu arada iyi olmasınada sevindikaydirigubbakcemile5m darsı bize

benım yemek de dahıl hıc bı sey yapasım yok ya

en son gecen carsamba dısarı cıkmıstım

bu gun gezeyım dedım hala yatıyrm hal yok

sabahtan berı tıkınıyrm ama nafıle mıdem sureklı kıyılıyo ve halsızlık((((((((((((((

merhaba güzel annecikler ıyı gordum sızleri :)
yavas yavas cınsıyet telası baslayacak sanıyorum
aramızda ogrenen olmadı galıba henuz

ben evdeyım sureklı dısarıda cıkmıyorum ama dudaklarım heran catlayacak gıbı gergınlesıyor acıyor sankı derısı ıncelıyor, sızdede varmı kızlar boyle bır durum ?

benım de catlıyor sabah kalktgımda bazen hafıf kanadgı da oluyo

ama hamılelıge yormadım krem kullanmadgm ıcın sanıyrm cnm

cnm ayn ı durum bendede var ayrıca bende hiç dışarı çıkmıyorum
sürekli nemlendirici sürüyorum ama nafile

gözünaydın canım bnegüzel yavrunu görmüşsün....
baya bi bebek görünümüne girmiş dimi..benimde içim gidiyor ultrason resimlerine baktıkça..elleri falanda belli....
birde kzlar tavsiye ultrasona giderken idrara sıkışık gidin daha net belli oluyor...özellikle ilk aylar öyle dedi doktor..zaten büyüdükçe gerek kalmıyormuş sıkışmaya falan....

benim dudaklarımda yara valla kuruyor bende koparıp duruyorum buara sinir oldum kendime....akşam bepanten süreyim dedim hatta..acımaya başladı çünkü

kılzar komşuma gittim
yni geldim hiç hamile gibi değilsin dediler hatta zayıflamışsın dediler bende evt dedim
olsun nasılsa alıcaksın kız gibi gelirsin doğumdan sonra dediler
çoğunun cinsiyet tahmini kız bakalım ne olcak sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…