benım de catlıyor sabah kalktgımda bazen hafıf kanadgı da oluyo
ama hamılelıge yormadım krem kullanmadgm ıcın sanıyrm cnm
cnm ayn ı durum bendede var ayrıca bende hiç dışarı çıkmıyorum
sürekli nemlendirici sürüyorum ama nafile
hanımlar geldim doktordan yavrumu gördüm çok tatlıydı.heryeri belli oluyodu.kafası elleri kollları okadar büyümüşki.doktoruma 2 li testi istemediğimi söledim oda nalayışla karşıladı.aldırmıcaksan bebeğini yaptırmaya bilirsin dedi.çok şükür allahıma herşey normalmiş bi sürü test istedi.onları yaptırıcam 1 ay sonra ya randuvü verdi nasıl dayancam hiç bilmiyorum.bide bidahaki gittiğimdede cinsiyetini öğrenebilirmşim.
ya 3 aydan sonra da boyle halsız olursak nasıl 5 km yuruyecegz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ay 5km mi yürümemiz gerekiyormuşsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
canım bide şimdi okudum 13. haftadan sonra bütün enerjimiz geri gelecekmişalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Gebelikte Hamilelikte Karın Çatlakları (Stria), Gebelikte Çatlak Önleyici Kremler Phytolastil
ay kızlar bi şu linke bakın..kadının karnı nasıl çatylamışş..ay bu çatlak böylemi oluyor ilk kez görüyorum böyle kırmızı kırmızı((((((((((((((
artık hergün yağlamaya başlııyorum valla..kakao yağıda iyiymiş çyle yazıyor ondanda alayım bari..korktum resmenbilmiyorumkismile
kızlar bide göbek deliği altından kahverengi bir çizgi oluşacakmış 3 aydan sonra..allahtan o geçiyormuş sonra:ecrin_bebek:
ben eve gidiyorum hepinizi öptüm.iyiakşamlar:a015:
çatıy çatıy çatlayacak mıyız kı:))))))))))))))))))))))
yok kızlar resimdeki kadın gibi olmuyo ben oğlumu 4.5 kg doğurdum karnımda 3-5 çatlak var ama sağda solda aşağıda yukarda gibi dağınık yani kadınınki abartı cnm doğumdan sonra dikketli bakınca anlaşılıyo ancakGebelikte Hamilelikte Karın Çatlakları (Stria), Gebelikte Çatlak Önleyici Kremler Phytolastil
ay kızlar bi şu linke bakın..kadının karnı nasıl çatylamışş..ay bu çatlak böylemi oluyor ilk kez görüyorum böyle kırmızı kırmızı((((((((((((((
artık hergün yağlamaya başlııyorum valla..kakao yağıda iyiymiş çyle yazıyor ondanda alayım bari..korktum resmenbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?