2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benım de catlıyor sabah kalktgımda bazen hafıf kanadgı da oluyo

ama hamılelıge yormadım krem kullanmadgm ıcın sanıyrm cnm

onceden olmadıgı ıcın hamılelıge yordum ben
yatarken suruyorum dudak kremı gun boyunca rahat edıyorum yoksa hep kanayacacak

cnm ayn ı durum bendede var ayrıca bende hiç dışarı çıkmıyorum
sürekli nemlendirici sürüyorum ama nafile

nemlendırıcı banada ıyı gelmedı ama dudak kremlerı oluyoya canım ruj gıbı olan galıba o daha kalın bı tabaka olusturyor onunla rahat ettım ben

çok sevindim canım inş. sonuna kladar herşeu güzel gider darısı bizim başımıza inş.

Valla ben okulda merdiven çıkarken herkes halime acıyor. En üst katta bi de derslerim. Sen inme biz sana çay getirelim diyo arkadaşlar :)

ya 3 aydan sonra da boyle halsız olursak nasıl 5 km yuruyecegz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ay 5km mi yürümemiz gerekiyormuşsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
canım bide şimdi okudum 13. haftadan sonra bütün enerjimiz geri gelecekmişalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

arkadaslar merak ettıgnız soruları yenı konu actım

2007-2008-2009 tecrubelı anneler 2010 eylul annlerıne tecrubelrını paylasın a sorun

yardm edecekler ınsallh

ay 5km mi yürümemiz gerekiyormuşsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
canım bide şimdi okudum 13. haftadan sonra bütün enerjimiz geri gelecekmişalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

bı cok unlu annenın o kadar yurudgunu duymustum hem normal doguma faydalı hem de

yedıklermızı yakamk ve kılo alımını engellemek ıcın

bakalım dr larımız ne onerecek

anammmmmmmmm cildi beyaz ve ince oolaaannlaaarrr diyooorrr :bbo:

ay benim biraz buğday allahtan tenim ya...ozaman gri çatlak olur herhalde..neticede kilo alıcaz...
ay valla bol bol sürcem bu yağdan..bu ne yaa...şok oldum...

kızlar bide göbek deliği altından kahverengi bir çizgi oluşacakmış 3 aydan sonra..allahtan o geçiyormuş sonra:ecrin_bebek:

ben eve gidiyorum hepinizi öptüm.iyiakşamlar:a015:

yok kızlar resimdeki kadın gibi olmuyo ben oğlumu 4.5 kg doğurdum karnımda 3-5 çatlak var ama sağda solda aşağıda yukarda gibi dağınık yani kadınınki abartı cnm doğumdan sonra dikketli bakınca anlaşılıyo ancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…