2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaşlar haftalardır nete giremiyorum yazılar baya ilerlemiş aileme uzak olduğum için kayınvalidemde kalıyoruz çoğunlukla çünkü hamileliğim çok kötü geçiyor bulantılarım haddinden fazla ilaç içmesem çoktan ölmüştüm heralde ağzımın içinde berbat bir tat hiçbirşey yiyip içemiyorum canım istemiyor neyapıcam bilmiyorum bebişim nasıl besleniyor acaba aç kaldı yavrum bugün tam 10 haftalık oldu 3 hafta sonra randevum var ikili test yapcaklar sanırım umarım sağlıklıdır aksi bir durum olursa neyaparım onuda bilmiyorum sanırım aranızda ikili test yaptırmayacaklar var.buarada hiç kilo almadım bende hasta gibiyim rengim soldu valla halsizim nezaman geçicek bunlar sizlerde benim gibimisiniz?

cnm Allah yardımcn olsn

Allah kolaylık versn cnm

hamd olsn klasık belırtıler yasıyrm ama senın kadar degılım

Allah ıyılık sıfalık versn cnm opuyorumnanaktan

selam kızlar keyifler nasıl.bende 24 de ikili teste gidicem umarım herşey yolunda gider

bende yarın gidecem ikili teste. kızlar birde toksoplazma testi tok mu yoksa ac karnınına mı yapılyor

selam kızlar....maşallah yemek yapanlar yiyenler ne güzel şanslılar...ben sabah peynir akşam yoğurtla yaşıyorum 2 buçuk aylık oldu bebeğim 4 eylül diyor doktor hayılısıyla.... kusa kusa bi hal oluyorum afedersiniz....evde yemek hiç pişmiyor eşim ordan burdan idare ediyor zavallım...yemekte yapamıyor..

.bugun ilk defa canım balık çekti....bir lokantada hamsi yedik eşimle....doyasıya yedim bir oh çektiim ama eve gelince yine lavaboyla yatak arasında koşuşturmacayla geçti....
ayrıca iki gün önce işe giderken yüksek topuklu ayakkkabım yuzunden ayagım burkuldu düştüm...
çok korktum bugun doktora gittim...çok şükür bebeğime bişicik olmamış....
aman benden size tavsiye spor giyin ben tövbe ettim...

Allah yardmcn olsn cnm

hanımlar internet gitti giremedim.yanlız kimsecikler kalmamış burda.hepinize teker teker iyi dilekleriniz için tşk ederim.hayırlısıyla yavrumuzu kucağmıza alırız inş.hanımlardan biri kaç cm die sormuş 4 cm olmuş yavrum.1 ay sonrada cinsiyetini öğrencez inş

ay kızlaaaar öyle uyuşuk öyle halsizimki resmen yataktan kalkamıyorum...
bu nasıl iş anlamadım gitti.
inanın 4 gün önce salona çamaşırlığa çamaşır serdim kurudular toplamaya kalkamıyorum o derece halsiz yorgun ve uykuluyum...
ne olacak halimiz bilmem...

arkadaşım erkenmi geçmi diye düşünme bence neyle rahat ediyorsan onu giy bebeği fazla sıkmamak lazım değilmi?

aysm OHOO BEN GıYıYORUM BıLE, RAHATIMA BAKARIM MıLLET ÖNEMLı DEĞıL NE DEDıĞı.

evet hanımlar ya haklısınız gerçekten
giydim gittim bugün çokta güzel durdu karnım:)

karnı çıkan kısslar resim ekleriz dimi artık....

ekleriz tabi anacım benimde çıktı karnım.
sanırsın 4 aylık hamileyim :))))
sanatçılardan biri şöyle demişti hiç unutmam.
hamileydi ve karnı burnundaydı kameralara gülümseyerek.
hayatım boyunca hep diyet yaptım biraz kilo alsam üzülürdüm ama şimdi kilo almaktan karnımın büyümesinden keyif alıyorum :)

Düşününce insan hakveriyor valla :)

neyse geceyi ben kapatıyorum anlaşılan topikte
bakalım sabah kim devralacak ilk :)

iyi geceler kızlarrr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…