ultrasonla bakti sorun yok vucut kendini hazirliyo dedi zaten bozocugum su kaburga batmamda ayri sorun her saniye yani yatmakta istemiyorum ben yatamam oda bitmedi surekli sanci ay olucak nerdeyse yani bide beni sinirli yapan bu insan surekli her saniye bicak yarasi cekmezki ben cekiyorum ins sanci gitti adet sancisi gibiydi birde ara ara su geliyo hastane yakin gittim geldim 5 dk surmuyo taksi ile uzak olsa beklerdim biraz daha ama yokmus bir sey cok sagolun arkadaslarim ilginiz icin keske dogururken bir kaciniz yanidma oslanizda kolayca dogursam..
evet ya uzak birde acele ettim donmek icin birden sanki enerjim azaldi su falanda icmemistim hepsi bir araya gelince etkisini bu gun gosterdi galiba bozom ins tekrar olmaz 2 hafta daha beklesin sonr aisterse gelsin :)
hava sicak olsa icicem hani canim cekicek hava zaten soguk suylada zaten hic aram yoktu simdide aklima gelirse zorla siseyi odada tutoyrum dusun bardak koymuyorum cunku kedim kafasini sokuyo icine siseyi dikip iciyorum ama tabi iki gudne bir sise ancak zorlucam kendimi icmem alzim biliyorum pembe ayakkabi ekledim cicilere bak ne siirin :)
selam kizlar nasilsiniz
ben cok yoruldum bugun inanin eve geleli yarim sat oldu sabahtan aksama kadar:=))gezdim
belim cok agirdi ama mecbur ,bugun kizimin karne gunuydu ve hediyesi vs,derken ancak ,ama iyi oldu resmen hastane stresini attaltim,
sizler neler yaptiniz umarim doguran olmamistir:=)) ben bugun dohurmasam baska gun dogurmam hahahaha
bozo canim cok cok tesekkur ederim,
hosbulduk guzel insan,
ay yolu acik olsun Allahim zamanli dogum versin kadin caz o haliyle yola dustu insallah ehrsey guzel gecer amin,
aynen iyi uyurum vallahi baya gezdim:=))
soguk burasi yorgan ortuyorum yarin sozde yagmur yok gece yagacak sozde ins,,
evet ufacik ayakkabilar naisl giyiceklerse bu ayakkabilari minicik ayakalr ya tuhaf geliyo ama alisveris merkezinde ufacik bebekelr goirdum allahim ne sirinelr benim bebegimde ufacik olcak dedim zaten kasiyer adam bana tuhaf tuhaf bakiyodu elbiseleri gordukce kiz oldugunu anladi adam karnima bakti :)
nevin canim nasilsiniz
uamrim agrin yoktur,bu gidisle ben doguracam bacim hemde yollarda ahhaa:=))aman ya kac zamandir hasane ev gelen giden ziyarete derken bunalmsitim iy oldu,
bozo canim cok cok tesekkur ederim,
hosbulduk guzel insan,
ay yolu acik olsun Allahim zamanli dogum versin kadin caz o haliyle yola dustu insallah ehrsey guzel gecer amin,
aynen iyi uyurum vallahi baya gezdim:=))
soguk burasi yorgan ortuyorum yarin sozde yagmur yok gece yagacak sozde ins,,
bozo canim inanki haklisin,
burasi 37derece idi bikmistim vallahia slinda bu duruma uzuluyorum ama hamileligim icin cok iyi,
tr,daha sicak olacakmsi:=(( haberler dedi ist da bir yagmur bir gunes olacakmsi:=)) haberler oyle demisti,
alman kanallarim var tr,kanalim yok kizin almancasi icin istemedim,
aman dikkat, sicaklar gelyiormus,,
esim yine pokere gitti cuma bu gun pioker derken iki arkadasi abisi oynuyo her hafta bir evde onumuzdeki hafta bizdeler aralarinda ufak paralar donuyo ama ne kazansa yarisini bana veriyo makyaj malzemesi al diye kaybedersede cok para oynamiyo zaten bu maksatla birlesik sohbet ediyolar tek sosyal yanida bu birde arada golf onalrida yapsin ne yapiyim :)