2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben tr kanali izlemiyorum ing kanalda izlemiyorum dvd izliyuorum ingilizce her aksam televizyonalri bombos bunalrin tr olarakta youtube ask i memnuyu bastan aldim izliyorum ama 60.bolume geldim alsinda izlemiyorum ciyorum evde ses olsun diye :)

saadet canim bende atlet giymeyi sevmiyorumdelikafadulden
hayatta giymem ne olursa olsundelikafadulden
ayy aynen yorgunluk nasil atacam bende bilmyiorum:=))

benim hic hayatimda atletim olmadiki onuda giymem allahtan don giyiyorum
corapta sevmem yanliz ayakkabi vurmasin diye giyerim evde hep yalin ayak bu evelrde halida yok sip sip yuruyorum valla :)

aaaa ne mutlu hihoyyytbana tam 49diyor ticker im
ayy geri sayim basladi ne mutlu oldum:=)) sayi daha kolay hafta saymak cok agrima gidiyor

kismet hava atmak gibi olmasin ama benim tickerimada bak istersen senden onceyim galiba gerci bunda sevinecek ne varsa once gidicem yirtinmaya :)

saadet sen mutluysan elleme gitsin hafta da birgun zaten,
allahtan oyle gece alsikanligi yok,buda onun icin hoby gibi birsey,
valalhi bende atlet sevmem corap giyerim,

saadet masallahhh canim sen benden ondesin onu biliyorum
ama snein tickerinden anlamyiorum yalnis duruyor mu yoksa ben mi anlamiyorum

saadet sen mutluysan elleme gitsin hafta da birgun zaten,
allahtan oyle gece alsikanligi yok,buda onun icin hoby gibi birsey,
valalhi bende atlet sevmem corap giyerim,

disari gitmesindense abisi falanda olucna ellemiyorum bir hafta abisindeler bir hafta arkadas bir hafta bizde onalr gelince ben odama geciyorum gormuyorum bile hic birini gece 3 gibide dagiliyorlar oyle cok parasinada oynamiyor aman gitsin stres atsin :) hem kazanirsa bende mutlu oluyorum yarisi benim oluyo :)

sevsevil canim iyi aksamlar ay
nasilsinsiniz kac zamandir ilk kez gordum umarim iyisinizdir,daha evvel denk gelemedik geldiysekte ben gormedim:=))

saadet masallahhh canim sen benden ondesin onu biliyorum
ama snein tickerinden anlamyiorum yalnis duruyor mu yoksa ben mi anlamiyorum

kismet benim tickerim benim gibi ters elelr gider mersine ben giderim tersine gibi yanlizca kalan haftayi soyluyo kac haftalik oldugumu degil yani su an 5 haftam falan kaldi :)

valla kizlar aslinda naisl cikicagini dusununce icerde klamasi daha kolay kalsin sorun yok benim icin soyle 2 sene falan cesaretimi toplayinca gelir :)

yarinda benimkisi ben turku bar gidecez:=)) eglenirr stres atariz:=))
kafa dengi dostlarda var saolsunlar iyi oluyor benim icin cok onemli aslinda annemin vefatinda boyle esim destek olmasaydi atlatamzdim aslinda atlamsida deilim ama mecburum unutmaya en azindan doguma kadar,kiz arkadasim dediki aa annen vefat edeeli iki ay dolmadi ama cahil insan ben hamileyim niye hatirlatip uzuyorsun beni sanki ben gobek atiyorum ben dinliyorum huzunleniyorum hic yoktan aglamk istersemde esimin omzunda aglyiorum,ay oyle moralim sifir oldu ama azginin payinida aldi,
bazen dusunuyorum millet cok acayip,bende cok sinirlendim bugun ama gecti cahilen ugrasmak laf anlatmak zor,birde Allah sen ve arkadaslardan razi olsun sizin sayenizde dusunmuyorum unutuyorum olaylari,iste burasi benim ailem,,,

saadet masallah canimm,,,

bozo cugum canim sen sezeryanlanmi oalcaksin?
aman olsun saglikli olunda sezeryan ve erken olsun sorun yok,
sezeryan tarihi bellimi allah in izniyle nezaman olacaksin bozo,

kismetcigim uzulme canim sakin git stres at benim yerimede eglen burda turk yok turku bar hayal olsa guzel olurdu ya giderdim esimle degisiklik olurdu bana sen sanslisin bu yonden git dagit kafani :)

saadet masallah canimm,,,

bozo cugum canim sen sezeryanlanmi oalcaksin?
aman olsun saglikli olunda sezeryan ve erken olsun sorun yok,
sezeryan tarihi bellimi allah in izniyle nezaman olacaksin bozo,

haftaya söyler heralde tarihi
sezeryan olucam

bu arada ben hamilelige isinmaya basladim herkes cok iyi davraniyo bu gun tuvalet yikaniyodu kapali out of order di ben gittim adam bana gulumsedi kapiyi acti normalde acmaz hamile olunca cok ozel oldum vlalla tam isinmaya basladim sure bitti 9 ay bitti gitti :)

saadet canim vallahi bende sikiliyordum hamilelikten simdikte uzuluyorum dogum yaklasti diye:=))hahaha

sacim daginiksa bahanem var hamileyim yorulursama cikirsam tuvaletim gelirse bahanem var hamileyim insanalrda guluuk karnima bakiyorlar sevdim tam alistim sure bitti neyse sonra bebegi kullanirim buyuyene kadar yine idare ederiz :)

bozo canim Allahim zamanli nasip eylesin,insallah haftaya ogrenirsin,
bozde guzel haberleirni verirsin,
benimde persembe randevum bakalim ne olacak:=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…