2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saadet dogru soyluyorsun=)) vallahi ay guldum dogum yaptindada herkez gormek ister:=))

aynne gidecem vallahi banane cevremdeki ler benim psikolojimi tasimiyor hem hamileyim hem sarsildim kimene varsin konussunlar,o kadar,
en guzel eglence yeri almanyada nrw eyaletinde köln vs,munihte fazla yok ama yinede var ahh genclik ahh eskiden ne cok giderdim kocacimla:=)) yaslandim mine hahahha

ben istanbulda kardeimile bulusuyim nasil eglencem bak reina rakkas gezicez valla cok gece sevmem ama 9 aydirda gitmiyorum kardesim giderdi ben onu idare ederdim anneme karsi simdi ikimiz cikariz 15 gun gezicem her yeri :) gerci sonrada kaynanam bakar burda eismle giderim ama turku yeri f alan yok burda bar her yer bar bir sokakta 4 bar var adamalr iciyo iciyo sarhos olmuyo :)

kizlar ben kaciyorum simdilik
öptm iyi geceler insallah hepiniz guzel uyursunuz,
rabbim guzel uykular versin sancisiz agrisiz kabussuz bir gece gecirin rahat rahat uyuyun ins,,,
sevgilerimle esen kalin yorgunum azicik uzacanam :=))ins uyurum,,

saadet canim insallah allahim o gunleri saglikla verir,
ve kardesinle guzel guzel gezersin tum stresslerini unutursun amin
yabancilar burdada cok iciyorlar ama sarhos bile olmuyorlar,,aynen :=) nasil iciyorlarsa:=))

saadet canim insallah allahim o gunleri saglikla verir,
ve kardesinle guzel guzel gezersin tum stresslerini unutursun amin
yabancilar burdada cok iciyorlar ama sarhos bile olmuyorlar,,aynen :=) nasil iciyorlarsa:=))

bende bir anlasam gerci benim esim irlanda kokenli yani irlandalid ersen insanalrdan tek kelime duyarsin icerler kafalari hos adamalrin derler 10 bira iciyor nasil bilmiyorum tel oturusta ama gayette normal hatta daha sirin oluyo sariliyo sariliyo opuyo beni ben 1 taneden baska icemem ikincide gumlerim :) hele kaidnalri esim diyorki eski kiz arkadasi icin her hafta cikardi disari sokaktan toplardim yani kiz on tane icse 150 euro bana diyoki sen cok ekonomik kaidnsin :)

ben varımmm

kızım 9 da uyudu babasıda uykuda bende 10 kg taze fasülye almıştım onları ayıkladım kavurup soğutup poşetliyorum :)) yap yap bitmek bilmedi :hulya:

merhaba canim masallah beceriklisin annemde yapar koyar buzluga malum burda sebze yok alipta koyamam siz sanslisiniz :)burda her sey donmus sebze ..

orda niye sebze yok canım ? yetiştirilmiyormu,
ben çok severim kışa hazırlık yapmayı, her türlü sebzemi alır stoklarım, turşu reçel vs. bunlarıda hazırlarım kaydirigubbakcemile2

bu arada biz yarın bebeğin parkyatağını arabasını ana kucağını, elektrikli pompamı, bebek şekeri malzemelerimi alıcaz kısmetse, güzel ve yorucu bir gün olacak :)) şekerleri hazır etmem lazım. senin şekerler ulaştımı sana

orda niye sebze yok canım ? yetiştirilmiyormu,
ben çok severim kışa hazırlık yapmayı, her türlü sebzemi alır stoklarım, turşu reçel vs. bunlarıda hazırlarım kaydirigubbakcemile2

canim hava burda soguk yani yaz cok olmadigi icin sebze turkiye kadar bil ve ucuz degil yani kiraz ufacik tabakta 4 euro gecen seftali aldim tad tuzu yok igrencti karpuz benbeyaz 4 euro dilimle satiliyo biber falan oakette 5 adet ispanyadan yakin sicak ulkelerden ithal yani burasi yemyesil falan ama sebze cok pahali mevsimi az oldugu icin taze cilek var sadece ciftciler yetistiriyo kapinin onunde satiuyo 3 ay falan ama kutuda ufacik 5 euro yani al buzluga at falanlik degil turkiyede bol ve ucuz heleki yaz burasi o yonden cok kotu odnmus sebze yiyo herkes superfresh falan yada ithal ufacik ufacik paketelrde aliniyo :)
burda ne ucuz et ucuz cok ucuz kozmetik baznede kiyafet ucuz ama gida meyve sebze facia :)

yok nerdeee seke rfalan para hala kayip garanti bende yok diyo burdaki banka para gitti diyo cozmeye calisiyorlar birde garanti aramis bu gun is bakasina gelmis para bize havale edicekler demis ne alaka is bankasi hic bir yazismada gecmiyo is bankasi ile gorusuyoruz bizde para mara yok diyo burdaki banka parayi bulunca geri alicak ama para nerde kimse bilmiyo iyiki trilyon milyar degil :)

ay senin şeker paranın başına gelmeyen kalmadı canım yaa,
en iyisi banka parayı bulunca paranızı geri alın başka bi yerden sipariş edin, olmadı modeli söyle ben sana dhl ile yollayım

ay senin şeker paranın başına gelmeyen kalmadı canım yaa,
en iyisi banka parayı bulunca paranızı geri alın başka bi yerden sipariş edin, olmadı modeli söyle ben sana dhl ile yollayım

at devede degil yani ama kayip sinir oldugum iki banka naisl bilmez biri godneren biri alan ikiside bulamiyo simdi bide is bankasi cikti ne alakaysa anlamaidmki sinri oldum inat ettim ugrasiyorum sekerciye cattim en son o numara yanlis falan olmasin diye yok diyo swift numarasi yani heryerde garanti banaksi diyo birde is banaksi cikti ortaya anlamadimki buluyim parayi western union ile gondericem ..

iş bankası nerden girdi olaya hayret valla, ben bile anlamadım bankacı olarak sempatiksalakcinni

fasülyelerim bitti soğusunda yerleştireyim, saadetcim orda etn kilosu kaç eur

bende anlamadim is bankasi ne alaka gerci is banaksida bizdede yok demis kafam duman oldu garanti yok diyo is banaksinda diyo oda yok diyo burdkai gitti diyo para kayip net olarak canim 1 kg kiyma 3-4 euro buftek 4 parca buyuk 3-4 euro falan yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…