2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Pembe'cim ben iki kez alttan muayene oldum. İlkinde ben de çok kötü bi deneyim yaşadım. Doktor da çok sert bi kadındı. Zaten yanma, ilişkide ağrı sızı şikayetiyle gitmiştim. Beni iyice fena yapmıştı. İkincisi ise bebişin kalbini duymak içindi. Doktor çok iyi, zaten şuanki doktorumuz. Bizi takip ediyor. Ama rahim içerisinde kanama gördü başka bişey söylenmedi. Acaba çıkmadı mı, smear özel bi kontrolmü??

cnm bı aletle rahım agzını acıyo bakıyo ve kultur alıyo onun sonucu da 15 gunde cıkıyo

bende ıltıhap cıktı

smear testı rahım agzı kanser tarama testı demek her bayanın her yıl yaptırması gereken bır testmıs

Oyyy çok zor bişey gibime geldi. Şu kadınların çektiği yaaa, off senağlama

Oyyy çok zor bişey gibime geldi. Şu kadınların çektiği yaaa, off senağlama

Canım semar hiç zor birşey değil ki senin akıntını alıyo rahim ağzından. Kulak çubuğu gibi ucu pamuklu bir çubuk dokunduruyor hisetmiyosun bile. Ben 3 kez falan yaptırmışımdır en az.:1hug:

off kızlar yara hakkaten zor , Allah şifa versin ,bebişten sonra hemen yaktırın ve kurtulun ....
başkada bir yolu yok malesef...
ama doktora dikkate edın uzman olsun lütfen....tamamen yaksın yanii...
benimkide kocaman bir yaraydı....
akıntı felaketti resmen löp diye düşüyordu ....:))
en kötüsüde ilişkide çekilen acıydı...
inşallah sizinkilerde fitillerle hafifler kızlar..

bu arada bende yarın doktora gıdeceğim...
inş. herşey yolundadır.

cnm zor bır sey degıldır ama hem dr hem ben zıhnen rahat olmadgm ıcın(((( kasıldım

2 gun bacaklarımın agrısından topallayarak yurudum

ve o aletı hıssedınce cnm yandı belkı de ben nazlıyımdır(((((((((((((((((((((((((((((

Doktorun dan kaynaklanıyodur bence :) haldırsss diye soktuysa spekulumu.

sevcancım aynen oyle masaya yattım daha ben nasıl alttan bakıtacagm derken

spekulumu bı soktu bı taraftan da benı ugrastırma son 2 hastam var ogle tatılı geldı dıyo

delı kadın(((((((((

o masada hem soyledıklerı hem davransı oldurdu benı

üzücü bi durum cnm. Bazı doktorlar anlaşıysız gerçekten.

Doktorun dan kaynaklanıyodur bence :) haldırsss diye soktuysa spekulumu.

Amanın anammm:roflol: Benim ilk alttan muayenemi bi kadın aynen dediğin gibi yapmıştı. Nasıl bağırmıştım. O da bana bağırdı manyak karı. Bu dediğim birinci sınıf özel hastane. Zaten sonradan o kadından memnun kalmayan çok kişi duydum. Doktorun da hayırlısını versin Rabbimsengözlerimebaksanab

Lili başağrıların nasıl, ben de çok çekiyorum. Bugün eşimin doğumgünü ona hediye seçeyeim, pasta alayım derken soğukta kaldım şimdi fena ağrıyor...

ağrıyor melekciğim yaaa gözlerim açılmıyo bide yürüyüp adım attıkça zonkluyo resmen.
patetes dilimleyip koydum alnıma :))))))))))))))))))
biraz iyi geldi.
şimdi hap falan içemiyoruzya...
napalım haricen kocakarı ilaçlarına talim :)))))))))

kızlar başağrılarınız için eczanede MIGREN THERAPY adında mentollü jel bantlar var.ben onlardan aldım serinletip ferahlatıyor,geçen gece benim çok tutmuştu işe yaradı..ben migren hastasıyım bana parol,minoset hak getire..daha önce hep ağır ilaçlar aldığımdan işe yaramıyor.deneyin derimm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…