2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlarrr bebişinizin hangi tarafta olduğunu hissediyomusunuz benim özelliklede acıkınca sağ tarafımda sürekli aynı yerim hafif bi şeklde sancıyoo sizdede varmı böle bi durum

Ohh yaaa işte bu sonucu bekliyordum, iş yapıyordum. Ara verip döndüm siteye. Rabbim kıymasın yavrularımıza. Gözümüz aydın Pembem. Kendine çok dikkat ediceksin bak. Çok şükürr:CüvCüv:

mrb arkadaşlar
bi zamanlar bende bu topikteydim
yazılanları okudum maşşallah yaklaşık 3. aylar bitio
Rabbim melekleriniz korusun inş.
benim bebeğim gelişemedi .7. haftada kanamaların başladı
8. haftada kürtaj oldum
Rabbim sizlere yaşatmasın
şükür ki çabuk toparlandık
sizinkiler bi doğsun yetişirim bende arkanızdan inş.

CANIM, çok üzüldüm ....herşeyde vardır bi hayır....
kendini toparlayabilmene ayrıca sevindim...çünkü hakikaten coık zor bi durum yaşamışsın.
Allahım bir daha yaşatmasın
inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına alırsın.

Canım Allah bi daha yaşatmasın, sen de nasılsa sağlıkla anne olacaksan buna inanman yeterli. Moral gebe kalmada en etkili şey. Allah yardımcımız olsun...

cnm Allah hayrlı gebelıkler verır ıns..

dualarmz senınle

cnm ıkılı test devlette yapılıyo mu

ozelde ucretlıymıs herald
cnm valla devlette yapılıyormu bilmiyorum bizde ücretli yaptırdık
selam kızlarrr bebişinizin hangi tarafta olduğunu hissediyomusunuz benim özelliklede acıkınca sağ tarafımda sürekli aynı yerim hafif bi şeklde sancıyoo sizdede varmı böle bi durum
bitterim benimde sürekli ince ince sancılarım oluyo ama bi sağdan bi soldan yani tek taraftan değil
Ohh yaaa işte bu sonucu bekliyordum, iş yapıyordum. Ara verip döndüm siteye. Rabbim kıymasın yavrularımıza. Gözümüz aydın Pembem. Kendine çok dikkat ediceksin bak. Çok şükürr:CüvCüv:
melekcim hayırdır ne olmuştu şekerime ben kaçırmışım çok kalamıyorum da nette

cnm arkadaşım çok geçmiş olsun
herşeyde bir hayır vardır sakın canını sıkma olurmu
bize yetişirsin tabii yeterki moralini yüksek tut
teyzemde benimle aynı zamanda hamileydi
iki hafta önce dr gitti bebeğin kalp atışları durmuş
aldılar bebeği rabbim kimseye zor günler yaşatmasın inş:Saruboceq:

İnşallah canım Allah gönlüne göre versin en kısa zamanda

melekcım esın ıyılestı mı

Evet canım çok şükür atlattık, trigliseriti fırlamış. Perhiz verdi. Eti kes, kızartma, yağlı falan yasak dedi. Kilo ver dedi ve spor yap dedi. Bunları yapması mucize gibi bişey. Bankada çalıştığı içişn geç geliyor. Hep oturuyor. Benle beraber aşeriyor, hatta benden fazladelikafadulden Benle beraber kilo alıyor:roflol: Ama iyi yine de. Teşekkür ediyorum pembişim:CüvCüv:

geçmişolsun melekcim:teselli:

cnm cokkkk sevndm

ya benım kocişte benım gbı doymuyrm dıyo ya

benım içimde kurtcuk var sende ne var dıyorm?

:) komıkkkk

Ben hissediyorum canım sol tarafımda dr da doğruladı bende de batmalar oluyor.

canım geçmiş olsun.Allahım birdaha yaşatmasın ben de yaşadım aynı acıyı geçensene.Şimdi çok şükür tekrar hamileyim.İlk 3 ayda olan düşükler genetik bozukluktan kaynaklanıyor bebek sakat olacağı için vücut atıyor bebeği.Buda aslında Allahın bir mucizesi üzülme canım senin de en kısa zamanda olacak bebişin:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…