2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bizdede yasak yok ama benim eşimde bişey olur korkusuyla uzak duruyor,bu sıralar pek bi kardeşçe durumlarındayız:)))

aynen benmkide aynı cnm ama ben bu durumdan rahatsızım valla.tamam bende şaunda bşişey yapmakl istemiyorum ama beni biraz özlediğini falan belli etmiyo adam ya.bazı arkadaşlar gözü falan döndü diyo ya bizde yok valla öyle bi durum.Allahın odunu nolcakalsanaalsanasmile

:roflol:bizde birbirimize birader falan diye hitap etmeye başladık.Eşim birkaçgüne kadar iyileşir kendimi gerdeğe girecekmiş gibi gergin hissediyorum

:roflol: :roflol: :roflol:
Kız sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün.Ne laflar var sizde yaw

bizim birazda 1,5 yıl yok yumurtlama günü,yok günaşırı ,hergün ilişki,çatlatma iğnesinden sonra saatle ilişki derken epey helak olduk galiba..ya bişey olursa korkusuda eklenince kardeşce uyumak farz oluyor...:))

bence birazda içinden gelicek insanın ya. yapmasanda arzuladığına dair bişey yapr yani.bzimki yavaş biraz galiba bu konuda

Ay canım yaa kusura bakma, bunları bilmeden yazınca. Rabbim size bağışlasın kuzuyu. Afferin babaya

anammm neler olmuş burdaaadelikafaduldendelikafadulden
benim herif benden beter hasta bende o iyi olsunda diye bakıom bakıom bakıom bi türlü iyi olmuyo

melekçim zaten öncesindede güzel şeyler yazmışssın canım benim amin hepimizinkini bağışlasın...geç oldu ama kavuştuk çok şükür...çok daha uzun yıllar uğraşanlar var bizimki yanlarında hiç kalır..Allahım isteyen herkese nasip etsin...

canım dert etme keyfini çıkar bence :teytey:

yok tatlım ya ne dert etcem.ama böyle diyen arkadaşlar olunca ne yalan söylym valla istiyorum bizmkide böyle olsun.ya tamam bende donu elinde gezen bi kadın değilim düşkün dedğilimdir fazla.ama yinede arzu edildiğini bilemek güzl bişey.sleppy nin bahsettiği yollardan bizde geçtik çok uğraştık belkide oda yorulmuştur.ama aynı şeyleri bende yaşadım onunla dimi amabilmiyorumkismile

Niye kız şeker, eşin de benimki gibi kilolu musırnaşık şey

kızlar süpersiniz yaa kaydirigubbakcemile3 muhabbet koyu bayağı allah bozmasın.bizim ki yalvarma aşamasında mahvoldu artık hergün soruyo bugün de mi yok diekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

merhaba bayanlar
ben de gecen sene bu günlerde sizin yaşadıklarınızı yaşıyordum deyip nostalji yapacaktım ama sizin muhabbetfarklı yerlere uzamış (bizde hiç ilişki yasağı olmamıştı :))

Kızlar doğumu nasıl istıyorsunuz
normal-sezeryan -epüdural normal-sezeryan

ben şu anda epidural normal doğumu araştırıyorum....şu ünlüler hep normal doğuruyor ya hepsi epidural yapıyolar....

Niye kız şeker, eşin de benimki gibi kilolu musırnaşık şey

yok canım ya:roflol: o benden daha fitsositososito
Benim bi yerim ağrıdığında onunki daha fazla ağrır.Benim şekerleme yaparsam o 2 kat yapar e düşün artık:roflol: :roflol:

merhaba bayanlar
ben de gecen sene bu günlerde sizin yaşadıklarınızı yaşıyordum deyip nostalji yapacaktım ama sizin muhabbetfarklı yerlere uzamış (bizde hiç ilişki yasağı olmamıştı :))

ne gzül ya inş. bizde seneye bu zamanlar sizin gibi yemi anne adaylarına yazarız(amin):Saruboceq:

Kızlar doğumu nasıl istıyorsunuz
normal-sezeryan -epüdural normal-sezeryan

ben şu anda epidural normal doğumu araştırıyorum....şu ünlüler hep normal doğuruyor ya hepsi epidural yapıyolar....

canım ben sezeryan düşünüyorum epidural mı genel anestezi mi olsun karar veremiyorum:uhm:

ben bi sağlık gerekçesi olmadığı halde normal doğum istiyorum umarım öyle olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…