bizdede yasak yok ama benim eşimde bişey olur korkusuyla uzak duruyor,bu sıralar pek bi kardeşçe durumlarındayız:)))
:roflol:bizde birbirimize birader falan diye hitap etmeye başladık.Eşim birkaçgüne kadar iyileşir kendimi gerdeğe girecekmiş gibi gergin hissediyorum
:roflol:bizde birbirimize birader falan diye hitap etmeye başladık.Eşim birkaçgüne kadar iyileşir kendimi gerdeğe girecekmiş gibi gergin hissediyorum
bizdede yasak yok ama benim eşimde bişey olur korkusuyla uzak duruyor,bu sıralar pek bi kardeşçe durumlarındayız:)))
bizim birazda 1,5 yıl yok yumurtlama günü,yok günaşırı ,hergün ilişki,çatlatma iğnesinden sonra saatle ilişki derken epey helak olduk galiba..ya bişey olursa korkusuda eklenince kardeşce uyumak farz oluyor...:))
bence birazda içinden gelicek insanın ya. yapmasanda arzuladığına dair bişey yapr yani.bzimki yavaş biraz galiba bu konuda
canım dert etme keyfini çıkar bence :teytey:
delikafadulden delikafadulden delikafadulden :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Alemsin sende..:roflol:Bizede koymuştu ama 8.haftada sordum yasağı kaldırdı ama benim bünyem biraz hassas :kedi: Eşimde yarı hamile sayıldığı için:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Niye kız şeker, eşin de benimki gibi kilolu musırnaşık şey
merhaba bayanlar
ben de gecen sene bu günlerde sizin yaşadıklarınızı yaşıyordum deyip nostalji yapacaktım ama sizin muhabbetfarklı yerlere uzamış (bizde hiç ilişki yasağı olmamıştı :))
Kızlar doğumu nasıl istıyorsunuz
normal-sezeryan -epüdural normal-sezeryan
ben şu anda epidural normal doğumu araştırıyorum....şu ünlüler hep normal doğuruyor ya hepsi epidural yapıyolar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?