2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sağol boncuğum. teşekkür ederim. Şeker pembe de protein kaçağı varmış, telaşlanmış ama şükür bişey çıkmamış. Onun da iyi olmasına sevindik:CüvCüv:

iyi bari cnm bende sevindim
herşeyin başı sağlık
rabbim cümlemize sağlık versin inş....:Saruboceq:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Benim de eşim çok fena grip oldu.Dün dr ilişki yasağımızı kaldırdı bu sefer de eşim grip oldu adamcağız kafayı oynatmak üzere:))

canım çok geçmiş olsun moralini yüksek tut iyi şeyler düşün...

Benim de eşim çok fena grip oldu.Dün dr ilişki yasağımızı kaldırdı bu sefer de eşim grip oldu adamcağız kafayı oynatmak üzere:))

delikafaduldendelikafadulden
Ya kızlar ben de bişii paylaşıcam, doktor bize de yasak koymuştu 6. haftada. Biz o yasağı deldik maalesef yaa. Doktora soramıyorum ben yaa. son iki kontrolümde eşim de geliyor. Eşek babamız hem suçlu hem güçlü:kedi::kedi:

Tutamıyor bu erkekler kendilerini ya ne biçim hormonları varsa anlamadım gitti.

yazık adama yahu kaydirigubbakcemile3 bizde de yasak var bakalım yarın kaldıracakmı yasağı doktorumuz bizimkinin iyice gözü döndü valla :roflol:

Melekciğim kanama felan olmadıysa sorun yok canım. bize de söylemişti kaçıncı haftaydı bilmiyorum başlarda felan biraz yakınlaşma olmuştu hemen pembe renkte akıntı gelmişti korkudan hemen dr aradım kızdıklava: ilişki yasak demiştim size sürtünme bile yok demezmi gülermisin ağlarmısın sonra merak etme kırmızıya dönüşmezse sorun yok dedi Allahtan sonra sorun olmadı.:1rolleyes:

bizdede yasak yok ama benim eşimde bişey olur korkusuyla uzak duruyor,bu sıralar pek bi kardeşçe durumlarındayız:)))

delikafadulden delikafadulden delikafadulden :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Alemsin sende..:roflol:Bizede koymuştu ama 8.haftada sordum yasağı kaldırdı ama benim bünyem biraz hassas :kedi: Eşimde yarı hamile sayıldığı için:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

bizdede yasak yok ama benim eşimde bişey olur korkusuyla uzak duruyor,bu sıralar pek bi kardeşçe durumlarındayız:)))

:roflol:bizde birbirimize birader falan diye hitap etmeye başladık.Eşim birkaçgüne kadar iyileşir kendimi gerdeğe girecekmiş gibi gergin hissediyorum

:roflol::roflol::roflol: akşam akşam iyi güldüm kızlar Allah ta sizi güldürsün emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…