Sağol boncuğum. teşekkür ederim. Şeker pembe de protein kaçağı varmış, telaşlanmış ama şükür bişey çıkmamış. Onun da iyi olmasına sevindik:CüvCüv:
canım geçmiş olsun.Allahım birdaha yaşatmasın ben de yaşadım aynı acıyı geçensene.Şimdi çok şükür tekrar hamileyim.ılk 3 ayda olan düşükler genetik bozukluktan kaynaklanıyor bebek sakat olacağı için vücut atıyor bebeği.Buda aslında Allahın bir mucizesi üzülme canım senin de en kısa zamanda olacak bebişin:Saruboceq:
herkese merhaba kızlar şimdi geldik herkesin ii dilerkleri için teşekkğür ederiz drlar sıkı bi diet dediler
ne gerekiosa yapacağım birsürü şeler yat bol bol dediler tuz hiç yemicez bol su iççez hergün kırmızı et yicez fln fln yarın kendi drumuzada gitcez sabaha kadar hiç uyumadık inanın sürekli elişm karnımda uyandım allahım meleğimi bana bağışlasın kimselerede bölesi sıkıntılar yaşatmasın
Benim de eşim çok fena grip oldu.Dün dr ilişki yasağımızı kaldırdı bu sefer de eşim grip oldu adamcağız kafayı oynatmak üzere:))
delikafaduldendelikafadulden
Ya kızlar ben de bişii paylaşıcam, doktor bize de yasak koymuştu 6. haftada. Biz o yasağı deldik maalesef yaa. Doktora soramıyorum ben yaa. son iki kontrolümde eşim de geliyor. Eşek babamız hem suçlu hem güçlü:kedi::kedi:
Benim de eşim çok fena grip oldu.Dün dr ilişki yasağımızı kaldırdı bu sefer de eşim grip oldu adamcağız kafayı oynatmak üzere:))
Tutamıyor bu erkekler kendilerini ya ne biçim hormonları varsa anlamadım gitti.
yazık adama yahu kaydirigubbakcemile3 bizde de yasak var bakalım yarın kaldıracakmı yasağı doktorumuz bizimkinin iyice gözü döndü valla :roflol:
Ya kızlar ben de bişii paylaşıcam, doktor bize de yasak koymuştu 6. haftada. Biz o yasağı deldik maalesef yaa. Doktora soramıyorum ben yaa. son iki kontrolümde eşim de geliyor. Eşek babamız hem suçlu hem güçlü:kedi::kedi:
Ya gerçekten annelik hemen hissediliyor sanırım kendi bedenimizde taşıdığımızdan dolayı. Ama erkekler doğumdan sonra kucağına aldığında anlıycak baba olduğunu.
boş ver bırak dönsün birazcık gözleri önceden yaptıklarına saysınlar:dance:
bizdede yasak yok ama benim eşimde bişey olur korkusuyla uzak duruyor,bu sıralar pek bi kardeşçe durumlarındayız:)))
bizdede yasak yok ama benim eşimde bişey olur korkusuyla uzak duruyor,bu sıralar pek bi kardeşçe durumlarındayız:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?