2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim eşim bebek olacak diye çok mutlu ama ilişki konusunda çoookkk mutsuz şimdi dr yasak dedi diyor sonra karnın büyüycek sen olmaz diyeceksin diyor sonrada çocuk doğacak 40gün öyle sonrada ağlayıp duracak yarım kalacak diye çok üzülüyor

Canım siz de bebeği hemen bulamayanlardansınız anladığım kadarıyla, bu süreç erkekleri çok daha farklı etkiliyor. Toplumda hep erkeklikleri ile övünen kalas gibi adamlar olduğu için gurur meselesi yapanlar olabiliyor. Tabii ki hiç alakası yok erkeklik dürüstlük mertlik bana göre ama oluyor işte. Bazen anlayış yine ve herşeye rağmen bize düşüyor. Unutma erkekler derin düşünen insanlar değil. Onlara en direkten söyliceksin, eğer ilgi bekliyorsan bunu onla konuş. Bişey değişmediğini, yine karı koca olduğunuzu, daha çok genç olduğunuzu ve geçici bi süre yavruş için böyle olması gerektiğini falan söyle. Ama artık istenmediğini düşünmenin seni üzdüğünü de muhakkak söyle. Ne düşünüyorsan sektirmeden direk söyliceksin bu erkeklere işte. Bunlar böyle kızlar :enbuyukkk:

Kızlar doğumu nasıl istıyorsunuz
normal-sezeryan -epüdural normal-sezeryan

ben şu anda epidural normal doğumu araştırıyorum....şu ünlüler hep normal doğuruyor ya hepsi epidural yapıyolar....

Allah nasip ederse normal doğum istiyorum.Ama tabi herşey son anlarda kesinleşiyor.Allah hayırlısını nasip etsin

gulmekten oldum:))))

Rabbım hep guldurur ıns

Esım de hamıle kalmak ıcın gun asırı ılıskı ıcın bıraz sıkılmıstı

sımdı bana takılıyo onceden banaher gun hergun tecavuz edıyrdun sımdı ısın bıttı yaklasmıyrsun

dıyoooooooo:)))

melekcm evet cidden çok zor ve yorucu bi süreçen sonra yavruma kavuştum önerilerin için çok sağol ama bende bu konuda biraz çekingenim galiba utanıyorum ya diyemem ben ona bunları.hatta bazen ben bişey istediğimde bile ön adım atamıyorum.buzamana kadar hep eşim adım attığında yaşadık bişeyler.utangacım bu konuda işte aslında yapığım doğru değil biliyorum ama napıyım işte böyle yanibilmiyorumkismile

aynen katılıyorum canım sana.Bizde 9 sene bekledik bebek için gerçekten kakoca ilişkisini çok etkiliyor

evet canım ya bana da eşim sen beni kullanıyorsun sadece yumurtlama günlerinde yaklaşıyorsun bana demişti.Sonrasında toparladım ama kendimi

caycay76 bizde bu espiri çok yapıldı demek tek biz değilmişiz.her ay adamın eline takvim veriyodum ben artık:)

Kız bana bak şimdi saçını başını yolucam seninsırnaşık şey Nikahlı kocan o senin, adım atamıyorum falan. Sen sırnaşmazsan adam ne bilsin senin istediğini ama engelden dolayı durduğunu falan. İyice söyletme işte. Kızlar şaka maka bu Türk kadınının en büyük yanlışı. Hep çekingen ve tutuk, sanki günah işlermiş gibi bi tutum. Evet yavrular için sabredicekler ama en azından dilde adamların gururunu okşayacak bi laf etmekten ne çıkar. Erkek bunlar, ilgisiz bırakmaya gelmez ona göre. Bak daha gençken düzelt bunları, açıldın açıldın. Yoksa hayat boyu susarsın:roflol::roflol:

valla yol çekinmehihoyyythihoyyyt.başka türlü adam olıycam ben yoksa.dur bakayım gaza geldim biraz diyim ben bugün bişey onaopuyorumnanaktan

delikafaduldendelikafadulden:roflol:

meleğe çok katılıyorum ilişkide kadının rolü bencede çok önemli ve bunu eşler hissedince çok farklı oluyor...

kızlar kızlar yüreğim sızlar geçecek bu günler bizde eşlerimizde rahat edececek inşallah..
veeee iyi akşamlar iyi hafta sonları diliyorum hepinize, kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.
benim yarın 2 li testim olucak dua edin bana kızlar..

evet haklsınız kızlar ama biraz ikili ilşkimizde becil davranıyorum galba hep ondan bekliyorum adım atsın diye.biz küsünce bile adım atmasın 20 gün küs kaldığımızı bilirim keçiyim biraz galiba.damarım tuttumu tutar.eğri oturup doğru konuşmak lazım valla

valla yol çekinmehihoyyythihoyyyt.başka türlü adam olıycam ben yoksa.dur bakayım gaza geldim biraz diyim ben bugün bişey onaopuyorumnanaktan

Anaaaaam bak şimdi, bu sefer kocan da gaza gelir elinden bi kaza çıkarsa yarın bana sayıştırma bak. Dozu iyi ayarla. Adamı kışkırtma:roflol::roflol::roflol:

Allah yardımcın olsun suraycım

aman ha canım.Bu tür şeyler evlilikte büyük yaralara neden olabilir.Dikkatli olmak lazım.
Hem kadın kendini ifade etmesi bilecek hemde eşini açmaya kendini ifade etmeye alıştıracak.ınsanoğlunun yapamayacağı şey yoktur
Hani derler ya ben sevdiğimi ifade edemiyorum böyle bir insanım diye.Hiç inanmam.Bu insanın kendini ve karşısındakini kandırmak için söylediği bir yalandır.ınsan sevdiğini mutlu etmek için herşeyi yapar.
Unutmayın kızlar yuvayı dişi kuş yapar.ıpleri biraz elinizde tutun ayollbayanssulusmile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…