kızlar kızlar yüreğim sızlar geçecek bu günler bizde eşlerimizde rahat edececek inşallah..
veeee iyi akşamlar iyi hafta sonları diliyorum hepinize, kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.
benim yarın 2 li testim olucak dua edin bana kızlar..
aman ha canım.Bu tür şeyler velilikte büyük yaralara neden olabilir.Dikkatli olmak lazım.
Hem kadın kendini ifade etmesi bilecek hemde eşini açmaya kendini ifade etmeye alıştıracak.İnsanoğlunun yapamayacağı şey yoktur
Hani derler ya ben sevdiğimi ifade edemiyorum böyle bir insanım diye.Hiç inanmam.Bu insanın kendini ve karşısındakini kandırmak için söylediği bir yalandır.İnsan sevdiğini mutlu etmek için herşeyi yapar.
Unutmayın kızlar yuvayı dişi kuş yapar.İpleri biraz elinizde tutun ayollbayanssulusmile
adama odun diyorum ama kendi odunluğundan haberim yok valla.ama dediklerinizde çok haklsınız ne diyeyim.adım adımda olsa değişmem lazım.haklısın yuvayı dişi kuş yapar
adama odun diyorum ama kendi odunluğundan haberim yok valla.ama dediklerinizde çok haklsınız ne diyeyim.adım adımda olsa değişmem lazım.haklısın yuvayı dişi kuş yapar
Eferin, yavaş yavaş yola geliyorsun, bak gör herşey çok güzel olacak böyle. Bunlar altın değerinde nasihatlerdi:enbuyukkk::enbuyukkk:
valla kızlar ben konuya farklı bi yorum getireyim
benim koca bişey olur korkusuyla yaklaşamıyor
ama ben peşini bırakmıyorum:kedi:
önceleri ben de senin gibi çok utanırdım canım sonra bir fark ettimki eşim çok sıkılıyor bu işten.Sonra birgün işten geldim güzel bir rakı sofrası kurdum ona giyindim süslendim kapıyı açtığımda adamın gözleri yuvalarından fırladı.Hergün ben işten çıkarken sorar bana ne yiycez diye rakı sofrası kurucam dedimmi anlıyor artık çokkk mutlu oluyor biz nasıl arzulanmak istiyorsak emin ol onlarda istiyor canım
valla kızlar ben konuya farklı bi yorum getireyim
benim koca bişey olur korkusuyla yaklaşamıyor
ama ben peşini bırakmıyorum:kedi:
Ben çıkıyorum güzeller, kendinize çok iyi bakın. Güzel bi haftasonu dilerim. Yarın kontrolümüz var ve cinsiyet öğrenicez nasipse. Heyecanlıyım doğrusu. Rabbim eli ayağı düzgün, sağlıklı evlat versin herkese. Öpüyorum herkesi...
buyurun
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...1as305n-hamileyim-eyvah-libidom-y252ksek.html
Güle güle kızlar yine gelin emi:gitme: :gitme:
Bizimkide gelsede yemeğimizi getirse çok acıktıkcokacimcoook cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?