2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım iyi haberle gel inşallah. Öpüyorum bebişi de seni de olumunekankayizsmile

adama odun diyorum ama kendi odunluğundan haberim yok valla.ama dediklerinizde çok haklsınız ne diyeyim.adım adımda olsa değişmem lazım.haklısın yuvayı dişi kuş yapar

adama odun diyorum ama kendi odunluğundan haberim yok valla.ama dediklerinizde çok haklsınız ne diyeyim.adım adımda olsa değişmem lazım.haklısın yuvayı dişi kuş yapar

Eferin, yavaş yavaş yola geliyorsun, bak gör herşey çok güzel olacak böyle. Bunlar altın değerinde nasihatlerdi:enbuyukkk::enbuyukkk:

valla kızlar ben konuya farklı bi yorum getireyim
benim koca bişey olur korkusuyla yaklaşamıyor
ama ben peşini bırakmıyorum:kedi:

önceleri ben de senin gibi çok utanırdım canım sonra bir fark ettimki eşim çok sıkılıyor bu işten.Sonra birgün işten geldim güzel bir rakı sofrası kurdum ona giyindim süslendim kapıyı açtığımda adamın gözleri yuvalarından fırladı.Hergün ben işten çıkarken sorar bana ne yiycez diye rakı sofrası kurucam dedimmi anlıyor artık çokkk mutlu oluyor biz nasıl arzulanmak istiyorsak emin ol onlarda istiyor canım

Ben çıkıyorum güzeller, kendinize çok iyi bakın. Güzel bi haftasonu dilerim. Yarın kontrolümüz var ve cinsiyet öğrenicez nasipse. Heyecanlıyım doğrusu. Rabbim eli ayağı düzgün, sağlıklı evlat versin herkese. Öpüyorum herkesi...

hadi hayırlı haberlere gelirsin inşallah melekçim ve öğrenirsin bebişin cinsiyetini...

Afferin, işte görmek istediğimiz kadın tipiiii bu:teytey: Kedi gibi olun, sokulun adamlara hadi bakalım maaşallah dişi kuşlara:dance:

Caycay ben de bi sembol bulsam ya, ne iyi fikir kız bu. Düşüneceğimdir bu konuyu. kaydirigubbakcemile5

canım benim ya...Kızlar ben hamile kalmadan önce cinsellik bölümünde bir konu görmüştüm.Yaşasın hamileyim..Eyvah libidom yüksek diye bişeydi herhalde.Eşimede göstermiştim.:roflol: :roflol:
Bende çok öyle olmadı ama bilmiyorum öylemi oluyor acaba sonralarıbilmiyorumkismile

şimdiden gözün aydın canım yaz bize hemen merak ederiz

kızlar ben de çıkıyorum sofrayı hazırlamam lazım.Aman yanlış anlamayın rakı sofrası değil kahvaltı sofrası kurucam

doğrusu eskisi kadar zevk almıyorum bende ama olsun
zaten son 1.5 2 ay yasak olcak sonra 40 gün lohusalık
kendini toplaman filan 3 ayı bulcak o zaman yazık adamlara şimdiden yasak koymayalım bence
bide ben şunu duydum ne kadar doğru bilemem ama düzenli ilişki normal doğumu kolaylaştırıyormuş
aslında mantıklı:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…