2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy bu topik nasıl böyle koşa koşa ilerliyor yahu.
oku oku anca gelebildim sona..
tarama testleri yaptıran arkadaşlar olmuş listeyi güncelledim.
darısı bizim başımıza inşallah güzel çıkar sonucumuz..

pembe50 şekerim dinle beni.....
sormuşsun sormuşsun hemen açıklıyım tatlım.
kuzenim geçen hafta tarama testini devlet hastanesinde yaptırdı hiç bir ücret ödemedi...
bir ablamız tıp fakültesinde yaptırdı o da hiç bir ücret ödemedi.
yani demem o ki arkadaşım devlete bağlı hastanelerde para vermiyorsun.
özelde yaptırdığın zaman fark ödüyorsun..

nasipse bende cuma günü tıp fakültesinde yaptıracağım...
Allahım inşallah güzel haberlerle gelirim...

sagl tatlım guzel hbrlrnı beklıyrzopuyorumnanaktan

amin pembişim hepmiz hayırlı haberlerle gelelim inşallah...

doğumun kolay olabilmesi için eskiler hep der hareketli olmak gerekmiş.
bende normal doğum istiyorum Allahım inşallah normal doğum yaparım herhangi bir engel çıkmazda...
tek dileğim bu normal doğumla sağlıkla hayırla evladımı kucağıma almak.
ödüm kopuyor sezeryandan....
sonuçta bir ameliyat

mrb kızlarrrrr :):)
lilacım ben de duymuştum hareketli olmak gerekiyomuş doğumun rahat olabilmesi için:dance:
ben de normal istiyorummm ama ikiz olunca nasıl olur bilmiorum olumunekankayizsmile
sezeryandan benimde ödüm kopuooo yaa bide sezeryan olunca göbek kalıomuşşş allahhıımm bende göbek kalırsa bunalıma girerim heraldeee......:1shok: inşallah hayırlı bi şekilde evlatlarımızı kucağımıza alırızzz tatlışlarr:):):)

kızlar yarın erzuruma gidiyoruz
aslında komşumuzu havaalanına götürücez ama bu bahaneyle gezicez
lcw dan pantalonla bady alıcam kendime

gamzecim hayırlısı olsun inşallah normal yapabiliriz.

birde artık sezeryan öyle herönüne gelene yapılamayacakmış duyduğum kadarıyla.
artık zorlaşmış sorun falan yoksa normal yaptırmak mecburiymiş.
inşallah öyledir...

ya ben lcw baktım kalmamış burda off ne şanssızım yaaa

lila eğer senin dediğin gibi zorlaştırdılarsa yandım
çünkü benim gideceğim hastane bana 3 .5 saat mesafede
yolda doğururum ben o zaman yani benimki mecburi gibi bakalım nisanda doğum yapmak istediğim hastaneye kontrole gidicem o zaman öğrenirim

canım artık son dakika hastaneye gitmiyosunki doğumuna yakın sürekli doktor çağırıyor eğer açılma vs başladıysa hemen yatırıyor hastaneye bir kaç gün yatabiliyorsun.
arkadaşımın öyl olmuştu 3 gün sonra doğum yaptı...
hiç korkma.
hem düşünme şimdiden Allahım bir solukta kurtarsın hepimizi...

canım allah yardımcın olsun valla senin hastanede uzakmışş. hastaneye gittiğinde belli olur nasıl olucağı hayırlısı olsun:):)
canım bizim SAT ımız aynı senin bebiş kaç mm ben geçtiğimiz salı günü gittim 26mm dedi benimkiler ikiz yaa gelişimleri ii dedi senin ki nasıl yani tek bebekle ikiz arasında gelişim bakımından fark olur diyolardaa:uhm::tomato::tomato:

selam kıslar nbr nasılsınız bugün hiç tuzlu bişi yemedimki ben tuzu yemez yalardım kocaman bi alkış bise teyseleri

alkıııış :)
sabret canım herşey bebeğin ve senin sağlığın için.
kucağına sağsalim al istediğin herşeyi yer içersin sonra :)

tuz umrumda diilki hoş çokda sewsem artık o öööğğğğğğğğğğ oldu bizim için yemicez yemekler öle yawan oldularki yenmiolar ıyyy zorla yedim ama kuzum için herşeye değer kızlar ben çıkıyorum öpüyoruz bebişimle sizleri ve bebişlerinizi buarada bizimki oynuyo

Şeker dur gitme, nasıl hissediyorsun oynadığını. Senle aynıyız ya, onu söyleyiver yaa :))

tatlım tam çıkçaktım ii ettim çıkmadım ya şincik geçen pazar mı cumartesi kesin cumartesi karnımda bi hareket hissettim böle sanki dürtme gibi aacaba dedim annem yanımdaydı bi baksana karnıma dedim aaa oynuyo dedi elini koyunca böle hafif bi itelenme gibi dürtülme gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…