2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
süprizzzzz
Sen git de dinlen canım, ayy ama çok heyecanlı yaaa. Yesin teyzesi. Ben bugüne kadar duymadım öyle bişey. Belki de deneyimsizlikten anlamıyoruz.

gamzecim ben en son geçen hafta gittim dra
9+2 idik sattada usg dede
baş popo mesafemiz 2.5 cm dedi dr herşey yolunda gelişimide güzel dedi
ikizler farklı olur cnm biraz ufak ve eksik doğuyorlar ama çok şeker oluyorlar ben çok isterdim ikiz olsun

süprizzzzz

Sen git de dinlen canım, ayy ama çok heyecanlı yaaa. Yesin teyzesi. Ben bugüne kadar duymadım öyle bişey. Belki de deneyimsizlikten anlamıyoruz.

cnm inş yarın cinsiyeti belli olcak demi
sana hiç doktorun kalbinin kaç attığını söyledimi

şeker pembe çok geçmiş olsun okuyunca gözlerim doldu valla
bugünlerde benimde biraz sancım var korkuyorum ya
sen perhizine uy dinlen ii bak meleğine

öpüyorum herkesi sonra gelces gitmeyin

Yok canım neden ağlayasın. Çok şükür ağlayacak bi şeyin yok. Rabbim kuzunu bağışladı sana. Eskileri düşün tahlil yok, ilaç doktor yok. Artık çok detaylı inceleniyoruz hepsi bu. Bu iyi bişey ama biraz pimpirik ediyor bizi. Dikkat ediceksin. Allah yanınızda olsun...a.s.

kızlar bizde bugün cinsiyetimizi öğreneceğiz inşallah A&S bak bende sorayım hiç aklıma gelmemişti sormakl hayırlısı olsun melekçim annem olmasa bende anlamazdım heralde

yahu uykuma neler oluyor böyle alt üstüm resmen.
az önce nasıl uykum vardı yattım birden gözlerim faltaşı gibi açıldı kocemin yanından kaçıverdim :))))
neler oluyor benim uyku düzenime yaa

meraba hanımlarrr
ben bayadır giremiyorummm
nasılsınız yeni gelişmeler kıpırdanmalar cinsiyetler varmı :)
ben hissediyorm böyle pıt pıt oluyo arada
özzellikle yemek yiyince ve sırt üstü uzanınca

kızlar ilk başlarda günler geçmiyoduu
şimdide çabuk geçiyor gibi oluyo
ahada 14. haftalık olcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…