2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın diyorum çünkü ben yeni kalktım :)
geçe yatamıyorum düzenim alt üst...
kucağımda kahvaltı tepsim okuyorum...
siz devam edin takipteyim...

slm kızlar oo herkes var ama kimse yazmıyor galibabilmiyorumkismile
Canım çok sıkkın kızlar.Derdime çare bulamıyorum.Birçok şey yapmak istiyorum ama hiçbişey yapamıyorum

selam kızlar nasılsınız????bende pazartesi gideceğim ikiliye valla sabırsızlanıyorum evladımı göreceğim diye inş.iyidir <.<<inş hepimizn evladı çok iyidir rabbim yüzümüzü güldürsün bebeklerimizden yana....
kızlar bu sabah eşimin kuzenine bebek görmesine gitik ay daha 1 haftalık maşşallah maşşallah....
çok şeker yavrum benim narin bi kelebek gibi insan ellemeye korkuyor ...emmeye çalışıyor ağzına alıp tutamıyor memeyi tutsa yoruluyor yavrum minicik zaten 1 saat emsin diye bekliyor kızcağız...
ay valla biraz zor ama olsun kızlar çok istek geldi hemen evladıma kavuşmak istiyorum....allah izin verirse bizde öyle olacağız bakalım.......

ipekyol hayırdır canım neoldu sana?????

kızlar bugün evdeyim işe gitmedim temizlik yapayım dedim ayyy küçücük ev dağınıklık falanda yoktu bitiremedim bu saate kadar işlerimi yaa ne olacak böyle benim halim bir halsizlik bir üşengeçlik anlatamam.Neyse siz devam edin ben yatak odamı süpürüp toz alıp geleyim

ay banada kimse cevap yazmamış..nezaman bi düşüncemi bi fikrimi yazsam kendi kendime konuştuğumu hissediyorum .....öyle sap gibi kalıyoryazdığım mesajlarım çok uzun zamandır.....
neyse amannn...............bidahada çok fazla yazmayı düşünmüyorum herkez kendi derdinde.....
caycay kolay gelsinnn...

cnm bende onu dicektim ama yanlış anlaşılırım diye korktum
topiğinizde yeni sayılırım çokca muhabbetim yok
ama ne zaman girsem selam versem bişey yazsam
yanıt bulamıyorum
buda beni üzüyor

bende neye kızıyorum biliyomusunuz kızlar.
geliyor üyeler bende eylül annesiyim listeye ekleyin diyorlar.
ekliyoruz bir daha buraya hiç uğrayan paylaşım yapan gelişmeleri bildiren yok...
68 kişilik listeden aktif sayısı toplasan toplasan 10 u geçmez...
bende buna çok kızmaya başladım.
madem buraya takılmıycanız listeye ekletmeyin bari.
tek tek mesaj atıp yeni gelişmen ne?
tarama testini yaptırdın mı?
diye sormak zorundamıyım canım....

cnm ben çok sık girmiyorum ama girdiğimde gelişmelerimi bildiriyorum
bebeğim oynamaya başladı 2.li testte isteğe bağlı yaptırmadım
yanlışım varsa kusura bakma ama sana özel msj atmam gerekiyormu gelişmeler için ?
yoksa burayua yazmam yeterli mi

ayşeee canım sakın sakın üstüne alınma seen !
üzülürüm bak
ben kesinlikle seni kastetmedim sen bu forumda zaten aktifsin ki aramızdasın tanındın benim kastettiğim insanlar zaten listede belli oluyor.
örneğin geçen haftalarda datlumm diye bi kızımız geldi topiğe daha 18 yaşında benide yazın benide ekleyin.
e ekledim gidiş o gidiş hanım güzellik topiklerinde takılıyo.
listemizin 2. sırasında ama gelişmeleri nedir ne değildir uğrayıp bi bildirme gereği bile duymuyoır
gelde sinir olma.
ondan çok sonraki kişiler bile uğrayıp kızlar tarama testimi yaptırdım vs gibi gelip bildiriyorlar.
yahu haksızmıyım şimdi..
yarın öbürgün doğurduğumuzda o örnek şahsın son gelişmesi kalp atışları duyuldu olarak kalacak

bu sadece bir örnek ilk sırada olduğu için onu örnek verdim .
onun gibi başkalarıda var tabii...

teşekkür ederim canım nihayet bitti.bazen bana da oluyor kimse cevap vermiyor bazen de çok güzel sohbet ediyoruz

yok gülüm üstüme alınmadımda hani sen öyle deyince acaba ben bi hatamı yapıyorum
sana özel mesaj atmam gerekiyormuydu diye düşündüm içimden
söylediğinde haklısın benim fikrimce 1-2 ay aktif olmayanları silebilirsin listeden

seni anlıyorum nasıl anlıyosun dicesin :)
benim aylardır takıldığım ve çok güzel arkadaşlıklar edindiğim
bir çok kişi hamile kalacak topiğimiz var kısırlık bölümünde
ordada böyle listemiz var hamişler doluyor sırayla listede
bazıları geliyor infertilite sourum şu sat tarihim şu listeye ekleyin
dahada nickini gören cennetlik :roflol:
Sat tarihi 2009 aralık yazanlar var :)

neyse kızlar bende çıkıyorum.
ev dandini biraz bende toplıyım.
caycay topladı rahatladı valla sıra bende daha yemek yapmadım kocem yolda

evet bazen sorduğumuza cevap alamıyoruz.
bazende insanın buradan çıkası gelmiyo valla.
neyse düzelir elbet hafta içi daha neşeli oluyoruz.
takmayın kafanıza kızlar...

öpüyorum hepinizi...

yok yok canımm ben zaten topiği kaldığım yerden devam edip her yorumu okuyup gelişmeleri okuyup yazıyorum şart değil özel mesaj kimisinin özel mesaj hakkıda yok zaten.
istediğim en azından topiğe gelip yazmaları.
yahu takılmasın ama kızlar ben geldim tarama testimi yaptırdım desin gitsin.
benim tek isteğim bu...
valla bebem bu gidişle senin dediğin gibi olacak anlaşılan.
uğramayanları buradaki arkadaşlarında onayını alarak eleyeceğim o olacak...
:mymeka:

selam vericem ama yine havada kalıcak

neden çoğu kişi bu dertten muzdarip biyerlerde yanlış yaptığımız bişeylermi var kızlar biraz daha dikkat edelim bu konuya bence biçok arkadaş bu konudan dertli.bikaç kez banada olmuştu yani:enbuyukkk: ama yinede kasıtlı olduğunu düşünmyürrum

selam şekerler,nasıl keyifler...ya hepimizin söyledikleri havada kalıyor arkadaşlar..arada atlanan çok şey oluyor kasti değildir elbette fırsat olmuyordur..günlerdir baş ağrılarından bahsediliyor,bende bildiğim bir şeyi yazdım ama kimse tek soru bile sormadı,napalım artık yazıcaz okuycaz,denk geldiğinde muhabbetimizi yapıcaz...üzmeyelim kendimizi.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…