2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlara.s. nasılsınız??
biz çok iyiyiz kızlar doktordan geldim şimdi minik kivim kocaman olmuş zıp zıp zıplıyordu:asigim: çok komik yavrum benim
kendini atıyo ordan oraya çok hareketli arkasını dönüyor ayakta duruyor zıplıyor allahım dedim bukadar çok hareketi nasıl hissetmem yaa 1dk durmadı tepetaklak bile döndükaydirigubbakcemile3
cd ye çekti dr görüntülerimizi çok tatlı ya hep izlerim artık canım benim...
ense kalınlığımız 1.6 çıktı normalmiş...boyu posu çok iyi dedi..7cm olmuş...kan verdim bide o perşembe günü çıkacakmışş...60 milyondu ikili testimizin ücreti buarada....
cinsiyet konusu ise belirsiz hala....çünkü doktor bidahakine söyleyeceğim buhaftalar yanılma çok oluyor dedi..cinsil organ bir tümsek gibi çıkıyor ileriki haftalarda kızlarınki içe çukurlaşıyor erkeklerinki uzuyor dedi...yanılma oyüzden çok fazla dedi....bakalım kısmet artık sağlıklı olsunda...doktor dedi bu kızsada çok hareketli erkek gibi dedi:)))erkekler çok hareket edermiş öyle dedi.....
allahım sağlıkla kavuşmamızı nasibetsin bugün hepten inandım içimde kocaman bir bebişko var:asigim::asigim::asigim:

mopsy cnm gözün aydın
seninle aramızda tam 2 hafta var bende haftaya ctesi gidicem doktora
bende öyle haraketli görürüm inş

NE GÜZEL CANIM İNŞ. HEP BÖYLE GÜZEL DEVAM EDER KIPIR KIPIR

Gözünaydın canım çok sevindim,,bugün ne güzel haberler alıroyoruz

aman da aman bir prenses daha geliyormuş desenize... şeker pembe gözün aydın canım. diğer güzel anne adayları sizler de hep güzel haberler alırsınız bebişlerinizle ilgili inşallah....

biz perşembe günü gidicez doktora ikili test için bakalım ne olacak. acaba cinsiyetini söyler mi doktor ne dersiniz...

mopsy cnm gözün aydın
seninle aramızda tam 2 hafta var bende haftaya ctesi gidicem doktora
bende öyle haraketli görürüm inş
kesin görürsün canım.bide ben çikolata yiyip gittim ozamanda çok hareket eder diye duymuştum sende ye..:)geçen gittiğimde uyuyordu hiç hareketini göremedim şimdi zıplıyordu yay gibi nasıl atılıyor allahım yarabbim ..öyle kibar kibar el kol oynatmıyor yani:)hehehe))sende çikolata ye ..
mopsycm g.aydın darsı cumlemze ıns
inşallah canım inşşallhhhhh
NE GÜZEL CANIM İNŞ. HEP BÖYLE GÜZEL DEVAM EDER KIPIR KIPIR
inşallah canım ..çok harikaydı..ilk kez böyle gördüm çok heycanlandık çıkınca...8 tane falanda foto çekmiş dr..genelde 2-3 verirdi..değişik pozlarda yakalamış:)
Gözünaydın canım çok sevindim,,bugün ne güzel haberler alıroyoruz
evt negüzel hep böyle güzelliklerle gider inşallah

aaaa şeker pembe kızınmı oluyor..gözün aydın canım hayılısıyla sağlıkla olsun inşallahhh......

kızlarda çok cimcime olur vallaa:ecrin_bebek: ne güzel canım..

Mopsy cok güzel haberler almıssın canım. gözün aydın. bence senin erkek olacak

mopsy gözün aydın... kıpır kıpır demekki senin ufaklık =)
bende görsem şöyle hareketlerini yaa.. her gittiğimde ultrasonda hareketsiz bir siyah karartı görürüyorum hepsi bu =((

kızlar eylul annelerı sayfasına 2007-2008-20009 eylul annelerı 2010 eylul annelerıne tecrubelerınızı paylasın dıye

konu actım sorularnzı sorun yanıtlıyrlar

ben aklıma geldıkce yazıyrm sagolsnlar cevplıyrlar sızde takıp edın

mopsy çok sevindim canım bebişini görmüşsün... inş.bizimkide sağlıklı olur..
cinsiyet de artık kısmet dıyelım...

ne güzel doktorun cd ye cekmış..
inşallah bizimkide çeker
bu arada renkli ultrason sadece 2.li testte mi uygulanıyor ...
normalde hepsi renksiz çünkü... (.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…