slm bende ilk giriyorum bu siteye bende eylül annesi olacağım inş.11+4günlük hamileyim ilk bebeğim çok heyecanlıyım
hoş gldin cnmmm:):)hayırlı olsun :) ama bn de değişbilir diye duydum tam olarak 16 haftadan sonra kesin öğreniliomuş die duydum:):) allah gönlüne göre sağlıklı bi bebek nasip deri inşallahh:)
slm bende ilk giriyorum bu siteye bende eylül annesi olacağım inş.11+4günlük hamileyim ilk bebeğim çok heyecanlıyım
hoş gldin cnm hayırlı olsun bebişinnn
nasıl gçio hamileliğin??
bende acaip mide bulantısı var sürkli kusuyorummm canım hiç bişi istemioama mecbur bebişlr için yiyo yiyo kusuyorum benimkilerr ikiz olucak allah kısmt ederse benimki de 10 haftalık:):) olumunekankayizsmile
tkrar hoş geldin:)
hoş gldin cnm hayırlı olsun bebişinnn
nasıl gçio hamileliğin??
bende acaip mide bulantısı var sürkli kusuyorummm canım hiç bişi istemioama mecbur bebişlr için yiyo yiyo kusuyorum benimkilerr ikiz olucak allah kısmt ederse benimki de 10 haftalık:):) olumunekankayizsmile
tkrar hoş geldin:)[/QUO
Herkese meraba, alışverişten geldim. Yorgun savaşçı gibiyim, aradığım pantolonları aldım sonunda. Zafer benim :))
güle güle giy , nasıl bişimiş ?:CüvCüv:
Yeni anne adayları hoşgedınız aramıza ,
emın olun burayı bırakamayacaksınız?
Çünkü burda hrekes birbirine çok faydalı bilgiler ve moraller veriyor,
ben çalıştığım için herşeye yazamıyorum ama genel olarak takipteyim...
selamlar senınle aynı sayılırız benımkıde 11+5
ben cuma veya p.tesi 2.li teste gideceğim ...sen;?
Gözünaydın Melekciğim güle güle giy cicilerini...
Yeni gelen arkadadaşlar hoşgediniz aramıza:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?