2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm bende ilk giriyorum bu siteye bende eylül annesi olacağım inş.11+4günlük hamileyim ilk bebeğim çok heyecanlıyım

hoş gldin cnm hayırlı olsun bebişinnn

nasıl gçio hamileliğin??
bende acaip mide bulantısı var sürkli kusuyorummm canım hiç bişi istemio ama mecbur bebişlr için yiyo yiyo kusuyorumbenimkilerr ikiz olucak allah kısmt ederse benimki de 10 haftalık:):) olumunekankayizsmile
tkrar hoş geldin:)

hoş gldin cnmmm:):)hayırlı olsun :) ama bn de değişbilir diye duydum tam olarak 16 haftadan sonra kesin öğreniliomuş die duydum:):) allah gönlüne göre sağlıklı bi bebek nasip deri inşallahh:)

inş gamzecim hepimiznkini allah herkesin gönlüne göre versn kızlarda ynılma payı nekedar var dr ba%60kız olamilir ama ?işareti dedi 12 haftalıktm baktğnda şindi 13 olduerkeklern pipisi gelşmesniş bu haftalarda cnm::

hayırlı olsn canm benm hamilelik de srun yok aç kalmayı sevmiyo bebşim dr kızıyo kilo aılyosn diye 3 ayda 3 kilo aldm çokmu arkadşm 1 2hafta ya geçer bulantlarn inş ben öle blym bende olmadı kızmda yoktu bundada ben çok istedim ikiz bebğim olsn diye ama olmadı sanıyorm genetkmiş canm bizde hiç yok ikiz bebek doğro galiba inş sağ salim alırsn bebeşlerni kucğna canm hayırlı olsn:

ben kaçıyorum artık.. herkese iyi akşamlarrrrr
bebişlere iyi baakııınnnn
opuyorumnanaktan

Herkese meraba, alışverişten geldim. Yorgun savaşçı gibiyim, aradığım pantolonları aldım sonunda. Zafer benim :))

Yeni anne adayları hoşgedınız aramıza ,
emın olun burayı bırakamayacaksınız?
Çünkü burda hrekes birbirine çok faydalı bilgiler ve moraller veriyor,
ben çalıştığım için herşeye yazamıyorum ama genel olarak takipteyim...

güle güle giy , nasıl bişimiş ?:CüvCüv:

Öyle değişik şahane şeyler değil, LCW'nin diğer bi şubesinde aradığım pantolonları buldum. Biri siyah, biri kül rengi 2 pantolon aldım. Bi de gömlek tunik bi üst aldım. Baharda ancak giyilir kısmetse. Bi de büyük bi hamile mağazasından kot aldım. O güzel işte, Kısa bluzlarda da lastiği görünmüyor. Görünüm tam bi kot kesimi. İşte bu kadar şekerler. Artık bi kaç tunik falan alırım baharlık. Bişze yeter bunlar. Eeeee keyfler nasıl kızlar ???

hoşbulduk inş.güzel ve yararlı bilgilerle bebişlerimizi kucamıza alırız sağ salim :CüvCüv:

Gözünaydın Melekciğim güle güle giy cicilerini...

Yeni gelen arkadadaşlar hoşgediniz aramıza:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…