2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aaaaaaaa canımmm çokkk sevindimmm maşallahh allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah tatlımmm:):)

slm arkadşlar bende eylül annesi loacağım kısmet olursa şuan 13 haftalık bebği ayın 25 de ikili test yaptrdm çarşamba alacğım sonucu dr cinsiyet konusnda çok emin değl ama kız olabilir dedi değime olabilirmi lütfen cvp allah herkesn gönlünce versn

ah bacım ah nerdeeeee işim o kadar stresliki en çok o yoruyo benimafoldumben

çalışan anne olmanın zorluğunu daha hamilelikte yaşıyoruz.. allah yardımcımız olsun. ne olacak bizim bu durumumuz bilmiyorum...
ama hiçbirşey bebeğinin sağlığından önemli değil.. yinede çok yorma sen ufaklığı... stres baş düşmanı biliyosun.. sen ne kadar sakin olursan o da o kadar sakin bir bebek olur

hayırlı olsun..hoşgeldin...
allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş...

lapaci senin muhtemel doğum tarihin ne bacım?

vallahi o iş çok muallak =) benim SAT la bebek uyumsuz... 2 hafta geç yumurtlamışım... her gittiğimde dr yeni bir tarih veriyor... ctesi gittim en son.. 10+5 sin ve eylül 15 gibi doğum olacak dedi.. ama şimdiye kadar her kontrolde bu tarih değişiyor.. ilk gittiğimde 30 eylül demişti =)

hayırlısı olsunn...:)

Bana SAT a göre tarih verdi ama bakalım bizim ne olacak:):CüvCüv:

hayırlısı olsun inşallah .

ama yanlış görebilme ihtimalleri var tabi. yüzde yüz demez hiçbiri ilerki haftalarda daha net söyler.kaydirigubbakcemile2

hayırlı olsun..hoşgeldin...
allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş...

saol canım benm 2 anneliğim lacak bitane kızm var buda erkek hissediyorm ama dr kıza benziyo diynce durakldm mart snunda belli olacak kesn olarak sölerm dedi ama ben ozaman kadar beklemeyecğim galiba başka bi dr daha mı gitsm ner dersnz cnm?

Bana SAT a göre tarih verdi ama bakalım bizim ne olacak:):CüvCüv:

zaten son ay emin değilim ama sanırım 15 gün normal sayılıyor.. yani beklenen tarihten 15 gün önce gelse bebek normal tarihde gelmiş sayılıyor... bana öyle demişti... eylülün ilk günüde gelse 15in de de gelse birşey değişmez beklenen tarihde oluyor dedi....
hayırlısıyla o günlere gelelim hele.. herşey olabilir.. şimdiden düşünmemek gerek....
bizim bir tanıdık akşam sabah bekledi bebek gelmedi.. dr sezeryan dedi.. artık beklemek riskli zamanı çok geçti dedi.. beklenen tarihten sonra max 10 gün bekliyorlar.. onun ki 15 gün oldu tık yok... kendisi hemşire.. ben biliyorum bebeğimin geleceği zamanı dedi dr eksik hesaplıyor hep dedi ve inatla bekledi... 2 gün önce bebek geldi =))) normal doğum gayet sağlıklı... tarihlere çok takılmamak lazım... ne zaman yumurtladığımızı ve ne zaman döllenme olduğunu tahmin ediyorlar sadece..net bir bilgi yok sonuçta bu konuda

allah bağışlasın....
ama 13. hafta erken zaten cinsiyet için.. sadece tahmin olur net birşey söyleyemezler.. biraz beklesen daha iyi olur... ne de olsa eninde sonunda öğreneceğiz cinsiytini =)

hoş gldin cnmmm:):)hayırlı olsun :) ama bn de değişbilir diye duydum tam olarak 16 haftadan sonra kesin öğreniliomuş die duydum:):) allah gönlüne göre sağlıklı bi bebek nasip deri inşallahh:)

hayırlısı olsun inşallah .

ama yanlış görebilme ihtimalleri var tabi. yüzde yüz demez hiçbiri ilerki haftalarda daha net söyler.kaydirigubbakcemile2

saol ayşm ben yeni üye oldm sanırm sizde anne olacaksnz kaç haftalık siznki canm 1 hafta dah bekleyiy başka dr gitsmmi acaba çünkü kızmda 7 aya kadar erkek dmişti güvenemiyorum dr lar içmden erkek gibi geçiyo yada istedğim içinmi bilmiyorm cvlarna tşk canm

slm bende ilk giriyorum bu siteye bende eylül annesi olacağım inş.11+4günlük hamileyim ilk bebeğim çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…