Merhabalar ben şeker pembenın kız kardesıyım onun ınternetınde sorun oldugu ıcın bır kac gundur gıremedı. Kızımız gelıyo cınsyettı bellı oldu :) Ekşi yıyenın kızı tatlı yıyenın oglu tezı bızde tuttu çok sukur :)BİZ AILECEK KIZIMIZ OLUYO DIYE COK MUTLUYUZ INSALLAH HERKEZIN GONLUNE GORE VERIR ALLAHIM .. Bu arada gercekten kızlar anne ne hıssderse o oluyomş en azından ablam ole dusunuor..
Selam kızlar
hoşgeldiinnn....
yormadın inşallah kendini de bebişi de =))
nasılsın?
ah bacım ah nerdeeeee işim o kadar stresliki en çok o yoruyo benimafoldumben
slm arkadşlar bende eylül annesi loacağım kısmet olursa şuan 13 haftalık bebği ayın 25 de ikili test yaptrdm çarşamba alacğım sonucu dr cinsiyet konusnda çok emin değl ama kız olabilir dedi değime olabilirmi lütfen cvp allah herkesn gönlünce versn
lapaci senin muhtemel doğum tarihin ne bacım?
slm arkadşlar bende eylül annesi loacağım kısmet olursa şuan 13 haftalık bebği ayın 25 de ikili test yaptrdm çarşamba alacğım sonucu dr cinsiyet konusnda çok emin değl ama kız olabilir dedi değime olabilirmi lütfen cvp allah herkesn gönlünce versn
vallahi o iş çok muallak =) benim SAT la bebek uyumsuz... 2 hafta geç yumurtlamışım... her gittiğimde dr yeni bir tarih veriyor... ctesi gittim en son.. 10+5 sin ve eylül 15 gibi doğum olacak dedi.. ama şimdiye kadar her kontrolde bu tarih değişiyor.. ilk gittiğimde 30 eylül demişti =)
hayırlı olsun..hoşgeldin...
allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş...
Bana SAT a göre tarih verdi ama bakalım bizim ne olacak:):CüvCüv:
saol canım benm 2 anneliğim lacak bitane kızm var buda erkek hissediyorm ama dr kıza benziyo diynce durakldm mart snunda belli olacak kesn olarak sölerm dedi ama ben ozaman kadar beklemeyecğim galiba başka bi dr daha mı gitsm ner dersnz cnm?
hayırlısı olsun inşallah .
ama yanlış görebilme ihtimalleri var tabi. yüzde yüz demez hiçbiri ilerki haftalarda daha net söyler.kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?