2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben medikal park fatih
hastanesine gidiyorum ama çok pahallı başka hastane araştırıyorum bu konuda bilgisi olan varmı

ben bi tane kot aldım tamamen lastik beli rahat yani 30 beden aldım daha çok kilo almamışım zayıflamşım bile

canım lcw denmi aldın...
sen zayıflamışsındır çok istifra ettin ya ben tam tersi maşşallahhh gidiyor:hulya:

kızlar huzur hastanesine giden varmı orayı düşünüyorum canım normal doğum 1250 sezaryan 1750 ve mutlaka eklenecektir üzerine ben epidural düşünüyorum oda 300 vardır en az sanırım bana pahallı geliyor kardeşim epidural 550 tly doğum yaptı onun haastanesi bana uzak

kızlar ben medikal park fatih
hastanesine gidiyorum ama çok pahallı başka hastane araştırıyorum bu konuda bilgisi olan varmı

cnm benim arkadaşımda hamileliği boyunca oraya gitti
doğuma gelince sadece doğum herhangi bi test yada bebeğe yapılacak bi müdahele filan hariç 3000 lira istediler oda yenibosnada bi hastaneye gitti
adını hatırlayamıyorum ama sorarım 750 liraya sezeryan oldu ve çok memnun

nisa hastanesidir.
bende ora gitmeyi düşünüyoum bakalım.

kızlar huzur hastanesine giden tanıdığınız yokmu orasıda uygun sanırım yenibosna bana biraz uzak oluyor

kızlarrr
bana doktorum kan grubundan bul 3 4 kişi cüzdanına tlefonlarını fln koy dedi
bende oohoooo dedim işyerinde bulurum 3 4 kişi dedim.
dr bana dediki 500 kişimi var işyerinde 3-4 kişi nasıl buluyosun. hakketen baktım kan gruplarına benim grubumda 1 tane var oda müdürümeyvahedigeldismile

kan grubum A(-)

bu grupda olanlar araştırsın şimdide valla çok zor bulunuyor. ben doğuma kadar anca bulurum 3 kişi bide kan uygunmu değilmi yedekte yapmam lazım off offf

bizim eşimle kanımız aynı
ailede de çok var aynı grup

canım bize bir kaç kez kan lazım oldu... kızılaya gidiyorsun.. herhangi gruptan 1 ünite kan veriyorsun onun yerine sana istediğin gruptan kan veriyor.... değiş tokuş yani.. hastanelerin kan merkezleride bunu yapıyor... allah o duruma getirmesin ama lazım olduğunda kan bulunabiliyor... bunun için endişe etme

hmm iyi o zmn yaa, ne bilim şimdiye kadr hiç lazım olmadıki.

hmm iyi o zmn yaa, ne bilim şimdiye kadr hiç lazım olmadıki.

zaten acil bişi olduğunda ya o kişiyi bulamazsın, ya alkol almıştır gece, ya kanında birşey çıkar almazlar.. bizim başımıza bu geldi çünkü =( kan merkezine veriyorsun orada test edilmiş kanı sana veriyolar.. hatta bazen ödünç veriyorlar... kanı kullanıyorsun.. daha sonra aldığın kan kadar kişi götürüp kanlarını verdiriyosun ve borcunu kapatıyosun...
yada hastane yakınlarında polis karakolu varsa onlar veriyorlar.. yada hastanedeki hemşireler para ile kanlarını satıyorlar... biz neler gördüükk...allah düşürmesin ama emin ol bir sürü alternatif oluşuyo =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…