innşşaallaahhh
ayy sadece bafo mu?? ayseeelllll bitan.... onlarda hamilee.. vallahi çok sevindiimmm hepsi içindeee..... sıra diğer kızlarda =)
kızlar ben medikal park fatih
hastanesine gidiyorum ama çok pahallı başka hastane araştırıyorum bu konuda bilgisi olan varmı
ben bi tane kot aldım tamamen lastik beli rahat yani 30 beden aldım daha çok kilo almamışım zayıflamşım bile
kızlar ben medikal park fatih
hastanesine gidiyorum ama çok pahallı başka hastane araştırıyorum bu konuda bilgisi olan varmı
canım lcw denmi aldın...
sen zayıflamışsındır çok istifra ettin ya ben tam tersi maşşallahhh gidiyor:hulya:
cnm benim arkadaşımda hamileliği boyunca oraya gitti
doğuma gelince sadece doğum herhangi bi test yada bebeğe yapılacak bi müdahele filan hariç 3000 lira istediler oda yenibosnada bi hastaneye gitti
adını hatırlayamıyorum ama sorarım 750 liraya sezeryan oldu ve çok memnun
kızlarrr
bana doktorum kan grubundan bul 3 4 kişi cüzdanına tlefonlarını fln koy dedi
bende oohoooo dedim işyerinde bulurum 3 4 kişi dedim.
dr bana dediki 500 kişimi var işyerinde 3-4 kişi nasıl buluyosun. hakketen baktım kan gruplarına benim grubumda 1 tane var oda müdürümeyvahedigeldismile
kan grubum A(-)
bu grupda olanlar araştırsın şimdide valla çok zor bulunuyor. ben doğuma kadar anca bulurum 3 kişi bide kan uygunmu değilmi yedekte yapmam lazım off offf
kızlarrr
bana doktorum kan grubundan bul 3 4 kişi cüzdanına tlefonlarını fln koy dedi
bende oohoooo dedim işyerinde bulurum 3 4 kişi dedim.
dr bana dediki 500 kişimi var işyerinde 3-4 kişi nasıl buluyosun. hakketen baktım kan gruplarına benim grubumda 1 tane var oda müdürümeyvahedigeldismile
kan grubum A(-)
bu grupda olanlar araştırsın şimdide valla çok zor bulunuyor. ben doğuma kadar anca bulurum 3 kişi bide kan uygunmu değilmi yedekte yapmam lazım off offf
canım bize bir kaç kez kan lazım oldu... kızılaya gidiyorsun.. herhangi gruptan 1 ünite kan veriyorsun onun yerine sana istediğin gruptan kan veriyor.... değiş tokuş yani.. hastanelerin kan merkezleride bunu yapıyor... allah o duruma getirmesin ama lazım olduğunda kan bulunabiliyor... bunun için endişe etme
hmm iyi o zmn yaa, ne bilim şimdiye kadr hiç lazım olmadıki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?