2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mopsycim bende defne diyorum.
defne kulağa daha hoş geliyor.
ela karışık renk demek nazcizane fikrim defne canım :)

bozocum gözün aydı canım acaba benimde tahmin yapılırmıki ...
kalbim kız bebek istesede içimden hep oğlan geçiyor oğlum olacak sanırım...

bu arada dikkat ettim hep kız isimleri geçiyor...
aslında bende hiç erkek ismine yoğunlaşamıyorum...

a unutmadan grip olan arkadaşlara geçmiş olsun acil şifalar diyorum...

saol lila cığım darısı başına
çikolata yiyebilirsen yede git ben yiycektim miydem bulanıyordu yiyemedim
hareketli olursa görür belki dr

ayy evet bozocum aklımda muhakkak çikolata yiyip gideceğim.
nolur şu konuda beni aydınlatın arkadaşlar.
cuma tarama testine gideceğim açmı tokmu gitmem gerek?
vede bu çok önemli alttanmı bakıyorlar yoksa karnımdanmı bakacaklar ultrasonda?

Kızlar doktoruma sordum ben.. Hep yüzüstü yatarım zararı olurmu diye...
Sana bişey olur ona olmaz merak etme dedi.. Şu an bebeklerimiz çok kuvvetli br kese içerinde maksimum güvenlikte büyüyorlarmış...
Zaten 4. aydan sonra istesende yatamayacaksın, şu an nasıl rahatsan öyle yatabilirsin dedi...

ya benim doktorum maşallah hiç üstten bakmadı şimdiye kadar habire alttan kurcala dur:kedi:

canım ben tok kan verdim fark etmez demişti dr çünkü 2li test yapacağını bilmiyordum
alttan değil karnından bakıcak aynı baktığı usg ile ensesini ölçücek bebeğin

herkese merhaba bende perşembe gidicem ikili test için çikolata yiyipte gitmenin ne avantajı varmışş lütfen banada söleyiinn bilmiyorumkismile buarada isim olarak erkek olursa doğukan olcak inş doğu görevimizde dünyaya geldiği için anlamı olsun istiyoruz :CüvCüv:kız olursada eylül yada almina istiyorum ama babamıza beğendiremiyoruz

niyeki ben baktırmam alttan çok kötü ya

valla benim tercihim değildi iki doktora gidiyorum ikiside karından muayene etmedi hiç..biri baktığında bebişin kalp atışlarını görememişti 7 haftalıktı sanırım alttan bakınca hemen görüldü

bebek hareketli oluyor

evet ya benimde şimdiye kadar hep alttan bakıldı da ondan sordum.
hadi diğerlerini anlarım kese için kalp atışı içindi ama bilmiyorum şimdi inşallah karnımdan bakar insan nasıl panik oluyo...

bitter tatlım çikolata yiyince bebeiş mutlu olup hareket edermiş bacaklarını açtığı için cinsiyeti görünürmüş..
sende ye git emi :)

Lila cığım aç tok farketmez benim dr üstten baktı usg ile sana tavsiyem bol su içip iyice sıkışıp öyle git daha iyi görünüyormuş ozman alttan bakmasına gerek yok. bana dr öyle söyledi.yerimseniben

her dain sıkışığım ben:)geçtimi kızlar sizin wc koşturmalarınız

öylemiii suraycım çok teşekkür ederim.
ozaman bol su ve çikolata :)))
doktorun üstüne kusmazsam iyidir :roflol::roflol:

çok teşekkür ederim ederim kızlarr önceden bayılarak yediğim çikolatayı 3 aydır ağzıma sürmüyorum tatlı olan herşeyden tiksindim çünkü ama perşembe günü mutlaka yerim inş öğreniris cinsiyetini hihoyyyt

ben hiç su içip gitmedim suyu zaten zor içiyorum hele sabah hiç içemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…